Gusse Turunç (BLUE CURACAO) Aromalı Kokteyl Şurubu 70 Cl

235 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Gusse Turunç (BLUE CURACAO) Aromalı Kokteyl Şurubu 70 Cl

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GUSSE GIDA Satıcı Ünvanı: GUSSE GIDA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0412046374800010 Vergi Kimlik Numarası: 4120463748
    Bu ürün GUSSE GIDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ·Gusse Kokteyl Şurubu Çeşitleri 700 ML Cam Şişede size ulaşmaktadır. Nerelerde Kullanıyoruz: Alkollü Kokteyl Alkolsüz Kokteyl Milkshake Frozen Soda Limonata Sıcak Kahve Sıcak Çikolata Soğuk Kahve Gazlı içecek gibi ürünlerin tatlandırılması için kullanılabilir. ·Tüm Gusse Ürünlerinde Saf şeker kullanılmaktadır. ·Zararlı maddeler yoktur. ·Misafirlerinize sıradan kahveler ve içecekler ikram etmeyin. ·GUSSE aroma şurupları ile sıra dışı içecekler oluşturabilirsiniz. ·Geniş renk ve tat seçeneği sayesinde evinizde ve ofisinizde kendinizi şımartacak içecekler yapabilirsiniz. ·Doğal tatları sayesinde GUSSE Şurupları size gerçek meyve aroması hazzı verecektir. ·Ürünlerimizi dilediğiniz her türlü soğuk ve sıcak içeceklerde kullanabilir farklı tatlar için birbirleri ile karıştırabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver

Gusse Blue Curacao Kokteyl Şurubu 70 cl

Herkes, güzel bir şeyler içmeyi sever. Kahvelerinizde ya da alkollü içeceklerinizde farklı tatlar seviyorsanız kokteyl şuruplarını denemelisiniz. Gusse Blue Curacao kokteyl şurubu 70 cl içeceklerinize lezzet katar. Yalnızca içeceklerde değil pasta ve tatlılarda da yaygın bir şekilde kullanılan bu ürünü dilediğiniz gibi farklı şekillerde kullanabilirsiniz. Bu şurup, Curacao adasındaki tropikal mavi gökyüzünün rengini çağrıştırır. Hem gözünüze hitap eder hem de son derece lezzetlidir. Hafif portakal aroması sayesinde siz uzanıp rahatlarken içtiğiniz kokteylin önemli bir parçası haline gelir. Tatlı portakal kabuğu aroması damağınızda ince acı bir tat bırakır. Dolayısıyla bayıcı tatlılıktan uzak bir tattır. Bu tropikal lezzet, içeceklerinize egzotik bir tat verir. Farklı tatları denemekten hoşlanıyorsanız bu ürüne göz atabilirsiniz.

  • Çok amaçlı kullanım
  • Portakal aroması
  • Egzotik tat

Gusse Blue Curacao Kokteyl Şurubu 70 cl İçeriği

Gusse Blue Curacao Kokteyl Şurubu 70 cl İçeriği

Blue Curacao, Karayipler'deki Curacao adasında yetişen laraha narenciye meyvesinin kurutulmuş kabuğundan yapılır. Aromatik narenciye buketi ve canlı mavi rengi, çevredeki tropik suları çağrıştırır. Bu malzeme egzotik kokteyller için oldukça tercih edilir. Kattığı lezzet ve rengi ile Karayipler’de oturup içeceğinizi yudumluyor gibi hissedersiniz. 70 cl miktarı ile bu ürünü uzun süre tüketebilirsiniz. Narenciye sevenlerin bayılacağı bu tatlı portakal kabuğu aromalı şurup ağzınızda hafif acı bir bitiş yapar. Tropikal lezzetleri seviyorsanız bu ürünü içeceklerinize ve tatlılarınıza eklemekten mutlu olabilirsiniz. Kokteyllerde, tatlı içeceklerde, smoothielerde, kahvelerde, çikolatalarda, sütlü ve meyveli içeceklerde gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. İçeceklerinize pratik bir şekilde katabileceğiniz bu şurubu kullanırken bir bardak için çoğu zaman bir tatlı kaşığı şurup yeterli olur. Farklı aroması ile birçok kişinin favorisi olan bu ürünü deneyebilirsiniz.

Gusse Blue Curacao Kokteyl Şurubu 70 cl Kullanımı

Gusse Blue Curacao Kokteyl Şurubu 70 cl Kullanımı

Bu ürünü farklı şeylere tat vermek için rahatlıkla kullanabilirsiniz. Pasta ve tatlılarınıza harika bir lezzet katacak bu ürünü pek çok pastane tercih eder. Buna ilave olarak kokteyller ve tatlı içecekler için de bu şurubu kullanabilirsiniz. Eklediğiniz her şeye lezzet katacak hafif portakal tatlılığı aroması ile narenciye sevenleri mutlu eder. Farklı şeylerde kullanılabilmesi sayesinde aldıktan sonra bir köşede unutulup gidecek bir ürün değildir. İçeceklerinize bir tatlı kaşığı ekleyerek aroma verebilirsiniz. Farklı tatları denemeyi sevenler için güzel bir alternatiftir. Tatlı portakal kabuğu tadının ardından hafif acı bir bitişe sahiptir. Böylelikle yoğun tatlı bir şurup değildir. Gusse Blue Curacao kokteyl şurubu 70 cl yorumlarına göz atarak kullananların görüşleri hakkında detaylı bilgi edinebilir ve ürünü satın alabilirsiniz.

Uygun Gusse Blue Curacao Kokteyl Şurubu 70 cl Fiyatları

Uygun Gusse Blue Curacao Kokteyl Şurubu 70 cl Fiyatları

Mavi Curacao, eski zamanlardan beri kokteyl içeceği olarak bilinir. Tropikal meyve kimliği sayesinde eklediğiniz içeceklere egzotik bir dokunuş yapar. Mavi rengi ile Karayiplerin derin mavi sularını gözünüzde canlandırır. Son derece lezzetli olan bu şurup, aroma katmak istediğiniz pek çok şeye eklenebilir. Deneyenler tarafından tadının kokteyllere yakışması sayesinde oldukça beğeni toplar. Pastacıların çokça kullandığı bir üründür. Onun yanı sıra barlar, kahve dükkanları ve kafelerde de tercih edilir. Çeşitli içeceklere katılabilir ve aroma verilebilir. Tadı, Triple Sec’e benzetilir. Portakal kabuğu tadı ağzınızda acı bir bitiş yapar. Gusse Blue Curacao kokteyl şurubu 70 cl fiyatı ürünün içeriği ve gramajı göz önüne alınarak belirlenir. Siz de içeceklerinizde ve tatlılarınızda yeni bir aroma denemek isterseniz narenciye tadı veren bu kokteyl şurubunu Trendyol’dan kolaylıkla satın alabilirsiniz.