Genel Markalar Lahana Kimchi Kore Turşusu 500 Gr

225 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Lahana Kimchi Kore Turşusu 500 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GlobalBrands Satıcı Ünvanı: DOĞAL TÜKETİM ÜRÜNLERİ ARAŞTIRMA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0302108729300001 Vergi Kimlik Numarası: 3021087293
    Bu ürün GlobalBrands tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Icindekiler: Cin Marulu, Yesil Sogan, Sarimsak, Balik Sosu, Pul Biber.Özel Lapası.Özel Sosu
  • Fermente Açıcısından En Sağlıklı Turşudur.Metabolizma Hızlandırma Özelliği ile Vücütda Sindirim Sistemninin Çalışmasını Sağlar.
  • Çin marulu bir lahana türü ve kimchi’nin ana malzemesidir. Kimchi bir çeşit acılı lahana turşusudur ve çin marulunun sarımsak, zencefil, acı biber ve soğan ile salamura edilmesinden elde edilir. Kore mutfağının en eski, en otantik ve en sık yenilen aperatif (banchan) yemeği diyebiliriz.
  • Kore ustalarımız tarafından özel olarak yapılır
  • Uzak doğu ve özellikle korelilerin vazgeçilmez turşusudur.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Promosyon Paketi
Geri Bildirim Ver

Gurmecievi Lahana Kimchi Kore Turşusu 500 Gr

Asya mutfağının en önemli lezzetlerinden biri olan Kimchi turşu, Korelilerle özdeşmiş durumdadır. Çeşitli sebzeler fermente edilerek hazırlanan bu turşu, uzun ve sağlıklı yaşamanın sırrı olarak nitelendirilir. Severek tüketilen bu besinin faydaları oldukça fazladır. Sağlık açısından bolca vitamin, mineral, posa ve antioksidan içerir. Bu bakımdan da son derece güçlüdür. Mayalanmış olan kırmızı biber ve sebzeler ile Çin lahanasından yapılan özel bir geleneksel Kore yemeğidir. Turşunun ülke tarafından çokça sevilmesi ve tüketilmesi insanların sağlığı açısından da faydalıdır. Daha sağlıklı şekilde yaşamayı sağlayan bu turşu, lezzetiyle de oldukça tanınır. Kore lahana turşusu yemek ve besinin özelliklerinden yararlanmak isteyenler de ürünü satın alıp tüketebilir. Siz de cazip fiyatı ve sağlıklı olması sayesinde Kimchi Kore turşusu satın alabilirsiniz.

  • Sağlıklı ve kaliteli
  • Keyifli tüketim
  • Lezzetli ve hijyenik

Gurmecievi Lahana Kimchi Turşusu 500 Gr Faydaları

Gurmecievi Lahana Kimchi Turşusu 500 Gr Faydaları

İçerdiği yararlı bakteriler ve bağırsakları düzene sokan garnitür şeklindeki Kore turşusu Kimchi, insan sağlığı için son derece faydalıdır. Bağışıklık sistemini güçlendirmesi ve hastalık risklerini aza indirmesi sayesinde insanları her duruma karşı daha hazır hale getirebilir. Yemeklerin yanında garnitür olarak da tüketilen bu yiyecek, vücudun antioksidan seviyesini artırarak kalbin daha iyi şekilde çalışmasını sağlayabilir. Organik şekilde yapılan ve hazırlanan Gurmecievi lahana Kimchi Kore turşusu 500 gr insan sağlığı için olumsuz madde içermez. Hem lezzetli hem de içerdiği malzemeler yardımıyla insanların çeşitli hastalıklarına iyi gelerek sindirimi güçlendirebilir. Vücudun bazı bakterilerden ve mikroplardan arınmasına yardımcı olabilir. Bağırsaklarda yaşayan ve hastalıklara neden mikroorganizmaların gelişmesini önleyerek insan sağlığını koruyabilir. Siz de bu ürünü satın alarak gayet lezzeti ve sağlıklı şekilde tüketebilirsiniz.

Gurmecievi Lahana Kore Turşusu 500 Gr Fiyatı

Gurmecievi Lahana Kore Turşusu 500 Gr Fiyatı

Pek çok faydası ve insan sağlığı için gerekli olan tüm ihtiyaçları karşılayan bu ürün, fiyat konusunda da size kolaylık sunar. Fiyatın bütçe dostu olması ve uygun fiyata temin edilmesi sayesinde herkes kolaylıkla satın alıp tüketebilir. Gurmecievi lahana Kimchi Kore turşusu 500 gr fiyat açısından son derece cazip olan ürünü zorlanmadan alabilirsiniz. Bu şekilde sağlıklı ve lezzetli beslenmiş olursunuz. Aynı zamanda da bütçenizi aşmayarak alışveriş yapabilirsiniz. Sizi hastalıklara ve olası sağlık sorunlarına karşı koruyan bu turşuyu severek tüketebilirsiniz. Gurmecievi lahana kimchi Kore turşusu 500 gr yorum yapanlar da aynı şekilde üründen memnun kaldıklarını ve beğenerek tükettiklerini ifade ederler. Ürüne karşı oluşan beğeni ve memnuniyet, güven duygusu oluşturur. Siz de bu ürünü satın alıp istediğiniz şekilde tüketebilirsiniz.

Gurmecievi Lahana Kimchi Turşusu 500 Gr İçeriği

Gurmecievi Lahana Kimchi Turşusu 500 Gr İçeriği

Genellikle sebze ve baharatlardan oluşan bu turşunun en yaygın olan malzemesi Çin lahanasıdır. Gurmecievi lahana Kimchi Kore turşusu 500 gr kullananlar ürünün içeriğinde olan malzemelerin güzel bir tat verdiğini belirtir. Turşuda yer alan malzemeler turp, sarımsak, taze soğan, kırmızı biber, mürekkep balığı, istiridye, taze zencefil, tuz ve şekerdir. Bunlar bir araya geldiği zaman turşuyu oluşturur. Bu besin, geleneksel bir lezzet olarak sıkça tercih edilir. Yapım aşamasındaki lezzetli ve sağlıklı besinleri ve uygun fiyata sunulması insanları cezbeder. Bu sayede siz de Gurmecievi lahana Kimchi Kore turşusu 500 gr satın alarak tüketebilirsiniz. Hem lezzetiyle hem de bütçe dostu olarak belirlenen fiyatıyla ürünü kolaylıkla alabilirsiniz. Ürünün faydalarından yararlanmak ve temin etmek için Trendyol fırsatlarından faydalanabilirsiniz. Bu sayede leziz bir deneyim yaşayabilirsiniz.