Gürkonmak 11 Dişli Belmatik Bahçe Belleme Aleti

2.500 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Gürkonmak 11 Dişli Belmatik Bahçe Belleme Aleti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GÜR-KON MAK Satıcı Ünvanı: İBRAHİM GÜRHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Vergi Kimlik Numarası: 4440228351
    Bu ürün GÜR-KON MAK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürünümüz 9 10 kg arası ağırlığa sahip olup muadillerine göre çok daha kaliteli ve dayanıklıdır.ürün portatif bir yapıya sahiptir birbirinden tamamen ayrılıp birleştirile bilmektedir.bu özelliği sayesinde rahatlıkla taşınılabilmektedir.ürün boyunuza ve belinize göre ayarlana bilme özelliğine sahiptir.bu özelliği sayesinde yorulmadan pratik bir şekilde belleme yapılabilir.yaşlı bireylerin ve bayanlarında rahatlıkla kullana bileceği mükemmel bir alettir.üzerinde bulunan 5 adet bıçaklı dişleri sayesinde çıkan kesekleri mükemmel bir şekilde parçalaya bilmektedir.alet aynı zamanda bir tırmığada dönüşebilmektedir.ürünümüz patentli olup yurt içi ve yurt dışına anlaşmalı olduğumuz kargo şirketi tarafından gönderebilmekteyiz....not lütfen belleme yapmadan önce zemini uygun hale getiriniz.zemininiz yumuşak veya orta sertlikte olması gerekiyor aksine ürün sizi yorabilir..

Ürün Özellikleri

  • Tip Mekanik
Geri Bildirim Ver

Gürkonmak 11 Dişli Belmatik Bahçe Belleme Aleti

  • Pratik ve kolay tasarım
  • Uzun ömürlü performans
  • Kaliteli malzeme ile üretim

Gürkonmak 11 Dişli Belmatik Bahçe Belleme Aleti Özellikleri

Gürkonmak 11 Dişli Belmatik Bahçe Belleme Aleti Özellikleri

Bahçeler ya da tarlalar, yıllık ya da aylık olarak sürekli bakım gerektirir. Yapılması gereken bu bakımlar toprağı sağlıklı ve canlı hale getirmeye yarar. Toprağın, bakım yapılmadan aynı şekilde bırakılması halinde, dışı ile içi arasında farklar oluşur. Bellenmeyen toprağın hava alması zorlaşır. Bu şekilde oluşan bitkilerin verimi düşebilir. Belmatik bahçe belleme aleti ile toprağı istediğiniz zaman doğru şekilde şekillendirebilirsiniz. Bu işlem sonucunda toprağın hava alması sağlanır ve nem ısı dengesi de korunur. Hava alan toprağa ekilen bitkiler verimli ve canlı hale gelir. İşlemi gerçekleştiren malzemenin kalitesi de, işlemin kendisi kadar önem teşkil eder. Bu alet, 11 adet dişinin bulunması ile işlemi kısa sürede ve etkili bir şekilde gerçekleştirmenize yardımcı olur. Böylece toprağınızı istenen verimli ve sağlıklı hale kolaylıkla getirebilirsiniz.

Gürkonmak 11 Dişli Belmatik Bahçe Belleme Aleti Yorumları

Gürkonmak 11 Dişli Belmatik Bahçe Belleme Aleti Yorumları

İstediğiniz ürünü satın almadan önce müşteri deneyiminden yararlanmak, son derece önemli bir husustur. Almayı düşündüğünüz malzeme ile ilgili tecrübeniz bulunmayabilir. Bu durum da ürünün hangi özelliklerine dikkat etmeniz gerektiğini bilmemeniz anlamına gelebilir. Gürkonmak 11 dişli belmatik bahçe belleme aleti yorumları ürünün kaliteli ve son derece dayanıklı olduğu yönündedir. Aynı zamanda bu tasarımın, bahçe işlerini kolaylaştırdığı, müşteri yorumlarında sıklıkla rastlanan bir ifadedir. Ürün, sert bir yapıya denk gelse bile zarar görmez. Bu sayede uzun yıllar boyunca kullanmaya çok uygundur. Bahçenizdeki toprak kalitesini artırmak için ideal tasarımdır. Yüksek kalitesi ile herhangi bir dış etkenden kolay kolay etkilenmez. Dayanıklı performansı ve işlevselliği ile beğeni toplar. Bahçe ya da tarlanız için bu gerekli alete, ürünün altında bulunan yorumlarını inceleyerek kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Gürkonmak 11 Dişli Belmatik Bahçe Belleme Aleti Fiyatları

Gürkonmak 11 Dişli Belmatik Bahçe Belleme Aleti Fiyatları

Bahçe belleme aleti toprak için yapılması gerekenleri gerçekleştirebileceğiniz faydalı bir üründür. Bu ürün, özellikle toprak içerisine ekim yapmadan önce sıklıkla uygulanır. İşlem sayesinde toprağınız karışarak havalanır ve nem ısı dengesi sağlanır. Havalanan toprağa ektiğiniz tohumlar verimli şekilde büyür ve olgunlaşır. Oluşan meyve sebzeler canlı ve sağlıklı halde olur. Belleme işlemi, yüksek dayanıklılığa sahip olan bir ürün ile yapılmalıdır. Bu ürün, dayanıklı ve sağlam yapısı ile son derece kullanışlı bir tasarıma sahiptir. Uzun yıllar boyunca kullanabileceğiniz için ekonomik ve cep dostu bir malzemedir. Gürkonmak 11 dişli belmatik bahçe belleme aleti fiyatları, tüm bu noktalar incelenerek belirlenir. Uygun fiyatı ile dikkat çeken bu malzeme, günlük bahçe işlerinizi kolaylaştırır. Bu ürünü Trendyol aracılığıyla bulabilir, avantajlı fiyatı ile değerlendirerek satın alabilirsiniz.