Grundig Fresh Fryer ™ Fritöz

4.499,99 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.450 TL

Ürün Bilgileri

Grundig Fresh Fryer ™ Fritöz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YETKİLİBAYİİ Satıcı Ünvanı: HASAN TAŞAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2736112378000000 Vergi Kimlik Numarası: 8260644425
    Bu ürün YETKİLİBAYİİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fresh Fryer ™ Fritöz Çıkarılabilinir Hazne Var Ek Özellikler Isı Ayarı Güç (W) 1300 Yağ Kapasitesi 0,8 lt

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Çok Renkli
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Pişirme Kapasitesi 0-2 L
  • Özellik Yağ
Geri Bildirim Ver

Grundig Frı8458245 Fresh Fryer ™ Fritöz

Teknolojik gelişmeler hayatı kolaylaştıran cihazların üretiminde artış yaratır. Fritöz olarak bilinen akıllı mutfak aletleri, kızartma ve pişirme sürecini başarıyla tamamlar. Tercihlerinize ve kişisel zevklerinize en uygun modeli seçebilir, mutfaktaki işlerinizi kolaylaştırabilirsiniz. Bu anlamda tercih edebileceğiniz Grundig Fresh Fryer 1300 W gri fritöz, beklentilerinizin fazlasını karşılar niteliktedir. Kaliteli ve kullanışlı yapıya sahip olan akıllı alet, tüm kızartma işlemlerinizi sağlıklı ve hızlı bir şekilde tamamlar. Pek çok yiyeceği üzerinize yağ sıçramadan, etrafı kirletmeden ve koku yapmadan kızartır. Bu sayede hem iş gücünden hem de zamandan tasarruf edebilirsiniz. Grundig Fresh Fryer fritözü tercih ederek hayatınıza konfor katabilirsiniz.

  • Tencere Kapasitesi: 3 Litre
  • Güç: 1300 W
  • Boyutlar: 37.8 x 27.85 x 31.04 cm

Grundig Fresh Fryer 1300 W Gri Fritözün Özellikleri

Grundig Fresh Fryer 1300 W Gri Fritözün Özellikleri

Grundig Fresh Fryer, tercih edebileceğiniz kaliteli ve kullanışlı aletlerden biridir. Mutfaktaki pek çok işi kısa sürede tamamlayarak adından sıkça bahsettirir. 3 litrelik tencere kapasitesi bulunan cihaz, patlıcan, domates ve patates gibi çeşitli gıdaların kızartılmasında size yardımcı olur. Bunun dışında fritözde kırmızı ve beyaz et çeşitlerini de pişirmeniz mümkündür. Çok amaçlı pişirme makinesi, çok az yağ ile sağlıklı yemekler hazırlamanızı sağlar. Kızartmadan keke kadar çeşitli lezzetleri deneyebilir, Grundig Fresh Fryer 1300 W fritözü yüksek performansta kullanabilirsiniz. Cihaz sayesinde tek seferde büyük porsiyonlarla yemek pişirerek kalabalık sofralar oluşturmanız mümkün olur. Özel olarak geliştirilen hazne, yapışmaz yüzeye sahiptir. Bu sayede tüm yiyecekleri gönül rahatlığı ile pişirmenize imkân tanır. Fritözün geliştirilmiş özelliklerinden faydalanarak kızartma, ana yemek ve tatlılarda çığır açabilirsiniz.

Grundig Fresh Fryer 1300 W Gri Fritöz Ergonomik midir?

Grundig Fresh Fryer 1300 W Gri Fritöz Ergonomik midir?

Grundig Fresh Fryer 1300 W gri fritöz, ergonomik kullanım imkânı sunan cihazlardandır. Zamanlayıcı ve ısı kontrolüne sahip olan alet, dilediğiniz yemeği en doğru şartlarda pişirmenize olanak sağlar. Yapmak istediğiniz yemeğe göre zamanı ve ısı derecesini ayarlayabilirsiniz. Ayarladığınız süre bittiğinde cihaz uyarı sesi verir ve kendini otomatik olarak kapatır. Pişen yemekleri servis ederek sofranıza renk katmaya başlayabilirsiniz. Grundig Fresh Fryer 1300 W gri fritöz, kompakt tasarımı sayesinde kullanım kolaylığı sunar. 37.8 x 27.85 x 31.04 cm boyutları, cihazı mutfak tezgâhında ya da dolapta saklamanıza yardımcı olur. Mutfağınızda şık bir görüntü oluşturan fritöz, diğer aletlerle uyum içerisinde sergilenir. Şık beyaz rengi, bulunduğu her ortamda dikkatleri üzerine çeker. Cihaz hem tasarım hem de kalite bakımından beklentilerin fazlasını karşılar.

Grundig Fresh Fryer 1300 W Gri Fritöz Nasıl Kullanılır?

Grundig Fresh Fryer 1300 W Gri Fritöz Nasıl Kullanılır?

Grundig Fresh Fryer 1300 W gri fritöz, ergonomik yapısı sayesinde kolay kullanım imkânına sahiptir. Cihazı dik konumda yerleştirdikten sonra sepet çekmecesini sapından tutarak çıkarabilirsiniz. Sapın iki yanında tırnak yer alır. Tırnakları çentiklere doğru kaydırarak sepet ve çekmeceyi birbirine kilitleyebilirsiniz. Çekmeceyi makineye yerleştirdikten sonra cihaz kullanıma hazır hâle gelir. Pişireceğiniz yemekleri sepet içerisine yerleştirebilirsiniz. Cihazı prize taktıktan sonra zamanlayıcı ve ısı ayarını yapmanız mümkün olur. Gerekli ayarları yaptıktan sonra yemekleriniz pişmeye başlar. Süre sonunda cihazın uyarı sesini duyulur. Son olarak çekmecedeki yiyecekleri servis tabağına yerleştirerek afiyetle tüketebilirsiniz. Pişirme süresi sonunda cihazın fişini çıkarmanız gerekir. Yağlanan sepet ise ılık su ve sabunla yıkanarak kurutulabilir. Grundig Fresh Fryer 1300 W gri fritöz yorumlarına ve fiyat bilgisine Trendyol'dan ulaşabilirsiniz. Bu aleti satın alarak lezzetli ve sağlıklı yemekler pişirmeye başlayabilirsiniz.