Goe Clean Cat Kediler Için Bitkisel Çok Amaçlı Temizleyici 1 Litre

199 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
239,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Goe Clean Cat Kediler Için Bitkisel Çok Amaçlı Temizleyici 1 Litre

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HEDEF İTHALAT Satıcı Ünvanı: HEDEF İTHALAT İHRACAT İNŞAAT TURİZM TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0461000501300011 Vergi Kimlik Numarası: 4610005013
    Bu ürün HEDEF İTHALAT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • · Enzim bazlı etkin içeriğiyle insanlar ve kediler için bitkisel çok amaçlı temizleyici olan Clean Cat kuvvetlidir ve uygulandığı yerdeki zararlı bakteri ve mikropları %99 öldürür. Dezenfektan etkilidir ve kullanılan alanda hemen hijyen sağlar. Kullanılan ürünün atığı, suyu toksite etmez toprağı ve doğayı kirletmez. Aileler ve kediler için bitkisel çok amaçlı temizleyici Goe Clean tüm canlılar ve yaşanan çevre için güvenlidir. · Koruyucu ve zehirli madde içermez, gıda emniyetlidir ve biyolojik çözünürlüğe hazırdır. · Temizlenen yere mutlaka Odour Gone Koku Giderici Sprey ile destek uygulanmalıdır. Görünür etki için 3 gün üst üstte spreyleme işlemi tekrarlanmalıdır. -Kedi Tuvalet Eğitimde Yanlış Yer Tekrarlanmasını Engeller -Kedi Yataklarında Hijyen Sağlar Ve Koku Giderir -Kedi Kulübelerinde Hijyen Sağlar Ve Koku Giderir -Kedi Taşıma Kutusunda Hijyen Sağlar Ve Koku Giderir -Kedi Oyuncakları Ve Tırmalama Tahtasında Hijyen Sağlar -Kedi Kıyafetlerini Temizler Ve Hijyen Sağlar -Kedi Bakım Ürünlerinde Hijyen Sağlar -Kedinin Bulunduğu Tüm Mekanın Yer Yüzeyini Temizleyerek Hijyen Sağlar -Kedilerin Çiş Veya İşaretlemelerinde Yatak, Koltuk, Halı Ve Yastıkları Temizleyerek Tekrarlanmasını Engeller.
Geri Bildirim Ver