Giymoda Erkek Kargo Düz Paça Pantolon Haki

239,90 TL
Beden:
40

Ürün Bilgileri

Giymoda Erkek Kargo Düz Paça Pantolon Haki

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Giymoda Satıcı Ünvanı: MEKİN ÇAKMAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3655600564000001 Vergi Kimlik Numarası: 2240239263
    Bu ürün Giymoda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Erkek Kargo Pantolon Yanı Körüklü Cepli, Düğmeli,Düz Paça Esnek Kumaş

Ürün Özellikleri

  • Kumaş Tipi Kumaş
  • Paça Tipi Düz Paça
  • Kalıp Kargo
  • Desen Düz
  • Renk Haki
  • Cep Tipi Cepli
  • Ürün Tipi Düz
  • Ek Özellik Esnek
Geri Bildirim Ver

Giymoda Erkek Kargo Düz Paça Pantolon Haki

Giymoda erkek kargo düz paça pantolon haki 2587gymdu estetik, şık yapısı, rahat kullanım özellikleriyle ön plana çıkar. Cepli, şık yapısıyla dikkat çeken esnek ürün hareket kabiliyetinizi artırır. Yüksek kumaş kalitesi sayesinde uzun süre solmadan, deformasyon problemi oluşturmadan rahatlıkla kullanılabilir. Sağlık açısından özel üretim safhalarından geçirilen orijinal bir üründür. Günümüzde sıklıkla tercih edilen, erkeklerin vazgeçilmezi haline gelen pantolon, tarzınızı yansıtmanıza yardımcı olur. Acil ihtiyaç durumunda kolay, pratik şekilde giyinerek kombinlerinizi istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. Ciddi, güçlü, estetik bir imaja sahip olmanıza olanak sağlayan yeni, kaliteli, şık bir üründür. Kıyafetlerinizle uyumlu olup girdiğiniz her yerde dikkat çekici bakışları üzerinize çekmenize yardım eder. Kaliteli, stil tasarımı, canlı renk dokusuyla dikkat çeken özel üretim ürün ihtiyaç ve beklentilerinize cevap verir. Günlük hayatta ve iş yaşamında sıklıkla tercih edilen bu pantolon ile yaptığınız kombine göre spor ya da şık bir görünüme sahip olabilirsiniz.

  • Esnek yapı
  • Kaliteli kumaş
  • Şık tasarım

Şık Giymoda Erkek Kargo Düz Paça Pantolon Haki

Şık Giymoda Erkek Kargo Düz Paça Pantolon Haki

Giymoda erkek kargo düz paça pantolon haki 2587GYMDU yorumları ürünün yüksek kumaş kalitesi, estetik, güçlü tasarımı ergonomik kullanım özelliklerini ortaya çıkarır. Sokak modasında ve özel davetlerde oldukça ilgi gören esnek kumaş yapısına sahip ürün sayesinde keyifli, rahat bir kullanım deneyimi yaşayabilirsiniz. Ayakkabı, mont, tişört, şapka, gözlük gibi pek çok kıyafet ve aksesuar modeliyle kombinleyerek özgün tarzınızı ön plana çıkarabilirsiniz. Giymoda erkek kargo düz paça pantolon haki 2587GYMDU satın almadan önce ürünü detaylı olarak araştırabilirsiniz. Her zaman kurtarıcı bir rol üstlendiği için kullananlar tarafından yoğun şekilde tercih edilir. Kullananların vazgeçilmez tercihleri arasında olup her beden yapısına özel olarak tasarlanır. Çeşitli testlerden geçirilerek hizmetinize sunulan, her zevke hitap eden bu ürünle; sade, renkli, göz alıcı kombinler oluşturarak girdiğiniz her ortamda dikkat çekici bakışları üzerinize çekebilirsiniz.

Giymoda Erkek Kargo Düz Paça Pantolon Haki Kullananlar

Giymoda Erkek Kargo Düz Paça Pantolon Haki Kullananlar

Giymoda erkek kargo düz paça pantolon haki 2587GYMDU kullananlar ürünün dayanıklı, kumaş yapısı ve ergonomik özelliklerini fark eder. Özel kumaş kalitesi sayesinde uzun süre konforlu ve emniyetli şekilde kullanabileceğiniz ürünü pek çok kıyafetinizle rahatlıkla kombinleyebilirsiniz. Her mekana ayrı kombin yapabileceğiniz, diğer kıyafetlerinizle kolaylıkla takım oluşturabileceğiniz uyumlu bir parçadır. Bol yapıda olduğu için özgür, rahat hareket etmenizi sağlar. Oturup kalkarken kolaylık sağlayan pantolonu sık sık yukarı çekmeye gerek duymadan adımlarınızı rahatça atabilirsiniz. Ürün modern tasarım özelliğine sahiptir. Kendi vücut yapınıza uygun ürünü tercih ederek sıkma sorunu yaşamadan sorunsuz, rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Sıklıkla tercih edilen bu model, diğer kıyafetlerinizle kolaylıkla takım oluşturmanızı mümkün kılar. Günlük hayattan davetlere kadar kendinizi rahatlıkla ifade edebileceğiniz bu ürün sayesinde birbirinden modern, stil, güçlü kombinler yaratabilirsiniz.

Giymoda Erkek Kargo Düz Paça Pantolon Haki Fiyatı

Giymoda Erkek Kargo Düz Paça Pantolon Haki Fiyatı

Giymoda erkek kargo düz paça pantolon haki 2587GYMDU fiyatı ürünün kalitesine uygun şekilde belirlenir. Vücudunuzu sıkmadığı için keyifli, rahat şekilde hareket etmenizi sağlar. Vücut hatlarına özel olarak üretilmiş olup kan dolaşımını engellemeden sağlıklı, özgür şekilde hareket etmenizi sağlar. Sıkma ve terletme problemi oluşturmadan adımlarınızı keyifli, rahat şekilde atmanıza imkan tanır. Düz, sade güçlü yapısı ergonomik kullanım özellikleriyle ön plana çıkar. Vücudunuzla uyumlu olup özel yapısıyla tahrişe neden olmadan sağlıklı, hijyenik kullanım imkanı sunar. Özel kumaş dokusuyla terleme, sıkma, kaşıntı gibi bir problem yaşamadan rahatça kullanabileceğiniz bu ürünü Trendyol'dan inceleyip satın alabilirsiniz. Canlı renk dokusu, estetik, sade tasarımı ve ergonomik kullanımıyla ön plana çıkan bu ürün sayesinde rahatlıkla hareket edebilir; modern, güçlü, spor tarzınızı ön plana çıkarabilirsiniz.