giyinbizden Sevgili Kombinleri Tişört Fiyatlar 1 Adet Içindir.

199 TL
Beden: S
S
M
L
XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
200 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava

Ürün Bilgileri

giyinbizden Sevgili Kombinleri Tişört Fiyatlar 1 Adet Içindir.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LEYEL MODA Satıcı Ünvanı: ŞEHMUS YILDIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9640459226
    Bu ürün LEYEL MODA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fiyatlarımız iki adet içindir. Ürünlerimiz dar kesim slim fit dar kesimdir. Birer beden büyük sipariş veriniz.

Ürün Özellikleri

  • Kalıp Dar / Slim
  • Materyal Pamuklu
  • Yaka Tipi Bisiklet Yaka
  • Kol Tipi Kısa Kol
  • Desen Düz
  • Kumaş Tipi Dokuma
  • Stil Trend
  • Renk Mavi
  • Boy / Ölçü Orta
  • Model Slim
  • Siluet Slim
Geri Bildirim Ver

Giyinbizden Sevgili Kombini Tişörtü Ürünleri Trendyol'da!

Aynı renge ve modele sahip tişörtler sayesinde sevdiklerinizle uyum giyinmek mümkün olur. Giyinbizden 1 adet sevgili kombinleri tişört, zamansız bir tasarım çizgisi taşır. Düz bir renge sahip olduğu için farklı tarzlara kolaylıkla uyum gösterir. Bedeninize tam uyum sağlayan bir kalıbı bulunur. Dayanıklı dokuma kumaşa sahip olan bu ürünü uzun süre boyunca rahatlıkla kullanabilirsiniz. Terletmeyen bir dokusu olduğu için her mevsimde kullanıma uygundur. Yıkama sonrasında ürünün dokusunda ya da renginde herhangi bir bozulma meydana gelmez. Günlük hayatta keyifle kullanabileceğiniz bu tişörtün genel özelliklerinden bazıları ise şunlardır:

  • Materyal: Pamuklu
  • Yaka Tipi: Bisiklet
  • Dar kalıp

Giyinbizden Sevgili Kombinleri Tişörtün Kumaşı Kaliteli midir?

Giyinbizden Sevgili Kombinleri Tişörtün Kumaşı Kaliteli midir?

Giyinbizden 1 adet sevgili kombinleri tişört, son derece kaliteli bir yapıya sahiptir. Ürünün kumaşında herhangi bir yıpranma meydana gelmez. Kalitesini daima koruduğu için kullanıcılarını memnun eder. Söz konusu ürünün nefes alan pamuklu bir kumaşı bulunur. Tişört, terlemenin etkilerini azalttığı için günlük hayatta konfor sağlar. Böylece yaz aylarında dilediğiniz gibi kullanabileceğiniz bir ürün olur. Pamuklu Giyinbizden sevgili kombini 1 adet tişörtün yumuşak bir dokusu bulunur. Ürün, son derece hafif olduğu için rahat etmenizi sağlar. Cildinizde rahatsız bir his oluşmasına sebebiyet vermez. İlgili tişörtü çamaşır makinesinde diğer kıyafetlerinizle birlikte yıkayabilirsiniz. Kaliteli bir boyası olduğu için renginde akma meydana gelmez. Aynı zamanda herhangi bir solma da oluşmadığı için gönül rahatlığıyla yıkanır. Bu tişörtü uzun süre sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

Giyinbizden Sevgili Kombinleri Tişörtün Özellikleri Nelerdir?

Giyinbizden 1 adet sevgili kombinleri tişört, tasarım detaylarıyla dikkatleri üzerine çeker. Düz renk olduğu için tüm kıyafetlerinize uyum sağlar. Mevsim geçişlerinde ceketlerin ve gömleklerin içine giyebileceğiniz bir üründür. Üst giyim ürünlerinin tamamlayıcı bir parçasıdır. Dilerseniz söz konusu tişörtü tek başına da kullanabilirsiniz. Ürün; sıcak yaz günlerinde şortların, eteklerin ve pantolonların üzerinde oldukça estetik bir duruş sergiler. Ayrıca son derece ince bir yapıda olduğu için yaz aylarında rahat etmenizi de mümkün kılar. Giyinbizden 1 adet sevgili kombinleri tişört, spor bir görünüm ortaya koyar. Böylece desenli kıyafetlerinizin de tamamlayıcı parçası olur. Canlı bir tonu olduğu için kombinlerinize hareket katmayı başarır. Söz konusu tişört ile spor ve şık bir görünüm elde etmeniz mümkündür.

Giyinbizden Sevgili Kombinleri Tişörtü Kimler Alır?

Giyinbizden 1 adet sevgili kombinleri tişört , geniş bir kesime hitap eder. Farklı bedenleri olduğu için hem kendiniz hem de sevdikleriniz için satın alabileceğiniz bir üründür. Her bedende aynı rahatlığı sağladığı için kullanıcıları memnun eder. Giyinbizden sevgili kombini tişört, adet şeklinde satışa sunulur. Söz konusu tişörtü sevgili kombini amacıyla satın almak istediğinizde 2 ayrı beden seçimi yapmanız gerekir. Aynı renkte 2 ayrı beden seçimi yaparak hayalinizdeki kombini elde edebilirsiniz. Bahsi geçen tişörtlerin rahat bir kalıbı bulunur. Dolayısıyla ürün, farklı vücut tiplerine sahip olan kullanıcılar tarafından tercih sebebi olur. Çalışırken ve günlük işlerinizi yaparken rahat hareket etmenizi mümkün kılar. Günlük hayatta kullanmak için gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bir üründür. Dilerseniz Giyinbizden sevgili kombini tişört yorumlarına ve değerlendirmelerine göz atabilir, ürünü deneyimleyen kullanıcıların görüşlerini öğrenebilirsiniz. Siz de söz konusu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden son derece hızlı ve kolay bir biçimde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.