GIOCHI PREZIOSI Marka: Little Tikes 623486mp Little Tikes™, Yazar Kasa, 3 Yaş Ve Üzeri Çocuklar Içindir. Kategori:

799 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

GIOCHI PREZIOSI Marka: Little Tikes 623486mp Little Tikes™, Yazar Kasa, 3 Yaş Ve Üzeri Çocuklar Içindir. Kategori:

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALPER OYUNCAK&HOME Satıcı Ünvanı: HASAN ALPER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2864904685200001 Vergi Kimlik Numarası: 0570321259
    Bu ürün ALPER OYUNCAK&HOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu oyuncak yazarkasa, yürümeye başlayan çocuğunuz veya okul öncesi çocuğunuz için mükemmeldir. Çocuklar renkleri ve şekilleri eşleştirerek öğrenecekler. Bu eğitici oyuncak, ince motor becerilerin geliştirilmesine ve basit neden-sonuç ilişkisinin anlaşılmasına yardımcı olmak için doğru boyuttadır. Çocuklar bunun eğlenceli olduğunu düşünüyor - çok sevimli olduğunu düşüneceksiniz! Özellikleri: Bu eğitici oyuncak, ince motor becerilerin geliştirilmesine ve basit neden-sonuç ilişkisinin anlaşılmasına yardımcı olmak için doğru boyuttadır. Çocuklar bunun eğlenceli olduğunu düşünüyor-çok sevimli olduğunu düşüneceksiniz Özellikler: Çocuklar renkleri, boyutları ve sayıları nasıl eşleştireceklerini öğrenirken eğlenecekler, Madeni paraları yuvalara bırakın, madeni paraları çekmeceye bırakmak için kredi kartını kaydırın Çocuklar, para çekmecesini kolu aşağı çekerek açarlar, Madeni para bırakma yuvası Notlar ve İpuçları: Boğulma tehlikesi: küçük parçalar içerir. 2 yaş ve üzeri için önerilir. Koli Ölçüsü (cm) : 31.12 X 26.04 X 29.85 Ürün Ölçüsü (cm) : 24,13 x 13,97 x 26,035 - Lütfen farklı renk ve modele sahip ürünlerde tercihinizi sipariş notu olarak bildirin. Bildirmemeniz durumunda ya da istediğiniz renk/modelin stoklarımızda olmaması durumunda stok durumuna göre gönderim yapılacaktır. · Ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve yeniden satış vasfını yitirmemiş tüm ürünler tarafımızca koşulsuz iade garantisi altındadır. · Kargolarınızı teslim almadan mutlaka kontrol ediniz. Ambalajı bozulmuş ve hasarlanmış teslimatlarda mağdur olmamanız adına kargo tutanağı tutturmanız önem arz etmektedir. · Kargo tutanağı olmayan hasarlı ürünlerde iade ve değişim işlemi yapılamamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 1+ Yaş
Geri Bildirim Ver