Gimcat Sticks Somon Morina Tahılsız Ödül Çubukları 4'lü 20 gr

77,30 TL
(19,33 TL / adet)
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
10 Adet ve Üzeri %10 İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Gimcat Sticks Somon Morina Tahılsız Ödül Çubukları 4'lü 20 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Frog Pet Satıcı Ünvanı: FROG PET İNTERNET SATIŞ VE MAĞAZACILIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çanakkale Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388127352400001 Vergi Kimlik Numarası: 3881273524
    Bu ürün Frog Pet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gimcat tahılsız somon ve atlantik morina balıklı kedi ödül çubukları 4'lü 20g Ürün özellikleri: Sunumu pratik ve kolaydır. Içerdiği a,d ve e vitaminleri kedilerin deri ve tüylerine parlaklık verir. Aynı zamanda kedi sahiplerinin kedileriyle olan ilişkilerini kuvvetlendirir. Yemin bileşimi: Sığır eti ve türevleri ,balık eti ve türevleri,maya, şeker (sakkaroz) ,mineraller Analitik değerler: Ham protein %35.00 , ham yağ %20.00, ham selüloz, %6.00 , ham kül %7.50 nem %22.00 Vitaminler: Vitamin a 5.000ıu/kg,vitamin d3 500 ıu/kg,vitamin e 5mg/kg, taurin 1.000 mg Üretici markası : Gimcat. Üretici kodu : 4002064400174 Bu ilan Depodan müşteriyePortalı tarafından yüklenmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Form Stick
Geri Bildirim Ver

Gimcat Tahılsız Ödül Çubukları ile Doğru Eğitim

Gimcat Sticks Somon Morina Tahılsız Ödül Çubukları 4’lü 20 gr 249-0011 kedileri ödüllendirmek için verilen mamadır. Kediler ile sahipleri arasında sıkı bağların oluşması için sahiplerin atmaları gereken bazı adımlar bulunur. Kedileri mutlu etmenin yolu midelerinden geçmektedir. Bu nedenle de kedilere ödül niyetiyle çok sevdikleri mamaların verilmesi son derece önemlidir. Kedilerin psikolojilerinin düzgün ve gün içerisinde neşeli olmaları için beslenme düzenlerinin en iyi şekilde olması gerekmektedir. Kedilere kaliteli mamalar almanın yanı sıra, sağlıklı ödül mamaları da yedirilmelidir. Sürekli mama ile ödül maması beraber verilmese de belirli aralıklarla tahılsız ödül maması vermek faydalı olabilir. Kediler gün içerisinde yaramazlık yerine akıllı bir hareket yaptıklarında Gimcat ödül çubukları verilebilir.

  • Protein Kaynağı
  • Kedileri Mutlu Edici
  • Uygun Fiyatlı

Gimcat Ödül Çubukları ile Kedinizi Mutlu Etmek Çok Kolay

Kediler, sahiplerinin onlarla devamlı ilgilenmelerini ve oyun oynamalarını isterler. Oynanan oyunlar sonrasında ise kediler ödül çubukları yemeyi çok fazla severler. Kedilerini mutu etmek isteyenler 249-0011 sıklıkla tercih ediyorlar. Kediler genellikle mama konusunda çok fazla seçici olabilmektedirler. Ancak, durum ödül mamasına geldiğinde birçoğu ödül mamasının tadına bayılır. Kedilerin yapmış olduğu doğru davranışlar sonrasında, ödül maması vererek bu doğru davranışa alışmaları sağlanır. Ayrıca ödül mamaları kedi tüyüne ve derisine de faydalı olduğundan dolayı beslenmelerine takviye olarak da verilebilir. Ödül mamaları arasında çubuk şeklindeki stick ürünler çokça tercih ediliyor. Çubuklar yumuşak formlarda olduğundan dolayı kediler kolaylıkla yiyebilmektedirler. Gimcat sticks somon morina tahılsız ödül çubukları 4’lü 20 gr ile kedilerin güzel davranışlarını pekiştirmek önemlidir. Kedinizle olan ilişkinizi kuvvetlendirmek için ödül çubukları kullanmalısınız.

Gimcat Ödül Çubukları Kullanan Kişiler

Gimcat sticks somon morina tahılsız ödül çubukları 4’lü 20 gr içeriği ile insanların dikkatini çeken bir ürün oluyor. İçerdiği proteinler sayesinde kedilerin gelişimini olumlu yönde etkilemektedir. Ambalajının üzerinde günlük kullanım miktarı bulunmaktadır ve kedilere bu miktardan fazlası verilmemelidir. Gimcat sticks somon morina tahılsız ödül çubukları 4’lü 20 gr kullanımı açısından kedilerin çok fazla sevdiği bir mama olduğu için oldukça basittir. Günlük yeterli miktarda verilen ödül çubukları, kedilerin sağlıklı gelişimlerine katkı sağlar. Ödül çubukları almadan önce, kedinizin herhangi bir besine karşı alerjisi olup olmadığını bilmelisiniz. Kediler ödül mamalarının içerisinde bulunan bazı besinlere karşı hassasiyet barındırabiliyorlar. Böyle bir durumda o besinlerin içerisinde yer almadığı ödül çubuklarını tercih etmeniz önerilir. Gimcat sticks somon morina tahılsız ödül çubukları ile kedilere eğlenceli dakikalar yaşatmak mümkün.

Gimcat Sticks Somon Morina Tahılsız Ödül Çubukları 4’lü 20 gr 249-0011 Modelleri Özellikleri ve Fiyatları

Gimcat sticks somon morina tahılsız ödül çubukları 4’lü 20 gr özellikleri çok geniş kapsamlı olan bir ödül mamasıdır. Kedilerini eğitmek için bir süreç içerisine giren kedi sahipleri, ödül çubuklarından sıklıkla faydalanıyorlar. Eğitim sırasında öğretilmek istenen konuyu kedi yapabildiği takdirde, ona ödül maması verilerek bu hareketi alışkanlık haline getirmesi istenmektedir. Genellikle ödül çubukları sayesinde kedilerin bu eğitimlerdeki başarı oranları artmaktadır. Kedinize ödül maması verirken, yaşını ve kilosunu göz önünde bulundurmalısınız. Kedinizin kalori oranına göre ödül maması vermeniz kedinizin iyiliğine olacaktır. Pratik bir şekilde yedirilebilen kedi ödül çubukları, kedi sahiplerinin sıkıntı yaşamalarının da önüne geçer. Kedilerin damak zevkini zenginleştirecek kedi ödül mamaları için uygun fiyat seçeneklerinden faydalanarak siparişinizi oluşturabilirsiniz. Trendyol'da yer alan Gimcat sticks somon morina tahılsız ödül çubukları 4'lü 20 gr yorumlarına da göz atarak bu ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.