Genel Markalar Charlie Tımar Tarağı - Kıtık Tarağı (UNDERCOAT RAKE) En:11cm-boy:17cm-pim:2cm

329 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Charlie Tımar Tarağı - Kıtık Tarağı (UNDERCOAT RAKE) En:11cm-boy:17cm-pim:2cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PetEko Satıcı Ünvanı: GÜLAY ÖCAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1342958974200001 Vergi Kimlik Numarası: 8520004652
    Bu ürün PetEko tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Charlie kıtık açıcı tımar tarağı uzun tüylü, kürklü ve dip tüyleri olan evcil hayvanlarınız için özel olarak üretilmiştir. Bu tımar tarağı dostlarınızın dış kürklerindeki birbirine dolanmış, kıtıklaşmış ve yapışmış uzun tüyleri rahatsız etmeden ve yolmadan açmanıza, dipteki cansız ve ölü tüyleri toplayarak ışıltılı ve sağlıklı görünmesine yardımcı olur. En: 11cm Boy: 17cm Pim Uzunluğu: 2cm Not: Pimleri daha güçlü bir tutuş için, dönmemektedir. Anti-statik fırın boyası sayesinde tüyleri elektriklendirmeden tarar.
  • Geri dönüştürülmüş plastikten üretilen çevre dostu sapı ile en zor kıtıklara karşı güçlü tutuş sağlar.
  • Islak tarama için uygundur.
  • Özel tasarlanmış uç kısımları sayesinde evcil hayvanınızın tarama sırasında masaj yaparak rahatlamasına yardımcı olur.
  • Kimler için uygundur? : Orta ve uzun tüylü, kürklü, kıtıklaşan, yapışan, dökülen dip tüyleri olan evcil hayvanlarınız için uygundur. Not: Pim uzunlukları 2 santimetredir, satın alım yaparken evcil hayvanınızın tüy uzunluğuna göre tercih ediniz.
Geri Bildirim Ver