Garmin Instinct Crossover Standard Edition Siyah Akıllı Saat

20.196 TL
Son 2 ürün!

Ürün Bilgileri

Garmin Instinct Crossover Standard Edition Siyah Akıllı Saat

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elcobil Bilişim Satıcı Ünvanı: ELCOBİL BİLİŞİM TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK DANIŞMANLIK VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0331048021500018 Vergi Kimlik Numarası: 3310480215
    Bu ürün Elcobil Bilişim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Siyah
  • Kasa Çapı 41-45 mm
  • Kasa Renk Siyah
  • Kordon Renk Siyah
  • Ekran Boyut Aralığı 0 - 1"
  • Adımsayar Var
  • GPS Var
  • Nabız Sensörü Var
  • Suya/Toza Dayanıklılık Var
  • Titreşim Var
  • Uyku Takibi Var
  • Sesli Görüşme Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Garmin Instinct Crossover Standard Edition Siyah Akıllı Saat Trendyol'da!

Garmin Instinct Crossover Standard Edition siyah akıllı saat doğa ile uyumlu teknoloji ile dizayn edilen, hayatınızın önemli bir parçası haline gelen özel tasarım üründür. Günlük aktivitelerinizi takip ederek sağlığınızı izleyebilir, spor etkinliklerinizi optimize edebilirsiniz.

  • Doğaseverlerin tercihi

  • Stil tasarım

  • Suya dayanıklı yapı

Garmin Instinct Crossover Standard Edition Özellikleri

Garmin Instinct Crossover Standard Edition ÖzellikleriGarmin Instinct Crossover Standard Edition siyah akıllı saat özellikleri ürünün modern tasarımı, orijinal yapısı ve rahat kullanımını ön plana çıkarır. Doğaya uyumlu teknoloji ile donatılan bu cihaz beklentilerinize cevap verebilir. Doğa şartlarına uygun özel olarak dizayn edilmiş olup orijinal yapı özelliği sayesinde uzun ömürlü kullanım deneyimi yaşatır. Suya dayanıklılık gösterdiği için su altında dalış aktivitelerini rahat ve güvenli şekilde gerçekleştirmenize yardımcı olur. Darbelere, sıcaklık ve diğer zorlu mukavemetlere karşı yüksek direnç gösterir. GPS özelliği sayesinde kaybetme riskini minimum seviyeye indirebilir. Harita üzerinde konumunuzu doğru şekilde takip ederek aktivitelerinizi emniyetli ve rahat bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Pusula, barometre dağılım ölçümü gibi sensörlerle donatılmıştır. Cihazınız üzerinde aralıksız gezinebilir, güncelleme ve modları pratik ve rahat bir şekilde takip edebilirsiniz. Hava olaylarına karşı hazırlıklı olmanıza olanak sağlayan spor ve sağlık takibi desteği sunan özel üretim üründür. Uzun süreli açık hava aktivitelerine endişe duymadan rahatlıkla katılabilirsiniz.

Garmin Instinct Crossover Standard Edition Akıllı Saat Kullanımı

Garmin Instinct Crossover Standard Edition Akıllı Saat KullanımıGarmin Instinct Crossover Standard Edition siyah saat, performansınızı artırabilen, sağlıklı bir yaşam tarzı sürmenizi olanak sağlayan özel üretim üründür. Akıllı telefonlarla entegre ederek bildirim, görüntüleme, arama ve cevapları, müzik kontrolü gibi özellikleri rahatça kullanabilirsiniz. Garmin Instinct Crossover Standard Edition siyah akıllı saat yorum ve değerlendirmelerini inceleyerek cihazınızda yer alan önemli bilgiler hakkında fikir edinebilirsiniz. Doğa aktiviteleri sırasında rahat bir şekilde kullanabileceğiniz, doğa ile uyumlu teknolojiyle donatılan bu cihaz, üretildiği günden bu yana sıklıkla tercih edilir. Doğa deneyimlerini güvenli ve konforlu hale getiren zarif, şık tasarım üründür. Doğa yürüyüşlerinden iş toplantılarına kadar pek çok alanda giyim şıklığınızı tamamlayabilir. Sağlığınızı sorunsuz ve emniyetli şekilde takip etmenize olanak sağlayan işlevsel, kullanışlı bir cihazdır. Bilek ergonominiz için özel olarak dizayn edilen bu ürün, hafif yapı özellikleriyle pratik ve rahat bir kullanım sağlar. Adım sayma, kalp atışını izleme, uyku takibi gibi özelliklerle donatılan bu ürün günlük sağlık ve aktivite kayıtlarını kolaylıkla takip etmenize yardımcı olur.

Garmin Instinct Crossover Standard Edition Siyah Fiyatı

Garmin Instinct Crossover Standard Edition Siyah FiyatıGarmin Instinct Crossover Standard Edition siyah akıllı saat fiyat ürün marka ve kalitesi dayaklığına göre belirlenir. İndirim ve kampanya dönemlerini takip ederek aktif spor aktivitelerinizi destekleyebilen gündelik olarak takabileceğiniz bu ürünü bütçenize uygun bir şekilde alabilirsiniz. Doğa yürüyüşlerinden iş toplantılarına kadar pek çok farklı alanda kullanabileceğiniz, girdiğiniz her ortamda dikkat çekici bakışları üzerinize çekebilen en moda aksesuar seçeneklerinin başında gelir. Uzun doğa yürüyüşü ve kamplar için ideal olup sunduğu yüksek enerji verimliliği sayesinde uzun süreli kullanım avantajı sağlar. Üstün çerçeve kalitesi, modern tasarımı ve konforlu kullanımı ile müşterilerinden tam not alır. Sürekli olarak şarj etmek durumunda kalmadan bütçenizi koruyabilirsiniz. Bireylere doğa ile uyumlu bir şekilde teknolojik olanaklardan yararlanma fırsatı sunan sağlık, tatil ve spor performans analizi gibi özellikleriyle beklentilerinizi karşılayabilen teknolojik bir saattir. Sağlık ve spor takibi özelliklerini sorunsuz ve pratik şekilde gerçekleştirmenize imkân tanır. Bu ürünü Trendyol’da inceleyebilir, kolaylıkla sipariş edebilirsiniz.