1
Çiçek Soğanı kategorisinde
en çok ziyaret edilen 1. ürün

GARDENYA TOHUMCULUK 2 Adet Bordo Renkli Zambak Çiçeği Soğanı

Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

GARDENYA TOHUMCULUK 2 Adet Bordo Renkli Zambak Çiçeği Soğanı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: lobelya Satıcı Ünvanı: ÜMMÜ GÜLSÜM ÖZKANLI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6980504657
    Bu ürün lobelya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mağaza hedefimiz, en kaliteli ürünleri en hızlı ve güvenli bir şekilde müşterilerimizle buluşturmaktır. Müşterilerimizin memnuniyeti, en önemli motivasyon kaynağımızdır. En iyi ürünleri, en uygun fiyatlarla ve en hızlı şekilde sizlere ulaştırmak için buradayız. TÜM ŞİPARİŞLERİNİZ TEK KARGO İLE SİZLERE ULAŞMAKTADIR
Geri Bildirim Ver

Gardenya Tohumculuk 2 Adet Bordo Renkli Zambak Çiçeği Soğanı

Çiçek çeşitlerine; ev, iş yeri ve okul gibi neredeyse her iç ve dış mekanda ihtiyaç duyulur. Güzel renkleri ve hoş kokusu ile beğeni toplayan Gardenya Tohumculuk zambak çiçeği soğanı ürünü, sahip olduğu özellikleri sayesinde doğaseverler tarafından sık sık tercih edilir. Çiçeklerle uğraşmayı seven ve onlara vakit ayırabilen sevdikleriniz için de güzel bir hediyelik eşyadır. Oldukça güzel bir kokuya sahiptir. Bulunduğu ortama ferah ve hoş bir koku yayar. Hoş kokulu ve yüksek verimli olması sebebiyle yetiştiren birçok kişiyi memnun eder. Özenli bir bakım gerektirmesiyle müşterilerin ilgisini çeker. İdeal olan ekim mevsimi sonbahardır. Ilıman bir ortamda yüksek verim gösterir. Dekoratif görünümüyle birçok kişinin tercihi olur. Sonbahar mevsiminde zambak soğanını filiz kısmı üstte kalacak şekilde dikebilirsiniz.

  • Güzel koku
  • Etkileyici görünüm
  • Kullanışlı ve verimli

Pratik 2 Adet Bordo Renkli Zambak Soğanı Özellikleri

Pratik 2 Adet Bordo Renkli Zambak Soğanı Özellikleri

Bu gösterişli bitkinin sonbahar mevsiminde dikilmesi uygundur. Özenli bir bakım ile yüksek verim sağlayan zambak çiçeği, sonbaharda ekildiğinde ve dikkatli bakıldığında yaza doğru çiçeklerini açar. Doğrudan güneş ışığına ihtiyacı olmayan bir çiçek türüdür. Yansımalardan da faydalanarak yetişebilir. Bu sayede hem iç hem de dış mekanlarda bakılabilir. Bulunduğu ortamın aşırı soğuk ya da sıcak olmaması, normal bir sıcaklıkta olması gerekir. Yaz aylarında çiçek açan türün sıcak mevsimlerde suya çok ihtiyacı olur. Gerekli bakımlarla hızlı bir şekilde yetiştirilebilir. Markanın ürünü, 2 adet olması ile avantajlıdır. Bu çiçekler bordo rengine sahiptir. Kokulu ve güzel görünümlüdür. Soğanlar, iri ve sağlam bir şekildedir. Sağlıklı bir büyüme imkanı sunar. Uzun ömürlü bir türdür, böylece yıllarca bakılabilir. Gardenya Tohumculuk 2 adet bordo renkli zambak çiçeği soğanı yorumlarına bakarak ürünün kalitesinden emin olabilirsiniz.

Kullanışlı 2 Adet Bordo Renkli Zambak Soğanı

Kullanışlı 2 Adet Bordo Renkli Zambak Soğanı

Gardenya Tohumculuk 2 adet bordo renkli zambak çiçeği soğanı doğru şekilde ve doğru zamanda dikildiğinde yüksek verim sağlar. Sonbahar mevsimde dikilmesi ideal olan ürünü dikerken filiz kısmının toprağın üstünde olması gerekir. Doğru, özenli ve sabırlı bir şekilde bakıldığında, bordo rengindeki güzel görünümlü çiçeklerini açar. Etkileyici ve güzel kokusu ile dikkatleri üzerinde toplar. Eğer ürünü aldığınız mevsim, dikim için uygun olan mevsim değilse soğanı buzdolabınızın sebze bölümünde muhafaza edebilirsiniz. Uygun mevsim geldiğinde de dolaptan çıkarıp dikebilirsiniz. Doğrudan güneş ışığına ihtiyaç duymayan bu tür; iş yerinde, balkonda ya da evin odalarında bakılabilir. Aynı zamanda bahçeye de dikilebilir. Siz de yaza doğru evinizin balkonunda ya da bahçenizde etkileyici görünüme sahip olan bir çiçek görmek için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Avantajlı 2 Adet Bordo Renkli Zambak Soğanı Fiyatı

Avantajlı 2 Adet Bordo Renkli Zambak Soğanı Fiyatı

Gardenya Tohumculuk 2 adet bordo renkli zambak çiçeği soğanı fiyatının belirlenmesinde, ürünün verimliliği ve kalitesi gibi sahip olduğu tüm özellikler önemli rol oynar. Gardenya Tohumculuk tarafından müşterilere sunulan bu ürün, 2 adet olarak ve soğan şeklinde satılır. Markanın çiçek soğanının renkleri ise bordodur. Son derece verimli ve kaliteli bir üründür. Bahçe işleriyle ilgilenenler ve çiftçiler tarafından sıklıkla tercih edilir. Sonbaharda bu ürün, dikime hazırdır. Sonbahar dışındaki mevsimlerde de dikilebilir. Bulunduğu ortamın ısısının normal olması gerekir. İç ve dış mekanlarda pratik bir şekilde yetiştirilebilir olduğu için kullanım alanı geniştir. Bahçeniz için kullanışlı ve verimli bir zambak soğanı arayışını gidermek için ideal seçimdir. Markanın bu ürününü Trendyol’da bulabilir, uygun ve avantajlı fiyat imkanlarından yararlanarak güvenle satın alabilirsiniz.