Gardena 08712-20.000.00 Balta Bileyleme Aleti

1.286 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Gardena 08712-20.000.00 Balta Bileyleme Aleti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: nirvana online Satıcı Ünvanı: NURSEL ŞENEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8040220415
    Bu ürün nirvana online tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • GARDENA'nın kalemtıraşıyla bıçaklarınıza keskinliğini geri kazandırın. Bıçak ve balta bileyici sadece modern ve iyi tasarlanmış görünmekle kalmaz, aynı zamanda oldukça işlevseldir. Hem eksenler hem de daha küçük bıçaklar ve bıçaklar, iki farklı boyuttaki kılavuz yuvası aracılığıyla verimli bir şekilde bilenebilir. Kalemtıraş hem sol hem de sağ elini kullananlar için uygundur. Özel elmas kaplı taşlama taşları her iki yönde de çalışır, bu ileri ve geri hareket, honlama işlemini özellikle verimli ve hızlı hale getirir. Bıçağı bir elinizle bilerken, diğer eliniz paslanmaz çelikten yapılmış ergonomik şekilli ve sağlam ErgoTec sapı ile öğütücüyü tutar. Alt taraftaki kauçuk saplamalar, aleti güvenli bir şekilde ayakta tutmanıza ve tutmanıza izin verdiği için güvenliğe katkıda bulunur. Ek olarak, el koruması sizi olası yaralanmalardan korur. GARDENA'nın 25 yıllık garantisi, kalemtıraşın en kaliteli ürün olduğuna dair hiçbir şüphe bırakmaz. Vizyonunuzu hassasiyetle ifade edin. Yaratıcı bahçıvanlar için kullanımı kolay, etkili ve dayanıklı kesme aletleri.
Geri Bildirim Ver