Galt Water Magic Çiftlik

299,90 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.000 TL'ye 200 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
554,18 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
597,67 TL

Ürün Bilgileri

Galt Water Magic Çiftlik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALP EĞİTİCİ OYUNCAKLAR Satıcı Ünvanı: ALP TRADİNG DIŞ TİCARET VE PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0056055685500001 Vergi Kimlik Numarası: 0560556855
    Bu ürün ALP EĞİTİCİ OYUNCAKLAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çocukların büyük eğlencesi Galt Sihirli Boyama Kitapları! Paketten çıkan kalemin içi suyla doldurulur. Kalem siyah beyaz sayfaların üzerine sürüldüğünde rengârenk resimler ortaya çıkar. Renkli resimler bir süre sonra kendiliğinden kaybolur ve sayfalar tekrar siyah beyaz hale geri döner. Tekrar tekrar kullanılabilen bu sihirli kitaplar özel 6 kalın sayfadan oluşur. Kitap ölçüleri: 21 cm x 15 cm Yaş Grubu:3+ Yaş

Ürün Özellikleri

  • Dil Evrensel Dil
  • Paket İçeriği Tekli
  • Yaş 3+ Yaş
  • Piller Kutuya Dahil Mi? Hayır
  • Pil ile mi çalışır? Hayır
Geri Bildirim Ver

Galt Water Magic Sihirli Kitap Çiftlik 3 Yaş+

Boyalar ve renkli nesneler çocukların her zaman ilgisini çekmeyi başarmıştır. Water Magic sihirli kitap çiftlik 3 yaş+ ürününde sihirli kalemi siyah beyaz figürler olan sayfalara sürdüğünüzde resimler rengarenk olarak ortaya çıkar. Bu durum, renkli bir hayal dünyasına sahip olan miniklerde merak uyandırır. Kitap 21 cm×15 cm boyutlarına sahiptir. Kitap sevgisi çocuklara küçük yaşlardan itibaren aşılanmalıdır. Bir süre sonra eski haline geri dönen ve tekrar kullanılabilen bu özel kitap 6 sayfadan oluşur. Sağlığa zararlı maddeler içermeyen bu ürünü 3 yaş ve üzeri çocuklarınız için gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Çocuklarınız kitapta gördüğü ve bilmediği hayvanlar hakkında sizlere sorular sorabilir ve araştırma yönünü geliştirebilir.

  • Su ile çalışan kalem
  • Rengarenk figürler
  • Kaybolan resimler

Water Magic Sihirli Kitap Çiftlik 3 Yaş+ Özellikleri

Water Magic Sihirli Kitap Çiftlik 3 Yaş+ Özellikleri

Paketin içinden çıkan ve kitap için özel olarak üretilmiş olan kalemin içerisine su doldurulur. Böylece kalem aktif hale gelir ve çizim yapmaya başlayabilirsiniz. Kalem ile siyah beyaz sayfalara sahip kitap üzerinde rastgele çizimler yapsanız da sayfanın altında gizli resimler ortaya çıkar. Ortaya çıkan çizimler çocuklar için sürpriz olur ve onları eğlendirir. Çizimlerdeki hayvan figürleri çocuklardaki hayvan sevgisini pekiştirir. Kalem ve kitap ile geçirilen eğlenceli vakitler okuma ve yazmayı sevdirir. Kalem ile temas eden sayfalar bir süre sonra eski haline geri döner. Böylece birden çok kullanım için uygundur. Okuma alışkanlığı ilerleyen yaşlarda olumlu sonuçlar verir. Çocuklar okumaya duydukları ilgi sayesinde okul hayatına kolayca adapte olabilir. 3 yaş üzeri kullanıma uygun Magic Farm ile siz de çocuklarınızın birçok duyu ve becerisinin gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Çocuklar Water Magic Sihirli Kitap’la Eğlenerek Öğrensin

Çocuklar Water Magic Sihirli Kitap’la Eğlenerek Öğrensin

Çocuklar ilgilerini çeken oyuncak ve kitaplarla uzun saatler geçirebilir. Water Magic sihirli boyama kitabı, miniklerin seveceği ve vakit geçirmekten hoşlanacağı renk ve figürlerle donatılır. Böylece çocuklar eğlenerek yeni bilgiler ve beceriler kazanır. Çocuğunuz Galt Water Magic hayvanlar sayesinde tanımadığı hayvanları ve özelliklerini keşfeder. Hayvan figürleriyle karşılaştıklarında sesleri hakkında onlara bilgi verebilir, ses ve görüntü eşleştirme becerilerinin gelişmesine yardımcı olabilirsiniz. Kitabın zengin içeriği çocuğunuza şu faydaları sağlar. Ahtapot gibi deniz hayvanlarını tanır. Çiftlik hayvanlarını ve çiftlik ortamını öğrenir. Kedi ve köpek ile dolaşan çocuk figürlerini gördüğünde hayvanlardan korkmaması gerektiği ve onları sevebileceği bilgisi bilinçaltına işler. Fil ve zürafa gibi büyük hayvanların nasıl göründüğünü öğrenir. Suyla dolu kalem, sayfanın içindeki gizli renkleri ortaya çıkarır. Böylece çocuğunuz sayfayı kendisi boyamış gibi sevinir ve özgüveni gelişir.

Water Magic Sihirli Kitap Çiftlik 3 Yaş+ Boyama Kitabı Trendyol'da

Water Magic Sihirli Kitap Çiftlik 3 Yaş üstü Boyama Kitabı  Trendyol'da

Büyüme çağında kullanılan oyuncak ve kitapların özenli bir şekilde seçilmesi çocukların gelişimini de olumlu yönde etkiler. Bazı oyuncak ve kitaplar miniklerin zihinsel gelişimini desteklerken eğlenceli saatler geçirmelerine de yardımcı olur. Örneğin, uzun bir yolculuğa çıktığınızda çocuğunuz muhtemelen sıkılacaktır. Water Magic ile bu seyahatler artık onlar için eğlenceli aktivite saatleri anlamına gelebilir. Minikler anne babaları başka işlerle ilgilenirken genellikle sıkılır ve huysuzlanırlar. Çocuğunuzun kendi başına keyifli vakit geçirebilmesi için sihirli kitaptan destek alabilirsiniz. Birçok yönden destekleyici ve geliştirici olan kitap sayesinde siz de çocuklarınızla kaliteli vakit geçirebilir, onların gelişimine katkıda bulunabilirsiniz. Ürünle ilgili merak ettiğiniz her şeyi Water Magic Sihirli Kitap yorumlarından öğrenebilir, diğer ebeveynlerin görüş ve önerileri doğrultusunda siparişinizi verebilirsiniz. Kampanya ve indirim fırsatlarını takip ederek çocuğunuzun gelişimine katkı sağlayacak ürünlere uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.