Furkan Toys F-Blocks İnşaat Serisi Lego 115 Parça FR37982

550 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Furkan Toys F-Blocks İnşaat Serisi Lego 115 Parça FR37982

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PUKKAOYUNCAK Satıcı Ünvanı: RECEP ALİ KURNAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Rize Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5940021822
    Bu ürün PUKKAOYUNCAK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • F-Blocks İnşaat Serisi Lego 115 Parça FR37982 F-Blocks İnşaat Serisi 115 Parça- Yaratıcılığı Tetikleyenİnşaat Seti F-Blocks İnşaat Serisi, Çocukların Mimarlık Ve MühendislikYeteneklerini Geliştirmek İçin Tasarlanmış Eğitici Bir Oyuncaktır. Bu Set İleÇocuklar, Hayal Güçlerini Kullanarak Çeşitli Yapılar İnşa Edebilir Ve Böyleceİnce Motor Becerilerini Ve Problemleri Çözme Kabiliyetlerini Geliştirebilirler. Dayanıklı Ve Güvenli Malzemeler F-Blocks İnşaat Serisi Lego, Çocukların GüvenleKullanabilmesi İçin Yüksek Kaliteli, Toksik Olmayan Malzemelerden Üretilmiştir.115 Parça İçeren Bu Set, Uzun Ömürlü Ve Dayanıklıdır, Böylece Çocuklar UzunSüre Boyunca Güvenle Oynayabilir. Eğitici Ve Eğlendirici Bu İnşaat Serisi Lego Seti, Çocukların Yaratıcılıklarını Veİmgeleme Kabiliyetlerini Artırırken Aynı Zamanda Temel STEM (Bilim, Teknoloji,Mühendislik, Matematik) Becerilerini Geliştirmelerine Yardımcı Olur. Çocuklar,Oynarken Öğrenirken Aynı Zamanda Eğlenceli Vakit Geçirirler. Set, ÇeşitliRenklerde Ve Şekillerde Parçalar İçerir Ki Bu Da Çocukların Görsel Algı VeSınıflandırma Yeteneklerini Geliştirir. Neden F-Blocks İnşaat Serisini Seçmelisiniz? F-Blocks İnşaat Serisi Lego 115 Parça FR37982, ÇocuklarınHem Eğlenmelerini Hem De Öğrenmelerini Sağlayacak Bir Oyuncaktır. DayanıklıYapısı Ve Güvenli Malzemeleri İle Uzun Süreli Kullanım İçin Uygundur. Ailelerİçin Mükemmel Bir Hediye Seçeneği Olan Bu İnşaat Seti, Çocukların YaratıcılıkVe Problemleri Çözme Yeteneklerini Geliştirirken Onlara Keyifli Saatler Sunar.Hemen Sipariş Verin Ve Çocuğunuzun Yaratıcılık Dünyasını Genişletin! Teknik Özellikler Kutu İçeriği: Toplam 115 Parça İnşaat Yapmak İçinLego Parçası Kutu Ölçüsü: 33x21.5x5.5 Cm Yaş Grubu: 6+ Yaş Çocuklar İçin Uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Seri LEGO® City
  • Renk sarı
  • Parça Sayısı 115
  • Yaş 3+ Yaş
Geri Bildirim Ver