FUNBODY Termal Kopçalı Tayt Uzun Paça

400 TL
Beden: S
S
M
L
XL
2XL
3XL
4XL

Ürün Bilgileri

FUNBODY Termal Kopçalı Tayt Uzun Paça

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FUNBODY KOZMETİK BİTKİ ÜRÜNLER TEKSTİL Satıcı Ünvanı: FUNBODY KOZMETİK BİTKİSEL ÜRÜNLER TEKSTİL İNŞAAT VE OTOMOTİV TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388145987700001 Vergi Kimlik Numarası: 3881459877
    Bu ürün FUNBODY KOZMETİK BİTKİ ÜRÜNLER TEKSTİL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Funbody Kopçalı Uzun Termal Tayt Özel polymer kumaştan üretilmiştir hareketinizi kısıtlamadan vücut ısınızı içeride hapsederek terlemenizi sağlar ve yağ yakımınızı hızlandırır. Sauna taytımız yüksek beldir göğüs altına kadar gelip göbek ve mide bölümünü tamamen kavrar. Özellikle kalça göbek bacak basen bel yan simitler bölgesinde düzenli kullanımda incelme sıkılaşma toparlanma sağlar. Selülit ve çatlakları ciddi derecede azaltır. 1-2 beden incelme sağlayan sauna tayt hafif yapısıyla günlük kullanıma uygundur ve kesinlikle iç göstermez.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Akrilik
  • Kumaş Tipi Örme
  • Bel Yüksek Bel
  • Renk Siyah
  • Boy Regular
Geri Bildirim Ver

FUNBODY Termal Kopçalı Tayt Uzun Paça

Funbody termal kopçalı tayt uzun paça polymer kumaştan üretilen, dayanıklı yapısı ve rahat kullanımıyla öne çıkan bir kıyafettir. Vücut ısısını artırarak kolayca terlemeye yardım eden bu ürün, özellikle yağ yakımını hızlandırmak için tercih edilir. Nefes alabilen kumaş özelliğiyle cilde zarar vermeden kullanım imkanı sunan tayt, kısa sürede forma girmeniz için ideal bir üründür.

 
  • Nefes alabilen kumaş
  • Rahat kullanım
  • Dayanıklı yapı

Funbody Termal Kopçalı Tayt Uzun Paça Özellikleri

Funbody Termal Kopçalı Tayt Uzun Paça Özellikleri

Funbody termal kopçalı tayt uzun paça özellikleri arasında geniş beden aralığı, kopçalı bel desteği ve uzun paça tasarımı yer alır. Tayt, aşırı soğukta bile rahat hissettiren vücut ısınızı koruyabilen özel tasarımını ön plana çıkarır. Kayak, bisiklet, koşu ve yürüyüş gibi doğa sporlarını soğuk hava koşullarında emniyetli ve rahat bir şekilde gerçekleştirmenize olanak sağlar. Birden fazla ortamda kullanabileceğiniz işlevselliği yüksek bir üründür. Sıfırının altındaki hava sıcaklıklarında bile aktif şekilde üşümeden özgür ve rahat şekilde hareket etmenizi sağlar. Sporcu ve bireylerin kullanım sırasında rahat etmeleri için özel olarak dizayn edilir. Sağlam ve dayanıklı yapı özellikleriyle uzun süre hasar görmeden ilk günkü dayanıklılığıyla kullanılabilir. Egzersiz sırasında vücut ısısını korur. Zayıflama ve sıkılaşma için olanak sağlar. Bölgesel olarak zayıflamanıza yardım eden oldukça etkili bir üründür. Vücut ısısını artırarak metabolizmanızın kontrollü etkili şekilde çalışmasına yardım eder. Bu ürün sayesinde kısa sürede kilo vererek oldukça fit, estetik ve bakımlı bir görünüme sahip olabilirsiniz.

 

Funbody Termal Kopçalı Tayt Uzun Paça Kullanımı

Funbody Termal Kopçalı Tayt Uzun Paça Kullanımı

Funbody termal kopçalı tayt uzun paça dikkat çekici tasarımı, sıkılaştırıcı yapısı ve rahat kullanımıyla dikkat çeker. Zayıflama ve toparlama etkisi oldukça yüksek olup günlük hayatınızda konforlu ve rahat bir şekilde hareket etmenizi sağlar. Sportif kombinler hazırlayarak günü oldukça rahat ve keyifli geçirmenize olanak sağlayan bu ürün doğa sporları için idealdir. Estetik, zarif yapısı ve kullanışlılığıyla öne çıkar. Popüler spor giyim ürünlerinin başında gelir. Soğuk havadan korurken konforlu hareket etmenize olanak sağlar. Bu ürün sayesinde kaliteden ödün vermeyerek özgün tarzınızı öne çıkarabilirsiniz. Soğuk havaya rağmen iddialı görünüm kazanmanıza olanak sağlayan giyim ürünlerinin başında gelir. Ergonomik ve hafif yapısıyla dikkat çeken, hareket kabiliyetinizi artırarak özgür kullanım deneyimi sunan bu ürün, ihtiyaç ve tarzınıza hitap edebilir. Her beden yapısına uygun üretilmiş olup yağ yakım hızını artırır. Kısa sürede oldukça estetik ve fit bir görünüme kavuşmanıza imkan tanır.

 

Funbody Termal Kopçalı Tayt Uzun Paça Fiyatı

Funbody Termal Kopçalı Tayt Uzun Paça Fiyatı

Bireylerin ve spor tutkunlarının vazgeçilmezleri arasında olan bu ürün, psikolojik ve fiziksel açıdan kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. Hareket kabiliyetini kısıtlamayan, özgür ve konforlu bir şekilde hareket imkanı sunan bir tayttır. Bölgesel zayıflamanıza olanak sağlayan oldukça kullanışlı bir üründür. Özellikle vücudun belirli bölgelerinde büyük problem yaratan yağları eriterek, daha sıkı ve ince bir vücut formuna kavuşturur. Düzenli kullanımda kalça, bel ve göbek bölgelerindeki yağların azaldığı görülür. Vücutta oluşan selülit ve çatlakları azaltarak birkaç beden incelme imkanı sunar. Sportif şıklığının yanı sıra rahat kullanımıyla dikkat çeker. Soğuk kış günlerinde sıcak hareket etmenize olanak sağlayan bu ürün geniş müşteri kitlesine hitap edebilir. Vücut ısısını artırarak yağ yakan ve kas oluşumunu hızlandıran, hareket halindeyken terlemeyi artıran bir üründür. Funbody termal kopçalı tayt uzun paça yorum ve değerlendirmelerini analiz ederek toparlayıcı etkisiyle dikkat çeken bu ürünün özelliklerini inceleyebilirsiniz. Funbody termal kopçalı tayt uzun paça fiyat bilgisine Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.