Freesure 241168 Ekru Kız Bebek Patiği, Bebek Ayakkabısı, Kaymaz Taban

459,90 TL
Tükeniyor!
Beden: 1
1
2
3

Ürün Bilgileri

Freesure 241168 Ekru Kız Bebek Patiği, Bebek Ayakkabısı, Kaymaz Taban

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FREESURE Satıcı Ünvanı: SALİH TETİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4197448874600013 Vergi Kimlik Numarası: 8410113446
    Bu ürün FREESURE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bebeğinizin İlk Adımları İçin Mükemmel Ayakkabı. Bebeğinizin ayak sağlığı, rahatlığı ve güvende olması, en önemli önceliğiniz mi? O zaman aradığınız ev ayakkabısını buldunuz! Yepyeni ayakkabımız, 0-12 aylık bebekler için özel olarak tasarlandı ve bebeğinizin rahatlığını ve güvenliğini ön planda tutuyor. Kolay Giyim: Bebeğinizi giydirmek artık bir sorun olmaktan çıkıyor. Lastikli tasarımı sayesinde, bu ayakkabıları kolayca giydirebilirsiniz. Ayrıca, ayağı saran yapısıyla bebeğinizin ayaklarına mükemmel uyum sağlar. Gösterişli Tasarım: Bebeğinizin ayaklarında küçük kalp nakışlı tasarımı ile ev ayakkabıları, her adımda şıklığını sergilemesini sağlar. Minik ayaklarınız için büyük bir stil ifadesi. Kaymaz Taban: Bebeğinizin güvende olması için kaymaz bir tabana ihtiyacı vardır. Bu ayakkabıların özel tasarlanmış tabanı, bebeğinizin her türlü yüzeyde rahatça yürümesini sağlar. Pamuklu İç Kumaş: Bebeklerin hassas cildi için en iyi malzemeleri seçtik. İç kumaşı tamamen pamuklu olan bu ayakkabılar, bebeğinizin ayaklarını rahat ve nefes alabilir tutar. Şimdi bebeğinizin konforunu düşünerek bu harika ev ayakkabısını sipariş edin ve onun ilk adımlarını daha da özel kılın! Eğer daha fazla bilgiye veya sorularınıza yanıt arıyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Bebeğinizin konforu ve güvenliği bizim için önemlidir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Ekru
  • Topuk Boyu Topuksuz
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
Geri Bildirim Ver