Franco RAİNPOİNT Sulama bilgisayar bahçe sulama zamanlayıcı, su geçirmez bahçe otomatik sulama

8.555 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Franco RAİNPOİNT Sulama bilgisayar bahçe sulama zamanlayıcı, su geçirmez bahçe otomatik sulama

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Franco Home Satıcı Ünvanı: FRANCO TECHNOLOGY E-TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388177170500001 Vergi Kimlik Numarası: 3881771705
    Bu ürün Franco Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • [APP üzerinden kolay programlama]: Su zamanlayıcısı wifi'ye bağlandığında (sadece WiFi 2.4 Ghz), sulama programınızı herhangi bir yerden ve herhangi bir zamanda RainPoint (Android, iOS) uygulaması aracılığıyla kolayca programlayabilir ve yönetebilirsiniz. Evde olmadığınızda bitkilerinizi sulamak konusunda endişelenmenize gerek yok.
  • Watering [Akıllı Sulama ve Yağmur Gecikmesi]: Sulama için bu zamanlayıcının bir sensör kırılması vardır ve sensör zemin Yağmur noktası wi-fi'sine bağlanabilir (dahil değildir). Yerel hava durumunu ve toprak nemini kontrol edin ve ardından sulama programını ayarlayın veya ayarladığınız gibi yağmurun gecikmesini otomatik olarak başlatın.
  • ? [3 program sulama bireyi]: Wifi Su Zamanlayıcı Yağmur Noktasının ayrılmış 3 program sulaması vardır, bu da günde 3 farklı başlangıç zamanına, sulama bireyinin sıklığına ve süresine sahip olduğu anlamına gelir. Böylece sabah, öğlen ve akşam belirli saatlerde sulamak isteyip istemediğinize karar verebilirsiniz.
  • ? [2 sulama modu, suyu takip edin ve kaydedin]: Musluklar için bu zamanlayıcı Wifi, dahili su debimetresine sahiptir ve 2 sulama moduna sahiptir: kullanım sırasında su akışını kaydeden sulama ve püskürtme ve su tasarrufu için daha bilimsel bir sulama seti sağlar.
  • ? [Aile ile ortak yönetim]: Zamanlayıcı sulama Wifi Rainpoint, aile üyeleri eklemenize ve sulama yönetimini evde paylaşmanıza olanak tanır. Ailenizle birlikte bahçeyi yönetmek için zamanın tadını çıkarın. Artık tekrarlayan sulama konusunda endişelenmenize gerek yok.
Geri Bildirim Ver