Form Aktive Kadın Ten Popo Şekillendirici Pop Up Slip 1000

Ürün Bilgileri

Form Aktive Kadın Ten Popo Şekillendirici Pop Up Slip 1000

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Form Active Popo Şekillendirici Pop Up Slip 1000Ürün Bilgisi %100 Orijinal Ürün %82 Polyamid, %12 Elastan Büyütücü etkiPop Up etkisi Düşük bel Form Active
  • Popo Şekillendirici Pop Up Slip 1000, kalçalarınıza daha dolgun ve kıvrımlı bir görünüm sağlayarak, kendinizi daha kadınsı ve çekici hissetmenize yardımcı oluyor. Yumuşak dolgusu ile doğal bir görünüm sunan ürünü arzu ettiğiniz tüm kıyafetlerinizle rahatlıkla kullanabilirsiniz. İade
  • Bu üründe, hijyen kuralları gereği iade ve değişim yapılamamaktadır. Gizli Gönderi

Ürün Özellikleri

  • Renk Bej
Geri Bildirim Ver

Form Aktive Kadın Ten Popo Şekillendirici Pop Up Slip

Küçük ve düşük formdaki kalçaların daha dolgun ve kusursuz görünmesi için kadınlara çok kolay birçok çözüm sunulur. Popo şeklinde tasarlanan pop up iç çamaşırları, bu konuda müşterilerin en büyük yardımcısı olur. Giydiğiniz kıyafetlerin de duruşunu olumlu şekilde etkileyen bu ürünler, hayalini kurduğunuz görünüme sahip olmanızı sağlar. Form Aktive kadın ten popo şekillendirici pop up slip, nude rengi sayesinde her renk kıyafetin altına giyilebilecek oldukça rahat ve konforlu bir üründür. Kusursuz formu ile daha dolgun ve kıvrımlı bir görünüm garantisi veren pop up slip, günlük hayatta ve özel günlerde kullanıma uygundur. Kalçalarınızın küçük ve düşük görünmesinden memnun değilseniz kusursuz hatlara sahip olmanızı sağlayacak popo şekillendirici bu ürünü kullanabilirsiniz.

  • Kalçaları daha dolgun gösterme
  • Doğal görünüm
  • %82 polyamid, %12 elastan

Form Aktive Kadın Ten Popo Şekillendirici Pop Up Özellikleri

Form Aktive Kadın Ten Popo Şekillendirici Pop Up Özellikleri

Daha çekici ve kusursuz görünmek her zaman tüm kadınların istediği bir durumdur. Bu doğrultuda istediğiniz görünümü kazanmak için de vücudunuzu iyi tanımanız gerekir. Kalçalarının yeteri kadar dolgun olmadığını düşünen müşterilerin satın aldığı Form Aktive pop up slip, ten rengi çeşidi ile her kıyafetle ve renkle kullanılır. %82 polyamid ve %12 elastan ile üretilen bu slip, büyütücü etkili düşük bel forma sahiptir. Yumuşak dolgusu sayesinde doğal bir görünüm sunan ürün, müşterileri memnun bırakır. Form aktive kadın ten popo şekillendirici pop up slip yorumları da üründen duyulan memnuniyeti net şekilde açıklar. Popo şekline uygun dikilen bu pop up slip, kullanan müşterilerin kendilerini çekici ve göz alıcı hissetmesini sağlar. Potluk yaratmayan formu ile bu çamaşırı dar ve bol tüm kıyafetlerinizin altına tercih edebilirsiniz.

Form Aktive Popo Şekillendiren Pop Up Sliple Dolgun Kalçalar

Form Aktive Popo Şekillendiren Pop Up Sliple Dolgun Kalçalar

Kadınlar dış kıyafetleri kadar iç giyimlerine de önem verir. Vücut hatlarınıza uygun olarak seçtiğiniz ürünlerin dışında daha iyi görünmesini istediğiniz bölgeleriniz için özel olarak tasarlanan iç çamaşırlarını da tercih edebilirsiniz. Bu doğrultuda kalçalarınızı daha iyi bir forma sokmak isterseniz Form Aktive kadın ten popo şekillendirici pop up slip satın alarak hayalini kurduğunuz dolgun ve kusursuz görünümü yakalayabilirsiniz. Yumuşak dolgu ile hazırlanan popo şeklindeki slip, kullandığınız zaman kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlar. Kusursuz ve çekici görünüm garantisi veren Form Aktive kadın ten popo şekillendirici pop up slip kullananlar tarafından da tam not alır. Kendinize uygun bedeni kullandığınız takdirde bu slip vücudunuzu daha iyi bir forma sokar. Tamamen konforunuz düşünülerek hazırlanan ürünü, sahip olduğu rahat formu sayesinde günlük yaşamınızda gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Form Aktive Kadın Ten Popo Şekillendirici Pop Up Slip Fiyatı

Form Aktive Kadın Ten Popo Şekillendirici Pop Up Slip Fiyatı

Kusursuz ve çekici görünüm için özel olarak seçilen iç giyim ürünleri arasında yer alan popo şekillendirici pop up slip, kaliteli malzemesi ve uygun fiyatı ile müşterilerin tercihi haline gelir. Kadınların her türlü kıyafetle rahatlıkla kullanabileceği bu ürün, giysilerde iz yapmayan ve toparlayıcı özelliğe sahip olması ile de günlük yaşamın vazgeçilmezlerinden biri olur. Böylesine kaliteli ve kullanışlı olmasının yanında uygun fiyat avantajı ile Trendyol’da satılması ten rengi popo şekillendirici ürünün çokça tercih edilmesini sağlar. Form Aktive kadın ten popo şekillendirici pop up slip fiyatı kullanan müşteriler tarafından makul olarak nitelendirilir. Her bütçeye uygun olan pop up slip, yumuşak dokusu ile vücudunuzu tahriş etmez ve güzel bir görünüm sağlar. Bu kaliteli ürünü, daha kadınsı ve çekici görünmek istediğiniz her anda rahatlıkla giyebilirsiniz.