Forlife 12v Neon Şerit Led Mavi

175,21 TL

Ürün Bilgileri

Forlife 12v Neon Şerit Led Mavi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SİNERJİ ELEKTRİK Satıcı Ünvanı: SİNEM FATMA UZUNLAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2200627580
    Bu ürün SİNERJİ ELEKTRİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Renk : No_Color 12V Neon Şerit Led Mavi Her bir adet 1 metreyi göstermektedir. ** ÜRÜNÜMÜZ 5 METRELİK PAKETLERDEN KESİLDİĞİ İÇİN İADESİ YOKTUR. Neon Şerit Led, yeni nesil IP 65 profesyonel su geçirmez korumalı kaliteli şerit led türüdür. Esnektir ve kaliteli Şerit led teknolojisine sahiptir. * Adet bölümünde 1 adet olarak seçtiğinizde 1 metre anlamına gelmektedir. Kaç metreye ihtiyacınız var ise o kadar sepete ekleyebilirsiniz. Yeni Nesil Profesyonel Şerit Led Neon Görünümlü Özellikleri: - Neon Şerit led Kalınlık 6x12 mm. Metrede 120 Adet Led Bulunur. - Özel Üretim yeni nesil şerit led ürünüdür - . Çok Yüksek Kaliteli Işık Verimi İçin Kullanabilirsiniz. - IP 65 Dış Mekan Su Geçirmez 12 Volt İle Çalışır. - Kullanışı kolay arıza yapmayan bir üründür. Neon Şerit Led Kullanım Alanları: Neon Şerit Led, kullanımı itibari ile İşhanları, Plaza, Rezidans gibi dış mekan inşaat aydınlatmalarında özenle kullanılabilecek, yüksek su geçirmezliğe sahip kaliteli ve profesyonel yeni nesil şerit led türüdür. Neon Şerit Led Çeşitleri ve Modelleri Fiyatları ile Satışa Sunulmuştur.

Ürün Özellikleri

  • Ebatlar 1 metre
  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver