FOBLIGHT Bizceledpark Ray Spot Siyah 4 Lü Gün Işığı 4 Adet Spot 1 Mt Ray Mağaza Vitrin Özel Alan Aydınlatma

469 TL

Ürün Bilgileri

FOBLIGHT Bizceledpark Ray Spot Siyah 4 Lü Gün Işığı 4 Adet Spot 1 Mt Ray Mağaza Vitrin Özel Alan Aydınlatma

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 10EN Satıcı Ünvanı: 10 NUMARA ELEKTRİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0001194299000001 Vergi Kimlik Numarası: 0011942990
    Bu ürün 10EN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 4 adet ray spot lamba 1 metre ray ve tüm montaj aparatları dahil Watt30 wvoltaj 220v-240v Işık rengi - günışığı 3000k - Ürün standart politikası Ce rohs onaylı Kullanım alanı Ip20 iç mekanlar için uygundur

Ürün Özellikleri

  • Materyal Metal
  • Duy Tipi GU10
  • Renk Siyah
  • Ampül Başlık Sayısı 1
  • Model Ledli
Geri Bildirim Ver

FOBLIGHT BZC1050park Bizceledpark Ray Spot Siyah 4 Lü Gün Işığı 4 Adet Spot 1 Mt Ray Mağaza Vitrin Özel Alan Aydınlatma

Dekorasyonun önemli bir parçası olan aydınlatma, mekânın ambiyansını belirleyen unsurlardandır. Renklerin daha iyi görünmesi ve detayların ortaya çıkması doğru bir aydınlatma ile mümkün olur. Foblight Bizceledpark ray spot 4'lü siyah aydınlatma, modern tasarımıyla yaşam alanlarınıza kalite ve şıklık katar. Dört adet projektör tipi spottan oluşan ürün, farklı açılardan aydınlatma yapmayı mümkün kılarak dikkatleri doğru noktalara toplar. Aydınlatmanın kullanışlı yoğun rengi ve yenilikçi tasarımı sayesinde iş yerlerinde, vitrinlerde, ofislerde ve evlerde rahatlıkla tercih edilebilir.

  • Duy tipi: GU10
  • Materyal: Metal gövde
  • Aydınlatma rengi: Günışığı

Foblight Bizceledpark Ray Spot Siyah 4'lü Materyali Nasıl?

Foblight Bizceledpark Ray Spot Siyah 4'lü Materyali Nasıl?

Foblight Bizceledpark ray spot 4'lü siyah aydınlatma modeli, metal gövde tasarımına sahiptir. Oldukça dayanıklı olan bu gövde hem kaliteli hem de şık bir duruş sergiler. Aydınlatma, döndürülebilir dörtlü spot lambaları ve siyah gövde tasarımı ile klasik bir hava taşır. Spot lambaların içi armatür biçimindedir ve bu sayede ekstra ampul almaya gerek kalmadan kullanılabilir. Aynı zamanda Foblight 4'lü siyah ray spot lambalar, sağa sola dönebilen başlık tasarımı sayesinde farklı açılara göre kolayca ayarlanabilir. Spotların üzerine konumlandırıldığı gövde ise 1 metre uzunluğunda raylı tasarıma sahiptir. Bu raylı sistem, spotların ray üzerinde kaydırılmasına imkân vererek farklı konumlardan ışıklandırma yapmayı mümkün kılar. Montaj aparatlarıyla birlikte gönderilen Foblight Bizceledpark ray spot siyah gün ışığı 4 adet aydınlatma, basit el aletleriyle kolayca tavana asılabilir.

Foblight Bizceledpark Ray Spot Siyah 4'lü Kimler Alır?

Foblight Bizceledpark Ray Spot Siyah 4'lü Kimler Alır?

Farklı ortamlarda kullanılmak için geliştirilen Foblight Bizceledpark ray spot 4'lü siyah aydınlatma, modern evlerde tercih edilir. Stüdyo tipi aydınlatmayla şık bir atmosfer yaratmak isteyenler bu ürünü salondan yatak odasına kadar birçok farklı alanda kullanılabilir. Spot lamba, yemek masası veya konsol üzerinde bölgesel aydınlatma yapmak için idealdir. Farklı şekillerde ayarlanan spot başlıklarıyla çeşitli dekoratif objelerin dikkat çekmesi için kullanılabilir. Yatak odalarında veya oyun odalarında da kullanıma uygun olan Foblight Bizceledpark 4'lü siyah ray spot aydınlatma, evinde fark yaratmak isteyen herkes tarafından tercih edilebilir. Ürün giyinme odalarında kıyafetlerin üzerine yerleştirilebilir. Bu aydınlatma salonlarda sıcak ve samimi bir atmosfer yaratmak isteyenler için idealdir. Hafif sarı tonlarda ışıklandırma yaparak kendinizi rahat hissedeceğiniz doğal bir alan oluşturmayı kolaylaştırır.

Foblight Bizceledpark Siyah 4'lü Kullanım Alanları Neler?

Foblight Bizceledpark Siyah 4'lü Kullanım Alanları Neler?

Çok yönlü kullanıma sahip olan Foblight Bizceledpark ray spot 4'lü siyah aydınlatma modeli, IP20 koruma derecesiyle iç mekânlara uygundur. Bu raylı stop, iş yerlerinde çok geniş bir kullanım alanına sahiptir. Vitrinde farklı açılardan aydınlatma yapmayı mümkün kılarak dikkatleri ürünlerin üzerine toplamayı sağlar. Ayarlanabilir spotları, vitrine farklı açılardan yerleştirilmiş nesnelerin üzerinde ışığı yoğunlaştırarak şık bir ambiyans yaratmayı kolaylaştırır. Kafe, bar ve restoran tarzı iş yerlerinde ise tezgâh üzerinde ideal bir kullanım sergiler. Özellikle kafelerde hem tezgâh arkası dekorasyonuna dikkat çekmek hem de tezgâhı aydınlatmak için başarılı bir seçenek olabilir. Foblight Bizceledpark ray spot 4'lü siyah aydınlatma modelinin bir diğer kullanım alanı ise otellerdir. Otellerde resepsiyon bölümünde kullanımı uygun olan ürün ile doğrudan aydınlatma yapabilirsiniz. Ürün hakkında daha detaylı bilgi almak ve dekorasyon fikirleri edinmek için Foblight Bizceledpark 4'lü siyah ray spot aydınlatma yorumlarına göz gezdirebilirsiniz. Bu raylı spot aydınlatmayı Trendyol üzerinden kolayca satın alabilirsiniz.