FO Cosmopolitan Hazır Kokteyl Mix 700 ml Portakal Ve Nar A. Içecek

109,08 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
123,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

FO Cosmopolitan Hazır Kokteyl Mix 700 ml Portakal Ve Nar A. Içecek

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fo Food Products Satıcı Ünvanı: ÖZMER PASTACILIK VE İÇECEK ÜRÜNLERİ SANAYİ PAZARLAMA TURİZM VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0655042113200010 Vergi Kimlik Numarası: 6550421132
    Bu ürün Fo Food Products tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • FO COSMOPOLİTAN HAZIR KOKTEYL MİX 700 ML PORTAKAL VE NAR A. İÇECEK Ambalaj Şekli : 700 ml, Cam Şişe, 6'lı Koli Raf Ömrü : 2 Yıl Kullanım Alanları : Barlarda, kafelerde, restoranlarda, otellerde, evlerde alkollü ya da alkolsüz olarak kullanabileceğimiz hazır kokteyl karışımıdır. Kullanım Şekli : 7 cl Cosmopolitan Kokteyl Mix, 4 cl votka veya cin ile bol buzla shake yapılır. Kokteyl bardağında mevsim meyveleri ile süslenerek servise sunulur. Alkolsüz tercih edildiği takdirde ise 7 cl Cosmopolitan Kokteyl Mix bol buzla shake yapılır. Ürün Özellikleri : Hazır olarak kullanımı nedeni ile tercih edilen bir üründür. Tropik meyve aromalarını damağınızda hissedebileceğiniz bir karışımdır. Hazırlanışı pratik ve sunumu kolaydır. İçeriği ile hazırlık maliyetlerini %40-50 oranında düşürür. Kokteyl yapımında zamandan ve işçilikten tasarruf sağlar. Aroma ve rengi ile uluslararası bilinen damak tatlarını her bardakta standart olarak yakalayabileceğiniz bir üründür.
Geri Bildirim Ver

Fo Cosmopolitan Hazır Kokteyl Mix 700 ml

Fo markası, pastacılık ve içecek sektöründe uzun yıllardır hizmet verir. Barlarda, kafelerde, restoranlarda, otellerde ve evlerde alkollü ya da alkolsüz olarak kullanılabilen Fo Cosmopolitan hazır kokteyl mix 700 ml, şişesinde hazırlanmış hazır karışımdır. Tropik meyvelerin aromasına sahip ürün, alkol ve meyve suyuna karıştırılıp tüketildiği gibi tek başına tüketilme özelliğine de sahiptir. Kokteyl şurubu olarak bilinen Cosmopolitan mix, müşteriler tarafından beğeni toplar ve sevilerek tüketilir. Hazırlanışı ve servisi oldukça pratiktir. Ürünü, evinizde hazırlayacağınız içkilerde de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ürün, kokteyl yapımında zamandan tasarruf sağlayarak pratik bir kullanım sunar. Hazır ve pratik içeriği sayesinde kokteyl yapma maliyetini % 50 oranında düşürür. Siz de bu ürünü deneyimleyebilir, ürünü sunumlarınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

  • 700 ml’lik cam şişe tasarımı
  • Tropik meyve aroması
  • Hazır karışımlı pratik kullanım

Fo Cosmopolitan Hazır Kokteyl Mix Kullanım Alanları

Fo Cosmopolitan Hazır Kokteyl Mix Kullanım Alanları

Pembe içki olarak bilinen Cosmopolitan kokteyl, oldukça beğeni toplar. Cosmopolitan kokteyl; citrus votka, limon suyu, yaban mersini ve portakal likörünün karışımından oluşur. Ürünün kullanımı da oldukça pratiktir. 7 cl Fo kokteyl mix 4 cl votka veya cin ile bol buzla karıştırılıp rahat bir şekilde sunulur. Alkolsüz olarak tercih edildiğinde aynı şekilde meyve suyuyla karıştırarak bol buzla shake yaparak hazırlayabilirsiniz. Ürün, otellerde ve barlarda hazır içeriği sayesinde zamandan ve işçilikten tasarruf sağlar. Kokteyl hazırlanırken genel olarak bir ana içki baz alınır. Genellikle votka, cin, tekila ve viski gibi yüksek alkollü içkiler tercih edilir. Ana içkinin kokusuna ve tadına uygun Fo kokteyl mix karıştırılarak tam kıvamında bir içki hazırlanır. Bunların dışında karıştırırken kullanacağınız buzun erimemiş ve kırılmamış olmasına dikkat edilmelidir.

Fo Cosmopolitan Hazır Kokteyl Mix Yorumları

Fo Cosmopolitan Hazır Kokteyl Mix Yorumları

Restoranlarda, otellerde ve barlarda sıklıkla tercih edilen Fo cosmopolitan kokteyl mix hazır içeriği ile kullanım kolaylığı sağlar. Pratik bir şekilde hazırlanır. Kokteyl yapımında kullanılan malzemelerden tasarruf sağlayarak maliyeti %50’ye kadar düşürür. Ürün aroması ve rengiyle uluslararası bir standart kalitede hazırlanmış içeriği ile eşsiz bir lezzet deneyimi sunar. Ürün, otel, bar ve cafeler dışında evinizde de lezzetli bir içki hazırlama imkanı sunar. İster alkollü ister alkolsüz olarak tercih edebilirsiniz. Siz de 7 cl kokteyl mixi 4 cl votka ile karıştırıp buzlu shake yaparak hazırlayabilirsiniz. Özel bardağında mevsim meyveleriyle süsleyerek servis edebilirsiniz. Siz de içeceklerize lezzet katacak bu ürüne sahip olabilirsiniz. Ürünü deneyimleyen müşterilerin Fo cosmopolitan hazır kokteyl mix 700 ml yorumlarını ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Ayrıca ürünün tüm detaylarına ve fiyat bilgisine ulaşabilirsiniz.

Bütçenize Uygun Fo Cosmopolitan Hazır Kokteyl Mix Fiyatı

Bütçenize Uygun Fo Cosmopolitan Hazır Kokteyl Mix Fiyatı

Fo markasına ait bu ürün, 700 ml’lik şişesinde satışa sunulur. Pratik kullanımı ile sıklıkla tercih edilir. Özellikle cafe, bar, restoran gibi içkili mekanlarda kullanılarak işçilik ve zaman bakımından kolaylık sağlar. Ürünün içeriği limon suyu, yaban mersini ve portakal liköründen oluşur. Ana içki olarak votkayı kullanıp bol buzlu shake yaparak servis edebilirsiniz. Cosmopolitan kokteyl mix, ferahlatıcı lezzetiyle yaz aylarında sıklıkla tercih edilir. Fo cosmopolitan hazır kokteyl mix 700 ml fiyatı ürünün tüm özellikleri baz alınarak belirlenir. Fo cosmopolitan kokteyl mix lezzetli tadıyla müşterilerin beğenisini toplar. Ürünü satın alan müşteriler ürün hakkında yorum yaparak deneyimlerini paylaşırlar. Siz de müşterilerin ürün hakkında değerlendirmelerini inceleyip, fikir sahibi olabilirsiniz. Siparişinizi kolaylıkla oluşturabilirsiniz. Bu ürünü Trendyol aracılığı ile hızlı ve pratik bir şekilde temin edebilirsiniz.