FLAŞ Kamuflaj Desen Askeri Combat Tişört

350 TL
Beden: S
S
M
L
XL
2XL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
500 TL'ye 15 TL İndirim
Kargo Bedava
549,90 TL
Kargo Bedava
549,99 TL

Ürün Bilgileri

FLAŞ Kamuflaj Desen Askeri Combat Tişört

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TheMossShop Satıcı Ünvanı: SELAHATTİN ALİŞAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Isparta Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0530682379
    Bu ürün TheMossShop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Göğüs ve sırt kısmı mikro kumaştır, terleme yapmaz. Oldukça esnek ve kullanışlıdır.

Ürün Özellikleri

  • Kol Tipi Uzun Kol
  • Desen Kamuflaj
  • Renk Haki
Geri Bildirim Ver

Flaş Kamuflaj Desen Askeri Combat Tişört

Flaş kamuflaj desen askeri combat tişört, uzun kollu göğüs ve sırt kısmı mikro kumaştan yapılan bir üründür. Terleme yapmayan bir kumaştan üretilen tişörtü uzun yıllar giyebilirsiniz. Ürün, oldukça esnek ve kullanışlıdır. Uzun kollu ve haki renk olan tişörtü uzun yorucu maratonlarda, askeri alanda yapılan çalışmalarda ya da spor salonlarında kullanabilirsiniz. Desen olarak kamuflaj olan ürün askeri alanda da avantaj sağlar. Model, dört mevsim giyilebilir şekilde tasarlanır. Esnek olması sayesinde rahat bir şekilde hareket etme, vücut şeklini alma ve vücudu sarma özelliklerini barındırır. Ürün çekiştirilse dahi yırtılmadan eski haline kolayca döner. Combat konforlu yapısı sayesinde sınırsızca hareket edebilirsiniz. Özel kumaştan üretilen tişörtü uzun yıllar yıpranma ve solma olmadan giyebilirsiniz.

  • Terletmeyen kumaş
  • Esnek yapı
  • Uzun kollu haki renk

Flaş Kamuflaj Desen Askeri Combat Tişört Özellikleri

Flaş Kamuflaj Desen Askeri Combat Tişört Özellikleri

Askeri combat tişört sayesinde uzun yürüyüş sonralarında terlemeden ve koku yapmadan hareket edebilirsiniz. Esnek ve kullanışlı olan kumaşı vücudu sararak rahat hareket imkanı sağlar. Kamuflaj desene sahip olması sayesinde askeri açıdan da fazla tercih edilir. Haki rengi ile doğaya uyum oluşturarak müşteriyi kamufle ederek kolay bir şekilde saklanmasını sağlar. Ürünün sırt, göğüs ve kollarında bulunan özel kumaş mikro yapıdadır. Ayrıca ter yapmayı önleyen bir yapıya sahiptir. Aynı zamanda kış aylarında termal özellik sağlayarak üşümeyi de engeller. Her iki kolda bulunan cepler körüklüdür. Ürünün kol manşetleri ayarlı sistemle yapılır. Kollar üzerinde cırtlı bayrak, arma ve rütbe yapıştırma yerleri mevcuttur. Zorlu arazi koşullarına karşı oldukça dayanıklıdır. Nefes alabilen, yazın terletmeyen ve kışın üşütmeyen bir yapıya sahip olan tişörtü her alanda kullanım için tercih edebilirsiniz.

Kaliteli Flaş Kamuflaj Desen Askeri Combat Tişört Kullanımı

Kaliteli Flaş Kamuflaj Desen Askeri Combat Tişört Kullanımı

Kol ve yaka kısımlarında bulunan kamuflaj desen detayı sayesinde askerlerin daha çok tercih ettiği combat tişört zorlu arazi şartlarında ya da eğitim sırasında kullanmak için oldukça elverişlidir. Yırtılmayan esnek yapısı, termal ve terletmeyen kumaşının yanı sıra doğa şartlarında saklanmaya uygun olan rengi ile sıklıkla tercih edilir. Tüm vücut ve farklı beden ölçüleri için uygun olan tişört, giyildiği vücudun şeklini alan elastik bir yapıdadır. Ürün, uzun kolludur. Gövde kumaşı mikro polyester yapılı kumaştan üretilir. Bu özel kumaşın kullanılmasının nedeni ise vücut ısısını dengelemektir. Özel bir yaka ve kol tasarımına sahiptir. Flaş kamuflaj desen askeri combat tişört yorumları ürünün kalitesine ve uzun yıllar yıpranmadan kullanımına dikkat çeker. Dört mevsim kullanıma uygun olan ürünü her hava şartı ve durumda tereddüt etmeden giyebilirsiniz.

Avantajlı Flaş Kamuflaj Desenli Tişört Fiyatları

Avantajlı Flaş Kamuflaj Desenli Tişört Fiyatları

Yaz aylarında ve yüksek dereceli sıcak havalarda modelin kumaşında solma olmaz. Ürünün yaka kısmı, fermuarlı olarak üretilir. Bunun nedeni ise müşterinin ürünü kolay bir şekilde giyip çıkarmasını sağlamaktır. Terlemeyi engelleyen ürün koku da yapmaz. Kamuflaj desen ve haki rengin birbiriyle uyumu sayesinde şık bir tasarıma sahiptir. Genelde jandarma kamuflajına uygun olan ürün, diğer askeri personel ve tasarımı beğenen müşteriler için de idealdir. Sadece askeriyede değil aynı zamanda sahada çalışanlar, yoğun antrenman yapanlar ve tasarımı beğenen herkes için satışa sunulur. Esnek ve likralı bir yapıya sahip olan kumaşı sayesinde her bedenden müşteri için uygundur. Flaş kamuflaj desen askeri combat tişört fiyatı da farklı müşteri gruplarına hitap eder. Kaliteli ve özel kumaşa sahip bu ürünü tercih etmek için Trendyol'un cazip fiyatlarından yararlanabilirsiniz.