Feza Mantar Tabancası (plastik)

150 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2. Ürüne 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Feza Mantar Tabancası (plastik)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İRHANLAR Satıcı Ünvanı: BURAK İRHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4800307123
    Bu ürün İRHANLAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Düğünlerde nişanlar kınalarda eğlencelerde ses olarak kaliteli bir ses alacaksınız ucu çivilidir +13 yaş için uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
  • Yaş 13+ Yaş
Geri Bildirim Ver

Feza Mantar Tabancası (Plastik)

Piroteknik ürünler; eğlenceli vakit geçirmek istediğiniz zamanlarda kullanabileceğiniz, yoğun ilgi gören ürünlerdir. Birçok çeşit piroteknik ürün bulunur. Piroteknik ürünlerden bir tanesi olan mantar tabancası; eğlence sektöründe oldukça sık kullanılan bir üründür. Bu tabancalar, patlayıcı ve ses çıkarıcı özelliklere sahiptir. Mantar tabancalarının kullanımı oldukça eski zamanlara dayanır. Çıkardıkları seslerin yüksek olması, bu ürünü oldukça tercih edilir yapar. Düğün, kına, nişan veya farklı eğlencelerde kullanılan plastik bir alettir. Mantar tabancaları ateşlendiğinde, barut dolu mantar yüksek bir ses çıkarır. Mantar tabancası (plastik) olması ve küçük boyutuyla oldukça avantajlıdır. Yaylı bir mekanizmaya ve basit bir tasarıma sahip, plastik bir tabanca modelidir ve kolayca ateşlenir. Kullanımı kolay bir üründür. Bu pratik ürün, eğlenceli zaman geçirmenize olanak sağlar.

  • Ergonomik tasarım
  • Pratik ve kolay kullanım
  • Yüksek ses

Feza Plastik Mantar Tabanca Özellikleri

Feza Plastik Mantar Tabanca Özellikleri

Feza mantar tabancası (plastik) malzemeden tasarlanır. Uç kısmı iğnelidir ve bu bölgeye mantar yerleştirilir. Tabancanın iki yanında yaylı bir mekanik bulunur. Bu mekanik sayesinde, çivili kısım geriye çekilir ve mantar uç kısma kolayca yerleştirilir. Tetiğe bastıktan sonra ise mantar patlar ve yüksek ve etkileyici bir ses çıkar. Çıkan bu ses, eğlencenin keyfini attırır. Bu ürün, 13 yaşından büyüklerin kullanımı için uygundur. Oyuncak değildir. Çocuklarınızın güvenliği için çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklamak gerekir. Düğün, kına, nişan, doğum günü gibi birçok eğlencede kullanılır. Feza mantar tabancası, eğlenceler için, müşteriler tarafından dikkat çeken ve beğeni toplayan bir üründür. Piroteknik ürünler içerisinde oldukça popüler ve sevilen bir üründür. Bu ürün kolay kullanımı ve sesi itibarıyla zevkli bir piroteknik üründür. Bu ürünle eğlenceli vakitlerin keyfini çıkarabilirsiniz.

Feza Plastik Mantar Tabanca Yorumları ve Avantajları

Feza Plastik Mantar Tabanca Yorumları ve Avantajları

Eğlenceli piroteknik bir ürün olan bu mantar tabanca, keyifli vakit geçirmek istediğiniz organizasyonlarda kolayca kullanım sağlar. Bu ürün aynı zamanda çok eski zamanlardan beri kullanılan nostaljik bir üründür. Birçok renk çeşidi bulunur. Malzemesi hafiftir ve taşıması oldukça kolaydır. Boyutu küçüktür. Basit ve kolay anlaşılır bir düzeneğe sahiptir ve kullanımı oldukça pratiktir. Düğün, nişan, kına gibi organizasyonlar keyifli ve eğlenceli zamanlar geçirmek istenilen yerlerdir. Bu organizasyonlarda sıklıkla kullanılan bir eğlence ürünüdür. Bu ürünün kullanım talimatlarına uyarak güvenli ve pratik bir şekilde kolayca eğlenebilirsiniz. Çıkardığı ses, yüksek ve etkileyicidir. Bu ürün; tüm avantajlarıyla müşterilerin beğenisini toplar ve tercih edilir. Feza mantar tabancası (plastik) yorumları ile de oldukça öne çıkar. Pratik ve eğlenceli bir ürün olması nedeniyle müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir.

Uygun Feza Plastik Mantar Tabanca Fiyatı

Uygun Feza Plastik Mantar Tabanca Fiyatı

Nostaljik ve sevilen ürünlerden olan mantar tabancası, çıkardığı yüksek sesle eğlenceli organizasyonların aranan ürünüdür. Farklı renk seçenekleriyle müşterilere sunulur. Bu mantar tabancası çok eski zamanlardan beri kullanılan bir eğlence aletidir ve seveni çoktur. Özellikle düğün, nişan gibi organizasyonların olmazsa olmazıdır. 13 yaşından büyük herkes kolay ve pratik bir şekilde bu ürünü kullanır. Pratik kullanımı ile oldukça sevilir ve tercih edilir. Kullanım talimatlarına dikkat edilerek güvenli bir şekilde kullanılır. Feza mantar tabancası (plastik) fiyatları ürünün içeriğine göre belirlenir. Ürün, kolay kullanım olanağı ve eğlenceli olmasıyla müşteriler tarafından oldukça beğeni toplar. Feza mantar tabancası, eğlence tutkunlarının organizasyonlardaki vazgeçilmez tercihidir. Siz de eğlenceli ve yüksek ses kalitesine sahip bu pratik ürüne Trendyol'dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilir, eğlenceli zamanlarınızın uzun süreli olmasını sağlayabilirsiniz.