Felicia Düşük Tahıllı Hipoalerjenik Kuzu Etli Orta Ve Büyük Irk Yetişkin Köpek Maması 3 Kg

419 TL
(139,67 TL / kg)
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2. Ürüne 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
629,54 TL
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
680,70 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Felicia Düşük Tahıllı Hipoalerjenik Kuzu Etli Orta Ve Büyük Irk Yetişkin Köpek Maması 3 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pet Cenneti Satıcı Ünvanı: ÇİZGİ E-TİCARET VE DANIŞMANLIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırklareli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0258212568600001 Vergi Kimlik Numarası: 2582125686
    Bu ürün Pet Cenneti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Felicia Kuzu Etli Düşük Tahıllı Hipoalerjenik Köpek Maması 3 KgFelicia köpek maması hipoalerjenik formüllü, düşük tahıllı kuru mamadır. Yetişkin köpekler için, protein, yağ ve karbonhidrat dengesi optimum düzeyde dengelenmiş, bağışıklığı destekleyen, kuzu eti ve pirinçli yetişkin köpek maması.* Felicia hipoalerjenik köpek mamasının, sindirilebilirliği yüksektir, özenle seçilmiş sağlıklı gıdalar kullanılarak, hassas pişirme tekniği ile hazırlanmıştır.* İçerdiği doğal prebiyotik lifler, bağırsaklarda yararlı bakterilerin gelişmesini destekler, patojenlerin zararlı etkisinin azalmasına yardımcı olur, sindirimi optiimize eder ve bağışıklığı güçlendirir.* İçeriğinde bulunan hamsi yağı omega 3 ve 6 yağ asitlerinin kaynağı olup sağlıklı deri ve tüy oluşumunu destekler.* Protein yağ oranı dengelenmiş özel formülü ve optimize edilmiş mineral dengesi ile metabolizmayı destekler, sağlıklı vücut yapısı kazanmasına yardımcı olur ve kilo kontrolü sağlar.* İçeriğindeki glukozamin ve kondrotin sayesinde eklem ve kıkırdak sağlığını destekler, esnek, sağlıklı eklem yapısı kazanmasına yardımcı olur.* Günlük enerji ihtiyacını karşılayacak ve metabolizmanın sağlıklı işlev yapmasını sağlayacak düzeylerde vitamin ve iz elementler içerir.* Vitamin A ve niasin, yağsız kas kitlesi gelişimine uygun seviyelerde ilave edilmiştir.* Mamanın tanecikleri, dişlerde tartar ve plak oluşumunu önleyecek şekilde özel lifler eklenerek hazırlanmıştır.Felicia Kuzulu Köpek Mamasının İçeriği
  • Kurutulmuş kuzu proteini (% 24,00), baldo pirinç (% 16), hidrolize kemiksiz kuzu proteini (%17), mısır, rafine tavuk yağı, bezelye, hamsi unu, bira mayası, hamsi yağı (% 2), harnup, nükleotit maya proteini, kurutulmuş şeker pancarı, mineraller, prebiotik mannan oligosakkaritler, deniz yosunu, yaban mersini tozu, avize ağacı özü, pisilyum, kadife çiçeği tozu.Mamanın Analizi
  • Ham protein % 27,00, ham yağ % 12,00, ham kül % 8,00, ham lif % 2,50, omega 3 % 0,7, omega 6 % 3,5 vitamin A 20.000 IU/kg, vitamin D3 1500 IU/kg, vitamin E 360 mg/kg, vitamin C 160 mg/kg, niasin 16 mg/kg, bakır 15 mg/kg, çinko sülfat 80 mg/kg, manganez 27 mg/kg, selenyum 0,26 mg/kg, glukozamin 1000 mg/kg, kondrotin 700 mg/kg.

Ürün Özellikleri

  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • Ağırlık 15+ Kg
  • Aroma Kuzu
  • Boyut Küçük Boy
Geri Bildirim Ver