FANBOX SHOP Sporgp F1 2021 T-shirt

329 TL
Beden: S
S
M
L
XL
2XL
3XL

Ürün Bilgileri

FANBOX SHOP Sporgp F1 2021 T-shirt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tarzsokak Satıcı Ünvanı: Bİ GEL TEKSTİL AYAKKABI ÇANTA GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0169107500800001 Vergi Kimlik Numarası: 1691075008
    Bu ürün Tarzsokak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • %100 güvenli alışveriş Kime hitap ediyor Herhangi bir yılda, herhangi bir yarışın herhangi bir seansını sabah saat 3 ile 6 arasında kalkıp, bir gözü kapalı ve diğerinin açık kaldığı kadarıyla takip etmeye çalışan ve o sersemlikle yaptığı acı kahveyi içince midesi bir tuhaf olan kişilere hitap etmektedir. Özellikler %100 pamuk kumaştan üretilmiş ve birinci sınıf kaliteli penyedir. Tişörtün kalıbı sportif, rahat ve hafif dökümlüdür. Yakası ferah ve geniş kesimdir. Original bir kalıba sahip kumaşlarımızın en iyi özelliği, önerilen yıkama sonrası çekme yapmamasıdır. Kumaşlarda kullanılan boyalar sertifikalı ve güvenlidir, insan sağlığına zarar vermez. Baskı Baskı, "dijital baskı" tekniğiyle uygulanır. Hava alan bir baskı türüdür. Baskı kumaşla tamamen bütünleşik olduğu için yumuşak bir his verir. Tekniğimiz ve kullandığımız boyalar sayesinde canlı renkleri hissedeceksiniz. Ölçüler Siparişinizi tamamlamadan önce mutlaka ürün görselleri arasında bulunan Fanbox beden ölçüleriGörselinde bulunan ölçülere dikkat ediniz.

Ürün Özellikleri

  • Kalıp Oversize
  • Kumaş Tipi Örme
  • Renk Siyah
  • Boy Standart
Geri Bildirim Ver

FANBOX SHOP Mercedes Gp F1 2021 T-shirt

Tişört kullanımı erkekler arasında oldukça yaygındır. Kadınlara nazaran erkeklerin hemen her yerde giydiği önemli giyim parçalardan biridir. Bu yüzden üretilen tişörtler sınırlarının ötesine çıkarak müşterilerine farklı olanaklar sağlar. Tüm gün bu parçayı giyecek bireyler için belli başlı detaylar bulunur. Öncelikle ürünün konforlu olması, giyen kişiyi sıkmaması ve rahatsız hissettirmemesi önemli bir konudur. Diğer taraftan sıklıkla giyildikleri için de uzun süreli kullanımlara imkan sağlayan bir performans göstermelidir. Sık yapılan yıkamalara dayanması ve kolayca yıpranmaması önemlidir. Tüm bunlarla beraber elbette bütün gün giyilen bir kıyafetin hem şık hem de sportif bir görünüm sunması beklenir. FANBOX SHOP Mercedes GP F1 2021 t-shirt tüm bu özelliklere sahip eşsiz bir parçadır.

  • Kaliteli kumaş
  • Sportif ve rahat görünüm
  • Değişen beden aralığı

FANBOX SHOP Mercedes GP F1 2021 T-shirt Yorumları

FANBOX SHOP Mercedes GP F1 2021 T-shirt Yorumları

Pek çok tişörtün aksine Mercedes F1 tişört, son derece kaliteli ve şık bir üretime sahiptir. %100 pamuk kumaştan üretilen bu ürün birinci sınıf bir penyedir. İnsan vücuduna faydalı olan pamuk sayesinde vücuttaki ısı uzaklaştırılarak ürünü giyen kişilerin vücutlarını serin tutar. Böylece serin havalarda giyilmesi oldukça rahattır. Ayrıca pamuk nemi emen bir ürün olması sayesinde kişilere rahatsızlık hissi uyandırmaz. F1 tişörtün kalıbı sportif, rahat ve dökümlüdür. Böylelikle kullanan kişiler oldukça uzun süreler sıkılmadan giyebilirler. Son olarak üründe kullanılan boyalar güvenilir ve sertifikalıdır. Bu sayede kolay kolay solma yapmadan canlı bir görünüm imkanı sağlar. FANBOX SHOP Mercedes Gp F1 2021 T-shirt yorum kısmına bakıldığında diğer müşterilerin de beğenileri görülebilir. Ürünü almayı düşünüyorsanız bu yorumlar sayesinde fikir edinip kararınızı verebilirsiniz.

FANBOX SHOP Mercedes Gp F1 2021 T-shirt Fiyatı

FANBOX SHOP Mercedes Gp F1 2021 T-shirt Fiyatı

FANBOX SHOP Mercedes Gp F1 2021 T-shirt kullananlar için en büyük avantaj ürünün üretiminde bireylerin sağlığının dikkate alınmasıdır. Ürünün kumaşı ve dahi kullanılan boya ve baskılar sağlığa zarar vermeyen özel ürünlerdir. Üründe kullanılan baskı, dijital baskı olup özel bir teknikle uygulanmıştır. Bu baskı sayesinde tişört hava alır ve kişilerde terleme ve benzeri rahatsızlık hissi uyandırmaz. Kumaşla tamamen bütünleşik olan baskı oldukça yumuşak bir doku hissi uyandırır. Hem kumaşın hem boyanın hem de kullanılan baskının özel olarak üretilmesi sayesinde son derece kaliteli bir ürün ortaya çıkar. Tüm bunların yanı sıra müşterilere geniş bir beden aralığı sunar. FANBOX SHOP Mercedes Gp F1 2021 T-shirt fiyat aralığı ise tüm bu kaliteli üretim sonucunda belirlenir ve müşterilere uygun bir fiyat sağlar.

Kaliteli Yapısıyla FANBOX SHOP Mercedes Gp F1 T-shirt

Kaliteli Yapısıyla FANBOX SHOP Mercedes Gp F1 T-shirt

FANBOX SHOP Mercedes Gp F1 2021 T-shirt satın almak isteyen müşterilerin ürünü satın almadan önce dikkat edebileceği birkaç unsur vardır. Ürünü ilk kez satın alacak müşteriler, bu işlemden önce ürün değerlendirmelerine bakabilirler. Burada ürünü kullanan müşterilerin deneyimlerini paylaştıkları birçok değerlendirme bulunur. Bu yorumlar dikkate alınarak ürünün kalitesi hakkında bilgi alınabilir. Ayrıca burada ürün hakkında memnuniyet seviyelerini de görmek mümkündür. Bu yorumlar sayesinde ürünü kullanmak isteyen müşteriler aklına takılan sorulara kolaylıkla yanıt bularak ürün hakkında detaylı bilgiler elde edebilirler. Ürünü kendiniz ya da sevdikleriniz için değerlendirebilirsiniz. Ürünü satın almak isterseniz dönemsel olarak yapılan indirimleri takip ederek fayda sağlayabilirsiniz. Ayrıca düzenli olarak kullanmayı düşünüyorsanız birkaç adet alarak uzun süreli ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Bu ürüne Trendyol’dan istediğiniz zaman ulaşarak avantajlı indirimlerden yararlanabilir, güvenle satın alabilirsiniz.