Faiend Jakarlı 3kişilik Lastikli Koltuk Kılıfı Çekyat Koltuk Örtüsü Streç Esnek kanepe kılıfı (SEHRA DESEN)

524,99 TL

Ürün Bilgileri

Faiend Jakarlı 3kişilik Lastikli Koltuk Kılıfı Çekyat Koltuk Örtüsü Streç Esnek kanepe kılıfı (SEHRA DESEN)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Faiend Home Satıcı Ünvanı: MİRSAT AMBER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0681211376
    Bu ürün Faiend Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • JAKARLI KOLTUK ÖRTÜSÜ TAKIMI
  • PAKET İÇERİĞİ 1 ADET 3LÜ KOLTUK ÖRTÜSÜDÜR.
  • 3LÜ KILIF ÖLÇÜSÜ 185CM DEN 230 CM YE KADAR UZUNLUKTAKİ KOLTUKLARA UYUMLUDUR
  • LÜTFEN İADE İŞLEMLERİ İLE UĞRAŞMAMAK İÇİN EBAT BİLGİLERİNİ KONTROL EDİNİZ
  • YUMUŞAK KALİTELİ VE KALIN KUMAŞI İLE ZAMANLA ESKİLEN KOLTUKLARA YEPYENİ BİR GÜZELLİK KATAR
  • KOLTUKLARINIZIN KİRLENMESİNİ ESKİLMESİNİ ÖNLER
  • ÜRÜN YİLLARCA YİKAYİP KULLANABİLECEĞİNİZ BİR KALİTELİ KUMAŞTAN YAPILMIŞTIR
  • ÜRÜNÜMÜZ FTOĞRAFTA GÖSTERMİŞ OLDOĞUMUZ KOLTUK TARZINDAKİ BÜTÜN KOLTUKLARA UYGUNDUR
  • CHERSTER MOBELYALARA DAUYGUNDUR
  • KOLSUZ YADA L KÖŞE KOLTUKLARA UYGUN (DEĞİLDIR)
  • ÜRÜNÜ BERABERİNDE GÖNDERECEĞİMİZ KÖPÜKLÜ ÇUBUKLARI İLE ARALARA İYİCE SIKIŞTIRINIZ
  • ARAYA SIKIŞTIRMA ÇUBUĞU SAYESİNDE ÖRTÜNÜN KOLTUK ÜZERİNDE KAYMASI ENGELLENMİŞ OLUR
  • 30 derecede yıkanabilir, esnek ve rahattır koltuğnuza rahatca giyderebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Jakar
  • Boyut/Ebat 230 x 180
  • Renk Kahverengi
  • Desen Düz
Geri Bildirim Ver

F Faiend Streç Lastikli Esnek Yıkanabilir Pamuklu Sehra Desen 3*Kişilik Jakarlı Koltuk Örtüsü Koltuk Kılıfı - Kahverengi

Zamanla eskiyen ya da yıpranması istenmeyen koltuklar veya kanepeler için oldukça kullanışlı olan Sehra desen 3 kişilik jakarlı koltuk örtüsü aradığınız tüm özellikleri karşılar. Ürün yüksek teknolojik malzemeler kullanılarak üretilir. Koltuğu tamamen sardığı için kılıf olduğunu hissettirmez. Koltuklarınıza yeni bir görünüm sağlar. Rengi ve deseni sayesinde evinize şık bir hava katar. Kolay yıkanabilir olması, pratik olmasını sağlar. Kaliteli ve esnek kumaşıyla ne koltuğunuza zarar verir ne de sizi rahatsız eder. Lastikli yapısı ve uygun ebatları ile genel olarak çoğu üçlü koltuğa uyum sağlar. Jakarlı koltuk örtüsü şık ve kullanışlı bir tasarıma sahiptir. Koltuğun orijinal formunu korur. Uzun yıllar kullanmaya yardımcı olur. Yıkanabilir olması sebebiyle üzerinde oluşan leke yıkanarak kolayca temizlenebilir.

  • Esnek ve yumuşak kumaş
  • Kolay sökülüp takılan yapı
  • Kaymayı engelleyen köpüklü çubuk

Sehra Desen 3 Kişilik Jakarlı Koltuk Örtüsü Özellikleri

Sehra Desen 3 Kişilik Jakarlı Koltuk Örtüsü Özellikleri

Jakarlı kılıf esnek ve kullanışlı bir üründür. Kumaşı yumuşak olduğundan rahatça oturmayı mümkün kılar. 3 kişilik koltuk örtüsü olan bu ürün, kolsuz ve L koltuklar haricinde tüm modellerle uyumludur. Chester modellerle de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kılıf ölçüsü, 185 × 230 cm şeklindedir. Bu ölçülerdeki tüm koltuklara uyum sağlar. Araya sıkıştırmak için kullanılan köpüklü çubuğuyla da kılıfın kayması engellenir. Jakarlı koltuk kılıfı yumuşak, kaliteli ve kalın kumaşı ile eskiyen eşyanıza yeni bir görünüm katar. Koltuklarınızın kirlenmesini engeller. Her zaman yepyeni bir görüntüde kalır, bu sayede uzun ömürlüdür. Devamlı yıkayıp kullanabileceğiniz bir kumaşa sahiptir. Hoş tasarıma sahip olan bu ürün koltuğun şeklini alır. Lastikleri sarkma yapmaz, uzun yıllar esnemez; yıkansa dahi çekme olmaz. Deseni ile her şekilde koltuklara estetik görünüm kazandırır. Bu ürünle evinizde değişiklik yaratabilirsiniz.

Sehra Desen 3 Kişilik Jakarlı Koltuk Örtüsü Avantajları

Sehra Desen 3 Kişilik Jakarlı Koltuk Örtüsü Avantajları

Kolay takılıp çıkarılması ve kullanışlı olması sebebiyle evinizin olmazsa olmazı haline gelir. Tek kişinin bile rahatça takabileceği bir modeldir. Ürün tasarımında yüksek teknoloji kullanılır, bu sayede kumaşı kaymaz. F Faiend streç lastikli esnek yıkanabilir pamuklu sehra desen 3*kişilik jakarlı koltuk örtüsü koltuk kılıfı DOP9724778İGO şık tasarımı ve rengi sayesinde evinize eşsiz bir görünüm sağlar. Rengi solmaz, yıpranmaz; kullanım süresi boyunca ilk günkü gibi kalır. Pamuklu olması sayesinde terletmez, nefes alır. Leke tutmaması ve çamaşır makinesinde yıkanabilir olması önemli avantajları arasındadır. F Faiend streç lastikli esnek yıkanabilir pamuklu sehra desen 3*kişilik jakarlı koltuk örtüsü koltuk kılıfı köpüklü çubuk sayesinde rahatça oturulabilir. Üçlü çoğu koltuğa uyum sağlar. Evinizin dekorasyonuna şık bir görünüm kazandırmak için bu eşsiz ürünü tercih edebilirsiniz.

Sehra Desen 3 Kişilik Jakarlı Koltuk Örtüsü Uygun Fiyatları

Sehra Desen 3 Kişilik Jakarlı Koltuk Örtüsü Uygun Fiyatları

Kaliteyi evinize ulaştıran F Faiend streç lastikli esnek yıkanabilir pamuklu sehra desen 3*kişilik jakarlı koltuk örtüsü koltuk kılıfı fiyatları leke tutmayan yapısı, sağlamlığı ve tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Fiyat performans ürünü olarak oldukça başarılıdır. Uzun yıllar kullanılabilir, kolay temizlendiği için rahatlık sağlar. F Faiend streç lastikli esnek yıkanabilir pamuklu sehra desen 3*kişilik jakarlı koltuk örtüsü koltuk kılıfı kullananların beğenisini toplayan bir üründür. Koltuğu tamamen kavrayan yapısıyla dağınık görünümü engeller. Bu özelliğiyle kullananlar tarafından yüksek puan alır. Bir kılıfta aranılan tüm özellikleri karşılar ve bütçe dostudur. F Faiend streç lastikli esnek yıkanabilir pamuklu sehra desen 3*kişilik jakarlı koltuk örtüsü koltuk kılıfı yorumları sayesinde fikir edinebilirsiniz. Çeşitli özellikleri barındıran bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.