Exner petguard 500 ml Sprey Parazit Uyuz Mantar Egzema Koruyucu Bakım (BÜTÜN HAYVANLAR İÇİN)

400 TL
Son 2 ürün!

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Exner petguard 500 ml Sprey Parazit Uyuz Mantar Egzema Koruyucu Bakım (BÜTÜN HAYVANLAR İÇİN)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: magata hayvan bakım ürünleri Satıcı Ünvanı: MAGATA HAYVAN BAKIM ÜRÜNLERİ TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0610126709900001 Vergi Kimlik Numarası: 6101267099
    Bu ürün magata hayvan bakım ürünleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kimyasal bakım ürünlerine doğal, kusursuz bir alternatif mi arıyorsunuz? Dört ayaklı arkadaşlarda kaşıntı nedeni sadece nem eksikliği değil, aynı zamanda parazitler de olabilir. b. Akarlar rahatsız edici noktalar oluşturabilir ve cilde zarar verebilir. bu nedenle, cilt yenilenmesini destekleyen bir bakım ürünü arıyorsanız, ancak aynı zamanda potansiyel olarak zararlı kimyasallardan uzak durmak istiyorsanız, doğru yere geldiniz. Exner petguard'ın tüy bakım ürünü, doğanın gücüyle son derece etkili bir formülle ikna ediyor! Ani etki Yüksek kaliteli, doğal spreyimiz dört ayaklı arkadaşınızın cildine bakım yapar ve onu nemlendirir ve kaşıntı, akarlar, kel noktalar, iltihaplanma, enfeksiyonlar, maya, uyuz, tahriş ve egzamaya yardımcı olur. hayvanınızın sağlığını destekler. Etki kısa bir süre sonra ortaya çıkar, böylece kaşıntı veya rahatsızlıktan rahatsız olan dört ayaklı arkadaşınıza özlenen rahatlamayı hemen verebilirsiniz. Doğal & organik Giderek daha fazla insan, her zaman kimyasallara ve sentetik çözümlere ihtiyaç duymadığını ve evcil hayvanların da istisna olmadığını fark ediyor. doğal bileşenlere ve bunların sürdürülebilir kullanımına değer veriyoruz - Bu yüzden bu ürünü geliştirdik. Bakım ürünümüzün formülü bu nedenle yalnızca doğal, biyolojik bileşenler olan su, yağ, peynir altı suyu proteini ve şeker monohidrattan oluşur - Ancak yine de çok etkilidir. exner petguard, ph açısından nötrdür ve dermatest tarafından "çok iyi" olarak derecelendirilmiştir. Bakım & yenilenme Etkili formülasyon siz ve evcil hayvanınız için güvenlidir. kürkü yalamak bile tehlike oluşturmaz. exner petguard doğal malzemelerden yapılmıştır ve bu nedenle tehlikeli değildir. Exner petguard, evcil hayvanınızın acil bir durumda kaşınmasına karşı sadece bir yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda cildin korunmasına da yardımcı olur ve bu nedenle önleyici olarak da kullanılabilir. DETAYLI KULLANIM TARİFİ EVCİL HAYVAN DOSTUNUZ BÜYÜK VEYA KÜÇÜK ÜRÜNÜMÜZÜN FAYDALI OLDUGU RAHATSIZLIKLARDAN BİRİNE YAKALANDIYSA ÖRNEGİN EGZEMA ÜRÜNÜ İLK ÖNCE ÇALKALAYINIZ VE BÜTÜN VUCUDUNA ORTALAMA 5 İLE 7 GÜN BOYUNCA GÜNDE BİR DEFA HİÇ KORKMADAN BOL MİKTARDA PÜSKÜRTÜNÜZ BU İŞLEM EVCİL HAYVAN DOSTUNUZUN CİLDİNİN NEM DENGESİNİ DÜZELTECEKTİR VE TÜYLERİNİN BAKIMINI YAPARAK GÜÇLENDİRECEKTİR YARALI VEYA EGZEMALI BÖLGEYE İSE GÜNDE 2 DEFA ORTALAMA 15 GÜN BAZEN DAHA KISA SÜRELERDE ETKİ GÖSTERİYOR RAHATSIZ OLAN BÖLGE İYİ OLANA KADAR KULLANABİLİRSİNİZ ÜRÜNÜMÜZÜ KULLANMAYA BASLADIGINIZDA EGER SPREYDEN RAHATSIZ OLURSA DOSTUNUZ BİR BEZ YARDIMIYLA UYGULAYABİLİRSİNİZ GÖZE TEMAS ETMESİ DURUMUNDA ZARARI OLMAYACAKTIR KORKMAYIN EGERKİ DOSTUNUZ URUNU KULLANDIKTAN SONRA YALAMAYA BASLARSA GENE KORKMAYIN ZARARSIZDIR AYRICA HAFTADA 1 VEYA 2 DEFA KULAK TEMİZLİGİ İÇİNDE KULLANIRSANIZ KULAK UYUZUNDAN KORUMUŞ OLURSUNUZ

Ürün Özellikleri

  • Ürün Tipi Solüsyon/Sprey
Geri Bildirim Ver