Evren 26cm Servis Tabak Termo Melamin

95,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Evren 26cm Servis Tabak Termo Melamin

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MATAR DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİC LTD Satıcı Ünvanı: MATAR DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613001228600010 Vergi Kimlik Numarası: 6130012286
    Bu ürün MATAR DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİC LTD tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1 adet Kırılmaz Termo Melamin 26 cm Düz Tabak Kırılmaz ,Sararmaz,Bozulmaz

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Parça Sayısı Çoklu
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Evren 26 cm Servis Tabak Termo Melamin Kırılmaz

Yemek servisi yaparken sağlıklı sunumlar için kaliteli tabak ihtiyacı bulunur. Evren 26 cm servis tabak termo melamin kırılmaz yapısı ile etkili bir performansa sahiptir. Sofralarınıza şıklık kazandırır. Ferah ve yalın bir görüntüsü vardır. Ürünü günlük kullanım amacıyla ve özel günler için kullanabilirsiniz. 26 cm geniş çapı ve düz yapısı ile çeşitli yiyecekler servis etmenize olanak sağlar. Sahip olduğu geniş boyutu ile aynı tabak içerisinde çoklu ikramlıklar hazırlayabilirsiniz. Yüksek kaliteli bir yapısı vardır. Ürün, sıcak ve soğuk gıda temasına uygun olarak üretilir. İnsan sağlığına zararlı kanserojen madde içermez. Yüzeyinde bakteri çoğalmasını engelleyen hijyenik bir yapısı vardır. Bu ürün, sahip olduğu sağlıklı formülü ile evlerde ve profesyonel alanlarda rahat bir şekilde kullanılabilir.

  • Sağlıklı içerik
  • Çizilmez dayanıklı tasarım
  • Ferah ve şık görünüm

Evren 26 cm Servis Tabak Termo Melamin ile Pratik Kullanım

Evren 26 cm Servis Tabak Termo Melamin ile Pratik Kullanım

26 cm servis tabağı yoğun kullanıma sahip alanlarda yemek servisi için avantaj sağlar. Kafelerde ve restoranlarda kullanıma uygundur. Aynı zamanda kırılmaz yapısı ile toplu yemek servisi yapılan bütün mekanlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Hastahanelerde, iş yerlerinde, okul kantinlerinde ve sektörel alanlarda geniş bir kullanımı bulunur. Evren melamin, sahip olduğu kaliteli üretim ile memnuniyet sunar. Tabak, yere düştüğünde kırılmaz formu ile kazalara ve darbelere karşı dayanıklıdır. Kırılmaz yapısı ile zemin çevresinde dağılmaları önleyerek güvenlik sağlar. Ayrıca kolay temizlenebilir bir yapısı bulunur. Yemek yağı ve kalıntılarından hızlı bir şekilde arınır. Yemek servisi sonrası kalan kiri rahat bir şekilde yıkayabilirsiniz. Lekelerin ürün yüzeyinde ağırlaşmasına izin vermez. Bulaşık makinesinde 85 dereceye kadar rahatlıkla yıkanabilir. Mikrodalga ve fırın içerisinde ısıtma yöntem farklılığı sebebiyle kullanılması önerilmez.

Kaliteli Evren 26 cm Servis Tabak Termo Melamin Yorumları

Kaliteli Evren 26 cm Servis Tabak Termo Melamin Yorumları

Melamin malzeme mutfak ve gıda sektöründe yüksek tercih oranına sahiptir. Endüstriyel alanda kullanıma uygundur. Evren 26 cm servis tabak termo melamin kırılmaz yorumlarını okuyabilir ve kullananların tecrübelerine ortak olabilirsiniz. Bu ürün, günün her saatinde kullanıma uygun bir tasarıma sahiptir. Organik temelli melamin malzemesi ile çizilmeye ve soyulmaya karşı dirençli bir yapısı vardır. Aynı zamanda sararma yapmaz. Dayanıklı sert yapısı ile aldığınız günkü görüntüsünü uzun yıllar boyunca korur. Sade duruşu ile sofralarınıza zarif bir hava katar. Çeşitli yemek takımları ile kullanmanıza imkan verir. Estetik tasarımı ile uyumlu bir görüntü yakalar. Ayrıca ideal kalınlığı ile konforlu bir deneyim sunar. Doğal bileşenlerden meydana gelmesi ile çevre dostu ürün niteliğine sahiptir. Bu ürün, doğada kolayca çözünür ve çevre kirliliğine sebep olmaz.

Avantajlı Evren 26 cm Servis Tabak Termo Melamin Fiyatı

Avantajlı Evren 26 cm Servis Tabak Termo Melamin Fiyatı

Bu ürün, uzun ömrü ile bütçe dostudur. Uzun yıllar rahatça kullanabilirsiniz. Böylece tasarruf etmenize imkan verir. Aynı zamanda beyaz rengi ile çeşitli öğünler için yemek servisi yapmanıza imkan sağlar. Tek başına yemek yeme alışkanlığı geliştiren çocuklar için rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Sahip olduğu güçlü yapısı ile kırılabileceği yönünde endişeleriniz son bulur. Hasar almaz yapısı ve doğal özlü formülü ile güvenli bir kullanım sağlar. Hafif bir yapısı bulunur. Elde yıkama yaparken ağırlığa sebep olmaz. Elinizi yormaz ve kolayca taşınabilir. Ürün, çok amaçlı tasarımı ve dekoratif görüntüsü ile çeşitli sunumlar yapmanıza olanak verir. Evren 26 cm servis tabak termo melamin kırılmaz fiyat bilgisi, ürünün sahip olduğu tüm özellikler göz önünde bulundurularak size sunulur. Ürünü dilediğiniz zaman Trendyol’dan satın alabilirsiniz.