2
Akvaryum Bakım Malzemesi kategorisinde
en çok satılan 2. ürün

Europet Lav Kırığı 5 Kg (doğal Bitki Zemin Kumu 5-10 Mm)

54 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
74,99 TL
1.000 TL'ye 40 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Europet Lav Kırığı 5 Kg (doğal Bitki Zemin Kumu 5-10 Mm)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ARD Peyzaj & Home Satıcı Ünvanı: MİLAYİM RABİA KÖSE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5871142608
    Bu ürün ARD Peyzaj & Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Europet Lav Kırığı 5 kg (Doğal Bitki Zemin Kumu)

Akvaryumlar; evleri, ofisleri ve yer aldığı her yeri canlandıran ürünlerdir. Hem balık yetiştirmeyi sevenler hem de verdiği huzurun keyfini çıkarmak isteyenler için ideal bir dekorasyon ürünü olarak görülebilir. Farklı balık çeşitlerine ev sahipliği yapan akvaryumlar, farklı boyutlarda ve şekillerde olabilir. Yetiştireceğiniz balığa göre değişim sağlayan camdan yapılmış yuvalar bulunur. Aynı zamanda farklı eşyalar ile süslenerek estetik bir görünüm yakalamanıza yardımcı olur. Balıkların doğal ortamını sağlamak ve onlara huzurlu bir ortam sunabilmek amacıyla bitki, taş gibi malzemeler özenle seçilerek akvaryumların içerisine yerleştirilir. Camdan olan zemini kapatarak deniz ve göllerin doğal tabanını oluşturabilirsiniz. Bu amaçla tercih edebileceğiniz Europet Lav kırığı 5 KG (doğal bitki zemin kumu) ürünü, büyük ilgi görür. Volkanik taştan üretilir ve kırmızı rengini buradan alır.

  • Doğal kum
  • Volkanik taş
  • Estetik görünüm

Şık Zemin Görünümü Sağlayan Europet Lav Kırığı 5 kg

Şık Zemin Görünümü Sağlayan Europet Lav Kırığı 5 Kg

Akvaryumlar, balıklar için doğal yaşam ortamının hazırlandığı alanlar olarak bilinir. Yerleştireceğiniz alana estetik görünüm de sağlaması nedeni ile akvaryumlar, farklı ürünler ile çeşitlendirilebilir. Ancak öncelik balıkların sağlığı ve yararı olduğu için yetiştireceğiniz balıkların türüne göre malzemelerin tercih edilmesi gerekir. Zemine yerleştireceğiniz lav kırığı, güzel görünümünün yanı sıra birçok faydayı da bir arada getirir. Volkanik alanlarda oluşan taşın kırılmasından elde edilir. Yerleştirildiği akvaryum içerisindeki suya hiçbir zararı olmaması ile öne çıkar. Yetiştirdiğiniz balık türüne göre kumun belirlenmesi önemli bir ayrıntıdır. Lav kumunun Cichlid, Astronot, Koi ve Japon gibi balık türlerinde tercih edilmesi önerilir. Biyolojik filtre işlevi görecek ürünü satın aldığınız paket içerisinde 5 kilogram ürün bulunur. Orta ve büyük boy akvaryumların zemini için yeterli olacak kumun, belirli aralıklarla temizlenmesi de önerilir.

Temizleyici Europet Lav Kırığı 5 kg (Doğal Bitki Zemin Kumu)

Temizleyici Europet Lav Kırığı 5 Kg (Doğal Bitki Zemin Kumu)

Cam zemine yerleştireceğiniz kumun sadece güzel görünmesi yeterli olmayabilir. Aynı zamanda balıklarınıza yararlı ve ortama katkı sağlayan seçeneklerin tercih edilmesi önerilir. Volkanik taştan elde edilen lav kırığı kumu, ihtiyacınız olan fonksiyonları bir arada sunar. Sahip olduğu geniş gözenekli yapısı sayesinde bakteri kolonizasyonu sağlar. Bakteri kolonizasyonun balıklarınızın sağlığına fayda sağlayan canlı varlıklar olarak akvaryum suyunda yer alması gerekir. Aynı zamanda akvaryum suyunu temizlemede de etkin rol alması tercih nedenleri arasında yer alır. Geniş gözenekli yapısından dolayı akvaryum suyundaki kirlilik nedeni ile çabucak tıkanmaz, sürekli temizlenmesine gerek duyulmayan bir malzeme imkanı verir. Farklı çeşit akvaryumlarda kullanılan kum, özellikle Discus, Nenon ve Güney Amerika akvaryumlarının zemininin oluşturmak için tercih edilir. Akvaryum içine yerleştirilecek bitkilerinde hızlı köklenmesini ve gelişmesini sahip olduğu özellikler sayesinde sağlar.

Europet Lav Kırığı 5 kg (Doğal Bitki Zemin Kumu) Yorumları

Europet Lav Kırığı 5 Kg (Doğal Bitki Zemin Kumu) Yorumları

Balık beslemek ve akvaryum bakmak oldukça zahmetli ve zaman alan bir uğraş olarak bilinir. Balıkları sadece beslemek yeterli olmaz, yaşadıkları alan olan akvaryumun da tüm detayları ile ilgilenilmesi gerekir. Suyun değeri, cam fanusun içerisindeki malzemelerin sağladığı faydalar ve temizlikleri özellikle dikkat edilmesi gereken ayrıntılar olarak sayılır. Balıkların içerisinde yüzeceği suyun değerleri önem taşır. Markanın ürünü, suyun pH ve gH değerlerine hiçbir etkide bulunmaması ile bilinir. İlk defa böyle bir ürün tercih edenler için Europet lav kırığı 5 Kg (doğal bitki zemin kumu) yorumları fikir verici olabilir. Ekonomik ve faydalı bir seçim olan Europet lav kırığı 5 kg (doğal bitki zemin kumu) fiyatı da tüm bu özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Trendyol üzerinden ekonomik ve avantajlı bir şekilde sipariş verebilirsiniz.