8
Tavşan kategorisinde
en çok ziyaret edilen 8. ürün

EuroGold Mega Büyük Boy Tavşan Guinea Pig Kemirgen Kafesi 100x52x040 cm

2.150 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.150 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.190 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.279 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.580 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

EuroGold Mega Büyük Boy Tavşan Guinea Pig Kemirgen Kafesi 100x52x040 cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yakamoz Petshop Satıcı Ünvanı: YAKAMOZ PETSHOP ÜRÜNLERİ LOJİSTİK İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0928095583200001 Vergi Kimlik Numarası: 9280955832
    Bu ürün Yakamoz Petshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • EuroGold Tavşan Kafesi 100x52x40 Cm EuroGold Tavşan Kafesi, Tavşan ve guinea pig gibi büyük ırk kemirgenler için uygun ölçülerde ve tel aralığında tasarlanmış kemirgen kafesidir. Üstte ve ön tarafta bulunan kapılar sayesinde evcil dostunuzun pratik bir şekilde giriş çıkış yapmasını sağlar. EuroGold Tavşan Kafesi, Talaş ve otların kafes dışına dökülmesini önlemek için alt haznesi derin tasarlanmıştır. Kafesin kolay taşınması için iki tarafta taşıma kulpu bulunmaktadır. Ürün ölçüleri
  • * 100x52 Yükseklik 40 Cm
Geri Bildirim Ver

EuroGold Mega Büyük Boy Tavşan Guinea Pig Kemirgen Kafesi 100x52x40 cm

Evcil hayvanlar evinizin tatlı ve daimi dostlarıdır. Size arkadaşlık edecek bu dostların nasıl bir ortamda yaşayacağı ise önemli bir husustur. EuroGold Mega büyük boy tavşan Guinea Pig kemirgen kafesi 100x52x40 cm minik dostlarınızın ihtiyaçlarına uygun kapsamlı bir ürün olarak karşınıza çıkar. Bu ürün tavşan ya da Guinea Pig gibi büyük ırk kemirgenler için uygun ölçülerde ve tel aralığında tasarlanmış bir kafestir. Evcil hayvanınız kafesin üstünde ve ön tarafında bulunan kapıları sayesinde giriş ve çıkışlarını kolay bir şekilde gerçekleştirebilir. Bunun yanında ürünün alt haznesi derin bir tasarıma sahiptir. Bu sayede talaş ve otların kafes dışına çıkması engellenir. Siz de minik dostunuza konforlu bir alan sunmak isterseniz bu ürünü gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz.

  • Ekonomik fiyat
  • Kaliteli malzeme
  • İşlevsel tasarım

EuroGold Mega Büyük Boy Kemirgen Kafesi Özellikleri

EuroGold Mega Büyük Boy Kemirgen Kafesi Özellikleri

Tavşan kafesleri müşterilerine oldukça geniş bir yelpaze sunar. Müşteriler sahip oldukları evcil hayvanların büyüklüğü ve ihtiyaçları dahilinde bir seçim yaparak kafes alma işlemini bu çerçevede gerçekleştirirler. EuroGold kafes büyük boy tavşan ve Guinea Pig kemirgen fareler için uyumlu bir üründür. Guinea Pig kemirgen ailesinin türü olan bir evcil hayvandır. Tavşana benzerliğiyle dikkatleri üzerine çeken Guinea Pig için de bu kafesin kullanımı uygundur. Ürünün eni 52, boyu 100, yüksekliği 40 cm’dir. Tavşanın güvenliğinin sağlanması için ürünün sahip olduğu kapıların sabitlenmesi gerekir. Bu kafeste üstte ve ön tarafta bulunan kapılar sayesinde evcil hayvanınızı güvenli bir şekilde ürünün içinde barındırabilirsiniz. Her iki yanında bulunan kulbu ile bu kafesi kolay bir şekilde taşıyabilirsiniz. İşlevsel ve konforlu bir kafes için ürünü tüm detaylarıyla inceleyebilirsiniz.

İşlevsel Tasarımlı EuroGold Mega Büyük Boy Kemirgen Kafes

İşlevsel Tasarımlı EuroGold Mega Büyük Boy Kemirgen Kafes

İnsanlar evcil hayvanları için bir ürün satın alırken oldukça hassas davranırlar. Evcil hayvanların güvenliğini sağlamak ve onlara gerekli konforu sunmak müşterilerin ilk planda önemsedikleri şeylerdir. Bu ürün müşterilerine sahip olduğu kalite sayesinde konforlu bir hizmet sunar. EuroGold Mega büyük boy tavşan Guinea Pig kemirgen kafesi 100x52x40 cm yorumları ürünün kaliteli yapısına yapılan vurgularla memnuniyet içerir. Bir kafes satın alırken ürünün tabanı mutlaka sağlam olmalıdır. Bunun yanında hayvanların yuvalarından çıkmaması için tel aralıkların uygun düzeyde olması gereklidir. Ürün, müşterilerine tüm bu beklentileri üst düzey seviyede sunar. Ortalama bir tavşanın hareket edebileceği düzeyde bir genişliğe sahip olan bu kafes müşterilerden tam not almayı başarır. Evcil hayvanınıza hak ettiği konforlu ve güvenli ortamı sunmak için siz de bu ürünü güvenle satın alabilirsiniz.

EuroGold Mega Büyük Boy Kemirgen Kafesi 100x52x40 cm Fiyatı

EuroGold Mega Büyük Boy Kemirgen Kafesi 100x52x40 cm Fiyatı

Tavşanlar günün büyük bir kısmını kafeslerinde geçirirler. Bundan dolayı bu kafeslerin minik dostlarınızın ihtiyaçlarını karşılayacak düzeyde bir konfora sahip olması gereklidir. Bu ürün sahip olduğu özellikler sayesinde evcil hayvanınıza ihtiyaçlarını karşılayabileceği geniş bir alan sunar. Kafesin geniş bir alana sahip olması hayvanın mutluluğu ve sağlıklı bir hayat sürmesi için gereklidir. Tavşanın eğlenmesi, dinlenmesi için uygun bir alana sahip olması sağlıklı ömrü için önemli bir noktadır. Bu açıdan müşterilerine bekleneni sunan EuroGold Mega büyük boy tavşan Guinea Pig kemirgen kafesi 100x52x40 cm fiyatı da bütçe dostudur. Ürünün sunmuş olduğu hizmete oranla ekonomik bir yapıda olduğu görülür. İşlevselliği, konforu ve bütçe dostu yapısı müşterilerden tam not almayı başaran bu ürünü Trendyol’dan inceleyebilir, ardından güvenli ödeme sistemi ile alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.