8
Köpek Kafesi kategorisinde
en çok satılan 8. ürün

EuroGold Atakan Petshop Metal Köpek Kafesi Siyah 91x61x66cm

1.890 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.999 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

EuroGold Atakan Petshop Metal Köpek Kafesi Siyah 91x61x66cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Atakan Petshop Satıcı Ünvanı: ALİ ERTEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5087262624200015 Vergi Kimlik Numarası: 3720351936
    Bu ürün Atakan Petshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Atakan Petshop Metal Köpek Kafesi Siyah 91x61x66cm
Geri Bildirim Ver

Dayanıklı Üretim EuroGold Metal Köpek Kafesi

Eurogold metal köpek kafesi siyah 91x61x66cm ölçülerine sahip bir köpek eşyasıdır. Bu metal köpek kafesini pek çok amaç için kullanabilirsiniz. En önemlisi de eğer köpeğiniz bir operasyon geçirecekse kesinlikle bu üründen almayı düşünmelisiniz. Köpeğiniz kafesin içinde rahat bir şekilde yolculuk yapabilir ve operasyonun negatif etkilerin uzak konforlu bir şekilde eve getirilebilir. 204961 kodlu ürün, aynı zamanda evde birden fazla evcil hayvan bulunuyorsa ve korunması gereken bir can dostunuz olduğunu düşünüyorsanız işe yarayacaktır. Metal köpek kafesi içine o hayvanı koyarak güvenlik sağlayabilirsiniz. Aynı şekilde evde olmadığınız dönemlerde evi dağıtan bir patili dosta sahipseniz bu sorunu köpeğinizi kafesin içine koyarak da halledebilirsiniz. Böylece gözünüz arkada kalmadan evden ayrılabilirsiniz. Kısa süreli olarak kontrol altında tutabilirsiniz. Metal siyah kafes, aynı zamanda şık görüntü sunar.

  • 91x61x66cm boyut
  • Siyah renk
  • Kaliteli malzemeden üretim

Ayrıcalıklarıyla Eurogold Metal Köpek Kafesi Siyah

Ayrıcalıklarıyla Eurogold Metal Köpek Kafesi Siyah

Eurogold metal köpek kafesi siyah 91x61x66cm kullanımı sayesinde köpeğinizi güvenli ve konforlu bir ortamda taşıyabilirsiniz. Kaliteli metal malzeme kullanılarak tasarlanmış ürünün üstten ve önden giriş - çıkış kapıları bulunur. Böylece pratik bir kullanım ile köpek kafesini kullanabilirsiniz. Ürünün alt kısmında bulunan plastik tablasını kullanarak evcil dostunuzun konforun hakim olacağı bir şekilde yolculuk yapmasına yardımcı olabilirsiniz. Yanı sıra ürünün kullanılmadığı zamanlarda katlanarak kaldırılabilir özelliği, kullanıcılar tarafından oldukça övülmüştür. Bu sayede alandan tasarruf sağlayan bir ürün olduğu söylenebilir. Yanı sıra metal köpek kafesi köpek, kedi ve büyük kemirgen türlerinin kullanımı için oldukça ideal bir üründür. Tel aralığı 2 cm olduğundan evcil hayvanınızı siz evde yokken güvenli bir ortama bırakabilirsiniz. Bunun yanı sıra tel kalınlığı da 3.5mmx2.5mm olarak öne çıkar.

Eurogold Metal Köpek Kafesi Siyah Özellikleri

Eurogold Metal Köpek Kafesi Siyah Özellikleri

Eurogold metal köpek kafesi siyah 91x61x66cm özellikleri ile hayvan severlerin dikkatini çeker. Köpeğiniz için barınma ve taşınma amaçlı olarak rahatlıkla kullanılabilir. Siyah boyalı metal kafes seçeneği, arzu edildiğinde demonte edilebilir özelliktedir. Plastik tepsisi ile kolay temizliğe olanak sunar. Bir yan ve diğeri ön kısımda bulunan 2 adet kapıya sahiptir. Aynı şekilde kapıları çift sürgülü ve emniyet kilitlidir. Ürünün üst kısmında ise 2 adet taşıma kulpu yer alır. Eurogold metal köpek kafesi siyah 91x61x66cm içeriği bu anlamda oldukça gelişmiştir. Şayet bu ürünü kullanarak köpeğinizi hapsettiğini düşünüyorsanız, aslında köpeğinizin içeride kendini güvenli hissettiğini belirtmekte fayda var. Özellikle uzun yola giderken özel aracınıza koyduğunuzda, evcil hayvanınız etraftaki seslerden etkilenerek ürkebilir. Burada köpeğiniz güvenli bir ortamda olduğundan korkmayacak ve bu konforlu ortamda rahat edecektir.

Eurogold Metal Köpek Kafesi Siyah Yorumları

Eurogold Metal Köpek Kafesi Siyah Yorumları

Kullanıcılar tarafından yapılan Eurogold metal köpek kafesi siyah 91x61x66cm yorumları üzerine bir inceleme yaptığınızda söz konusu ürün modelinin köpeğiniz için ne denli faydalı bir ürün olduğunu kolaylıkla görebilirsiniz. Ürün kullanımı sayesinde köpeğinizi bir yere hapsetmez, aksine güvenli bir ortamda kalmasını sağlarsınız. Zira köpeğiniz ameliyat olduysa da ürün seçeneğini kullanmak bir tercihten çok zorunluluktur. Aynı şekilde bazı sağlık sorunları nedeniyle bir süre hareket etmemesi gerekiyorsa kafesi kullanmak fayda sağlayacaktır. Başka bir durumda da can dostunuz oldukça hareketliyse ve eşyaları kırıp dökerek kendine zarar veriyorsa köpeğinizi üründe tutmak güven sunacaktır. Yanı sıra köpek kafesini bazı zamanlarda eğitim amacıyla da kullanılabilir. Eurogold metal köpek kafesi siyah 91x61x66cm fiyatı da son derece ekonomik bir özellik sunar. Hemen şimdi Trendyol'dan bu ürünü sipariş ederek köpeğinize güvenli bir ortam sunabilirsiniz.