ESTAŞ Demir Döküm Kaplamasız Tava / Çap 20 2li Sahan Seti Tava Kapak %100 Yerli Üretim

1.255 TL

Ürün Bilgileri

ESTAŞ Demir Döküm Kaplamasız Tava / Çap 20 2li Sahan Seti Tava Kapak %100 Yerli Üretim

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ESTAŞ Satıcı Ünvanı: ESTAŞ EKSANTRİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sivas Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0380005985000019 Vergi Kimlik Numarası: 3800059850
    Bu ürün ESTAŞ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • YIKAMA SONRASI OCAKTA KURUTULUR. Ürün %100 demir dökümdür. KDV DAHİL FİYATIMIZDIR Ürün 2 adet olarak set şeklinde gönderilecektir. Ürünümüzde ASLA KAPLAMA BULUNMAMAKTADIR. Odun ateşinde fırında mangalda ve dilediğiniz her yerde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. İnsan sağlığına uygun ve çevre dostudur. Sağlığa zararlı boya, cam, emaye kaplama, katkı maddesi veya kimyasal içermez. Aldığı ısıyı bütün yüzeye eşit olarak dağıtır ve malzeme yapısı sayesinde mevcut ısıyı uzun süre muhafaza eder. Kullandıkça ürün performansı ve lezzeti artar. Bitkisel yağ ile birlikte fırınlanarak tamamen organik ve sağlığa zararsız bir kaplama yapılır. Bu işlem evde kolaylıkla tekrarlanabilir. Yiyecekler ile etkileşime girmediği uluslararası standartlarca yapılan testlerle kanıtlanmıştır. Dayanıklılığı sayesinde nesiller boyunca kullanılabilme ve tüm yemekleri kolayca, eşsiz bir lezzet ile pişirme imkânı sunar. Ürününün kullanım kılavuzunu mutlaka okuyunuz. Okumadan Temizleme İşlemi Yapmayınız.

Ürün Özellikleri

  • Özellik Fırında kullanılabilir
  • Ürün Tipi Kızartma Tavası
  • Dış Materyal Döküm
  • İç Materyal Döküm
  • Boyut/Ebat 20 cm
  • Parça Sayısı 2
Geri Bildirim Ver

ESTAŞ Demir Döküm %100 Yerli Üretim 20 cm Kaplamasız Derin Tava

Estaş demir döküm kapak fonksiyonlu kaplamasız 20cm derin tava, çağdaş tasarım yöntemlerinden bağımsız kalmadan özgün bir tarzın kusursuzca yansıtıldığı bir üründür. Özgün tasarımı ve çok fonksiyonlu bir ürün olması sebebiyle kullanıcıların takdirini ve beğenisini kazanan ürün kısa süre içerisinde kullanıcıların favori ürünlerinden biri haline gelmeyi başarmıştır. %100 demir döküm yöntemiyle titizlikle imal edilen ürün içeriğinde asla kaplama öğesi bulunmamaktadır. 1 adet ürün yalnızca kapak fonksiyonu olarak gönderilmektedir, isteğe bağlı olarak 2 ürün sipariş edilerek iki ayrı tava şeklinde kullanmak mümkündür. Ürünün çok geniş kullanım sahası vardır. İsterseniz fırında, mangalda, evde veya odun ateşinde dahi defalarca kullanabilirsiniz. Ürünün hammaddesi ve üretim yöntemleri esnasında insana ve doğaya zararlı hiçbir malzeme ve yöntem kullanılmamıştır.

  • Derinlik 4 santimetredir.
  • Ebatı 20 santimetredir.
  • Katkı maddesi bulunmaz.

Estaş Demir Döküm Kapak Fonksiyonlu Tavanın Özellikleri Nelerdir?

Estaş Demir Döküm Kapak Fonksiyonlu Tavanın Özellikleri Nelerdir?

Estaş demir döküm 20cm derin tava kapak fonksiyonlu bir üründür. Ürün %100 demir döküm yöntemiyle imal edilmiştir. Ürününü üretim sürecinde herhangi bir doğaya ve insana zararlı kimyasal madde, cam, boya, katkı maddesi veya emaye kaplama kesinlikle kullanılmamıştır. Estaş demir döküm kapak fonksiyonlu kaplamasız 20cm derin tava, aldığı ısıyı tüm yüzeye eşit olarak dağıtır. Bu sayede ürünün içerisindeki yemeğin her tarafına ısıyı ileterek pişen yemeğin sağlıklı bir şekilde yemeye hazır hale gelmesine yardımcı olur. Ürünün özel hammaddesi sayesinde ısıyı uzun süre muhafaza edebilir. Ürün kullanıldıkça zamanla daha nitelikli hale gelir. Ürünün yiyeceklerle etkileşime girmediği uluslararası standartlarca onaylanmıştır. Ürünün bu nitelikleri uzun ömürlü kullanıma uygun olduğuna kanıt olarak gösterilebilir. Ürünün aldığı ısıyı saklaması ve eşit dağıtması nedeniyle yiyecekleriniz daha lezzetli hale gelir.

Dayanıklı Estaş Demir Döküm Kapak Fonksiyonlu 20cm Derin Tava

Estaş Demir Döküm Kapak Fonksiyonlu 20cm Derin Tava Dayanıklı mıdır?

Estaş demir döküm kapak fonksiyonlu kaplamasız 20cm derin tava, dayanıklılığını uzun zamandır kanıtlamaya devam eden bir üründür. Kullanıcı yorumlarının ve deneyimlerinin gösterdikleri dikkate alındığında ürünün uzun ömürlü kullanıma müsaitliği çok açıktır. Estaş demir döküm 20cm tava kapak fonksiyonlu, son nesil demir döküm yöntemi ve son teknoloji döküm makineleriyle üretilmiştir. Bunun yanında ürün uluslararası standart testlerinden geçmiş, doğaya ve insana zararlı herhangi bir madde kullanılmadığı ispatlanmıştır. Ürünün üretim aşamasında bitkisel yağ ile birlikte fırınlanarak tamamen organik ve sağlığa zararsız bir kaplama yapılır. Bu işlem evde kolaylıkla tekrarlanabilir. Bu üretim yöntemi sayesinde ürün kullanıldıkça ürün daha verimli hale gelmektedir. Ürünün malzeme kalitesi ve dayanıklılığı muadillerine kıyasla açık ara öne çıktığı kolaylıkla fark edilebilir. Ürün dayanıklılığı sayesinde ürün hemen her alanda rahatlıkla kullanılabilir.

Kullanışlı Estaş Demir Döküm Kapak Fonksiyonlu 20cm Derin Tava

Estaş demir döküm kapak fonksiyonlu kaplamasız 20cm derin tava, temel olarak son derece basit bir ürünün üzerine şık bir tasarım eklenerek daha estetik ve özel üretim yöntemleri kullanılarak da daha kullanışlı hale getirilen bir üründür. Ürünün geleneksel tavaların aksine içerisinde zararlı herhangi bir madde bulunmaması ve üretim sırasında kullanılan çağdaş yöntemler sayesinde yemek pişirme sürecinden alınan verimi en üst düzeye çıkaran niteliğe sahiptir. Ürün, yanındaki kulplar tutularak klasik tavalar gibi rahatlıkla kullanılabilir. Estaş demir döküm kapak fonksiyonlu kaplamasız 20cm derin tava yorumları ve görsel değerlendirmeleri incelendiğinde ürünün görsellerde görüldüğü gibi olduğu ve ürün kalitesinin rakipsiz olduğu 1. elden ürünü kullanan kullanıcılar tarafından belirtilmiştir. estaş demir döküm kapak fonksiyonlu kaplamasız 20cm derin tava fiyatı ve kalitesi arasında kusursuz bir denge kurmayı başarmış, fiyatı her cebe uygun düzeyde tutmaya devam etmektedir.