Engo Samsung Galaxy M51 Ekran Koruyucu Nano Temperli Cam

199,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Engo Samsung Galaxy M51 Ekran Koruyucu Nano Temperli Cam

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Engo Satıcı Ünvanı: ENGO SANAL MAĞAZACILIK PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0335046185200001 Vergi Kimlik Numarası: 3350461852
    Bu ürün Engo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Samsung Galaxy M51 Ekran Koruyucu Nano Cam Özellikleri: Tam Şeffaflık:İletkenlik% 99'a kadar çıkmaktadır. Yüzey Sertliği: Cam yüzeyinin sertliği 9H'dir, normal PET filmden üç kat daha güçlüdür. Bıçak ve anahtar gibi kırık nesneler bile telefonunuzun yüzeyini çizemeyecektir. Oleofobik Kaplama: Cam, parmak izlerini ve diğer kirleticileri önleyen ve filmi temizlemeyi kolaylaştıran bir oleofobik kaplama özelliğine sahiptir. Hassas Dokunuş: Cam, kurulumu kolaylaştıran güçlü bir silikon yapışkanla arka tarafta kaplanır ve filmi dokunmatik ekranın hassasiyetini etkilemeyecek şekilde tutturur. Kırılmaya Karşı Tempered Cam:Koruyucunun hasar görmesi durumunda, cam keskin olmayan, diğer cam ürünlerden daha güvenli hale getiren küçük parçalara bölünür. Samsung Galaxy M51 Nano Ekran Koruyucu telefonun ekranını kenarlardan 1-2mm boşluk kalacak şekilde kapatmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver