Enchantimals VE SEVİMLİ ARKADAŞLARI BREE BUNNY&TWİST

319 TL

Ürün Bilgileri

Enchantimals VE SEVİMLİ ARKADAŞLARI BREE BUNNY&TWİST

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Altay Çocuk Satıcı Ünvanı: YUNUS ALTAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2785360638800002 Vergi Kimlik Numarası: 0600145458
    Bu ürün Altay Çocuk tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu Sevimli Bebekler Ve Hayvan Dostları Seni Büyüleyecek! Enchantimalsbebekleri, Hayvan Dostlarıyla Özel Bir Bağ Paylaşan Sevimli Karakterlerdir, Bu Bebekler Ve Hayvan Dostları Hep Beraberdir Ve Birbirlerine Benzerler! Enchantimalsbebekleri Ve Tavşan, Tilki, Kokarca, Tavuskuşu, Koala Veya Koyun Arkadaşları Arasından Seçimini Yap. 15 Cm Boyundaki Bu Bebeklerin Her Biri Capcanlı Renkler, Çiçekli Desenler Ve Tüylü Dokunuşlara Sahip Bir Kıy Ve Ayakkabı Giyer. Hayvanlardan İlham Alan Ve Saçlarının İçinden Çıkan Kulakları Ve Saç Aksesuarları İse Görünümlerini Tamamlar. Güzel Saçlar, Hayvanı Andıran Yüz Özellikleri Ve Özgün Detaylar Gibi Eğlenceli Dokunuşlar Her Bir Karaktere Espri Katar. Aynı Patter Peacockbebeğinin Tüylü Kanatları, Sage Skunkbebeğinin Beyaz Çizgili Tüylü Kuyruğu Ve Felicity Foxbebeğinin Tilki Kulakları Gibi! Hayvan Dostlarının Da Tüylerindeki Çiçek Detayı Veya Yumuşak Tüylü Dokular Gibi Kendine Has Dokunuşları Var. Çocuklar Arkadaşların Paylaştığı O Özel Bağı Yeniden Canlandırmaya Ve Sevgi Bizim Her Şeyimizdediğimiz Bu Dünyayı Keşfetmeye Bayılacaklar. Kendi Enchantimalsdünyanı Ve Büyüleyici Hikayelerini Tmak İçin Hepsini Koleksiyonuna Ekle! Kıy Li Ve Aksesuarlı Bir Enchantimalsbebeği Ve Bir Hayvan Dostu Dahildir. Her Biri Ayrı Ayrı Ve Lara Bağlı Olarak Satılır. Renkler Ve Süslemeler Farklılık Gösterebilir.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 4+ Yaş
Geri Bildirim Ver