6
Sebzelik kategorisinde
en çok satılan 6. ürün

Emkatex 4 Katlı Çok Amaçlı Metal Raf, Mutfak Raf, Banyo Raf, Düzenleyici

Ürün Bilgileri

Emkatex 4 Katlı Çok Amaçlı Metal Raf, Mutfak Raf, Banyo Raf, Düzenleyici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Emkatexx Satıcı Ünvanı: METSAN RAF SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0620128278900001 Vergi Kimlik Numarası: 6201282789
    Bu ürün Emkatexx tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜÇ KATLI METAL RAF - Ürün mutfakta, balkonda, kilerde, ofislerde, çalışma odalarında, banyoda ve vb. birçok alanlarda kullanılmak üzere üretilmiştir. - Ürünümüz çok amaçlı özelliğe sahip olup birçok alanda fonksiyonel olarak kullanılabilir. - Metalden üretilmiş olup sağlam bir yapısı vardır. (Demonte bir üründür.) - Boru panellerin alt ayakları için koli içerisinde 4 adet plastik tekerlek gönderilmektedir. (Plastik tekerlekleri boru ile birleştirmek için plastik tekerlekleri sıcak suda bekleterek yumuşatıp takınız.) - Beyaz polyester kaplamalıdır. Suya, neme ve korezyone dirençlidir. - Ürün ölçüleri : En 23 Cm - Boy 40 Cm - Yükseklik 63 Cm. - Ürün kurulumu için görsellerdeki ürün kurulum şemasından yardım alabilirsiniz. - Çok amaçlı düzenleyici sepet, Metal sepet, Çok amaçlı metal raf, Üç katlı metal raf, Düzenleyici raf, Çok amaçlı organizer, Kiler düzenleyici raf, Balkon düzenleyici raf, Çiçeklik, Mutfak rafı, Banyo düzenleyici, Elbise rafı, Kıyafet düzenleyici raf, Ofis düzenleyici raf.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Metal
  • Boyut/Ebat 45 x 20
Geri Bildirim Ver