Eltos Akü Takviye Maşası Büyük Kırmızı-siyah 1 Çift 100mm

Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
118,75 TL100 TL
Kurumsal Fatura
4. Ürüne %3 İndirim
Kurumsal Fatura
124,90 TL
1.000 TL'ye %10 İndirim
4. Ürüne %15 İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Eltos Akü Takviye Maşası Büyük Kırmızı-siyah 1 Çift 100mm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: nesu ticaret Satıcı Ünvanı: OTO ÖZBAY GIDA TEKSTİL LOJİSTİK OTO PARÇALARI LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0649115059900001 Vergi Kimlik Numarası: 6491150599
    Bu ürün nesu ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Akü Takviye Maşası Büyük Kırmızı-siyah 1 Çift Kırmızı ve Siyah Ölçü 100mm Ölçüsüne dikkat ederek alalım lütfen.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Akü Takviye Maşası Büyük Kırmızı-Siyah 1 Çift 2141655

Araçlar için çalışmaları gereken elektrik enerjisi sadece akü tarafından alınabilmektedir. Akü, her türlü motorlu taşıtlar için çok önemli bir parçadır. Akünün dolu olmadığı anlarda güç transferi kurmak için bazı ek malzemeler gerekebilir. Aküye elektrik sağlamak için gereken ürüne takviye maşası denmektedir. Akü, araç çalıştırıldığında aracın elektrikli bileşenlerine güç sağlayan en önemli otomotiv ürünüdür. Farları açmaktan marş motorunu çalıştırmaya kadar pek çok işlev ancak akü tam şarj olduğunda gerçekleştirilebilmektedir. Aküler kendi başlarına elektrik üretemedikleri için, tükenme veya arıza durumunda elektrikle beslenmeleri gerekmektedir. Bu işlemler ancak bir akü takviye maşası ile gerçekleştirilebilir. Eltos markası tarafından üretilen ürün, kullanıcılara zor anlarında büyük kolaylık sağlamaktadır. Akü bittiği zamanlarda akünün tekrardan aktif hale gelmesi amacıyla kullanılan bu ürüne sahip olarak yolda kalmayın.

  • Kullanışlı
  • Yüksek İletkenlik Gücü
  • Sağlam

Akü Takviye Maşası Özellikleri

Akü Takviye Maşası Özellikleri

Tüm araç elektrik sistemleri için tek gereklilik, akünün yeterli elektrik iletkenliğine sahip olması olarak gösterilebilir. Yeterli elektriği iletmeyen aküleri şarj etmek için ihtiyaç duyulan ürün, hayat kurtarıcı bir yapıya sahiptir. Kapı kilitleri, radyolar ve benzeri müzik sistemleri ile iç ve dış ışıkların tümünün çalışması için elektrik gücü gerektirir. Bu nedenle akünün negatif ve pozitif akımlarının sisteme iletilmesi gerekmektedir. Akü ayrıca aracın marş sistemi için gerekli bir üründür. İlk çalıştırma sırasında araca güç sağlayan akü düzgün çalışmıyorsa aracın çalışma olasılığı ortadan kaldırılabilir. Bu gibi durumlarda akünün başka bir araçtan akü takviye kablo maşası aracılığıyla şarj edilmesi gerekmektedir. Bunun yanı sıra akülere doğru ürünler kullanılarak akım verilmelidir. Bazen seyahat ederken yolda kalabilirsiniz. Bu gibi durumlarda araç sahipleri Eltos akü takviye maşası aracılığıyla diğer araçların akülerinden ek güç çekebilirler.

Akü Takviye Maşası Kullanımı

Akü Takviye Maşası Kullanımı

Bir aracın hareket etmesi için aküsü iyi çalışır durumda olmalıdır. Akülerin sorunsuz çalışması için tam şarjlı ve tam dolu olması çok önemlidir. Aküler kendi kendini şarj eden cihazlar olmadığı için tüm sistemlerinin düzgün çalışması gerekir. Bu bölümde, aküleri şarj etmek için kullanılan alternatör olarak bilinen bileşenlerin düzenli olarak bakımlarının yapılması gerekmektedir. Akünün aracın elektrik sistemine güç sağlamak için mutlaka bir alternatöre ihtiyacı olduğu söylenebilir. Ancak bazı durumlarda bu kısımlar ritmini kaybedebilir. Bu gibi durumlarda Akü takviye maşası büyük kırmızı-siyah 1 çift ürünü ile aküye elektrik enerjisi verilebilir. Sistemlerin aküsüz bir araçta çalışması mümkün olmadığı için bu işlemler gereklidir. Tüm bu sebeplerden dolayı hemen hemen tüm araç sahipleri bu ürüne sahip olabilir. Akü takviye maşası büyük yapısıyla tüm araçlara uygun bir yapı sergiler.

Akü Takviye Maşası Fiyatı ve Yorumları

Akü Takviye Maşası Fiyatı ve Yorumları

Akü takviye maşaları her araçta olmazsa olmazdır. Buna göre bir motorlu taşıtın elektrik sistemini çalıştırmak için gerekli gücü şarj etmek için bu ürünler oldukça önemlidir. Aracın elektrik sistemine güç iletmeyen bir aküyü şarj etmek için ihtiyaç duyulan tek ürün olan akü takviye maşası fiyatları her kullanıcının bütçesine hitap eden aralığa sahiptir. Bu nedenle araç sahipleri bu fiyat aralığı ile ürüne kolay bir şekilde sahip olabilir. Ürünün kıskacının üretim malzemesi güç iletirken önemlidir. Bu nedenle, özel olarak tasarlanan bu ürün kolay bir şekilde iletimi sağlar. İletkenliği üst düzey olan bu ürün sayesinde kolay bir şekilde akünüzü şarj edebilirsiniz. Akü takviye maşası büyük kırmızı-siyah 1 çift yorum alanı üzerinden daha fazla detaylı bilgi alabilir, tavsiye ve önerilere göz atabilirsiniz. Güvenilir alışverişin adresi olan Trendyol’dan akü takviye maşası büyük kırmızı-siyah 1 çift satın al işlemini kolay bir şekilde yapabilirsiniz.