Ekoll 20.25 Ebatlarında Hatıra Çerçevesi Anı Çerçevesi Çiçek Çerçevesi Nişan Çiçeği Söz Çiçeği

Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Ekoll 20.25 Ebatlarında Hatıra Çerçevesi Anı Çerçevesi Çiçek Çerçevesi Nişan Çiçeği Söz Çiçeği

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BayMob Satıcı Ünvanı: RECEP BAYRAM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1580591558
    Bu ürün BayMob tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 9 adet sipariş verilebilir. 9 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PVC Li hatıra çerçevesi Ön yüzü sürgülü PVC Li Arkadan açılır Askı aparatı mevcuttur 20.25 ebatlarında

Ürün Özellikleri

  • Materyal Ahşap
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Ekoll 20.25 Ebatlarında Hatıra Anı Çiçek Çerçevesi

Ekoll 20.25 ebatlarında hatıra anı çiçek çerçevesi modeli, hem kullanışlı yapısı hem de ev dekorasyonuna şıklık kattığı zarif tasarımıyla oldukça dikkat çekicidir. Bu ürün sayesinde özel günlerde hediye edilen çiçekleri sonsuza kadar koruyabilme olanağı elde edilebilir. Bütün güzel anılar, bu çerçeve sayesinde ömür boyu hayat bulabilir. Beyaz renkteki ahşap bir yapıya sahip olarak görenleri kendisine hayran bırakır. Ayrıca oldukça kullanışlı bir üründür. Bu noktada hatıra, anı ve çiçek çerçevesine pek çok özel günü sığdırabilme imkanı vardır. Söz ya da nişan günlerinde gelen çiçekler, biriktirilen sinema biletleri, mektuplar, sevgi ve özenle büyütülen bebeklere ait patikler gibi sizinle ömür boyu yaşamasını istediğiniz anıları, bu çerçeveye koyabilirsiniz.

  • Zengin tasarım
  • Sağlam ve dayanıklı
  • 20.25 ebatları ile kullanışlı

Ekoll 20.25 Ebatlarında Hatıra Çiçek Çerçevesi Özellikleri

Ekoll 20.25 Ebatlarında Hatıra Çiçek Çerçevesi Özellikleri

Ekoll 20.25 ebatlarında hatıra anı çiçek çerçevesi kullananlar tarafından ürüne ait dikkat çekici özellikler belirtilir. Bu noktada ürünün beyaz renge sahip olması ve ahşap bir yapısının bulunması, ev dekorasyonlarında oldukça uyumlu bir şekilde kullanabilmesi fırsatını sunar. Oldukça şık görüntüsü ile saklamak istenilen anıları en iyi şekilde saklar ve evlerde en özel köşelere yerleştirilebilir. Değerli ve önemli anılar artık güvenli bir şekilde bu çerçevede saklanabilir. Ön yüzü sürgülüdür. Arkadan açılan bir özelliği mevcuttur. Ayrıca bu çerçeve içerisinde askı aparatı da yer alır. 20.25 ebatlara sahip olarak rahat bir kullanım sunar. Özel günlerde gelen çiçeklerin veya değerli bütün hediyelerin bu çerçevede arzu edilen şekilde saklanabilmesi mümkündür. Oldukça dayanıklı yapısı sayesinde, uzun süreli bir kullanım fırsatı da elde edebilirsiniz.

Ekoll 20.25 Ebatlarında Hatıra Çiçek Çerçevesi Avantajları

Ekoll 20.25 Ebatlarında Hatıra Çiçek Çerçevesi Avantajları

Ekoll 20.25 ebatlarında hatıra anı çiçek çerçevesi yorum ve değerlendirmelerine bakıldığında kullanan pek çok kişinin ürünün sahip olduğu özelliklerden oldukça memnun kaldığı görülebilir. Şık ve modern görüntüsü, gerçekleştirilen bütün dekorasyonlarda ürünün uyumlu bir şekilde kullanılabilmesine olanak sağlar. Ayrıca bütün özel anıların ve atmaya kıyılamayan çiçeklerin en iyi şekilde saklanabilmesi avantajını sunar. Avantajlı fiyatlarda satışa sunulması da ürünün öne çıkan özelliklerinden biridir. Saklanılmak istenen ürünler pratik bir şekilde çerçevenin içine yerleştirilebilir. Arkadan açılan bir özelliğe sahip olduğu için saklanılmak istenen eşyalar çerçevenin arka tarafından içine konur. Ürünün içerisinde yer alan askı aparatı sayesinde, çerçevenin istenilen yerlere asılarak kullanılabilmesi de mümkündür. Siz de bu ürünü kolay ve hızlı bir şekilde satın alarak en güzel anılarınızı muhteşem tasarıma sahip bir çerçevede saklayabilirsiniz.

Ekoll 20.25 Ebatlarında Hatıra Anı Çiçek Çerçevesi Fiyatları

Ekoll 20.25 Ebatlarında Hatıra Anı Çiçek Çerçevesi Fiyatları

Ekoll 20.25 ebatlarında hatıra anı çiçek çerçevesi fiyat seçenekleri, müşteriler tarafından oldukça cazip görülür. Ürünün sahip olduğu bütün özellikler, fiyatında belirleyici bir rol oynar. Ürünün şekli, boyutu, rengi ve tasarımı gibi detaylar özellikle fiyatını etkileyen unsurlar arasında yer alır. Bu ürüne cazip fiyatlı bir şekilde sahip olunabilir. Müşterilere kullanım kolaylığı sağlaması ve dayanıklı yapısı ürünün tercih edilme olasılığını artıran özellikleridir. Özel olan eşyaların, en iyi şekilde saklanabileceği bir ürüne sahip olabilmek büyük önem taşır. Bu anlamda marka, müşteriler için özel bir ürün satışa sunar. Pratik ve hızlı bir şekilde Ekoll 20.25 ebatlarında hatıra anı çiçek çerçevesi satın alarak bu ürünü uzun süre kullanabilirsiniz. Trendyol üzerinden satışa sunulan ürün hakkında tüm detayları inceleyerek sipariş verebilir, anılarınızı ölümsüzleştirecek çerçeveye kısa sahip olabilirsiniz.