Ekodoğa Beyaz Dolomit 50 Kg 4-6 Cm Taş Dekoratif Taş Dere Taşı Bahçe Süs Taşı Dolamit Loche No.6

589,99 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
1.000 TL'ye 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.000 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ekodoğa Beyaz Dolomit 50 Kg 4-6 Cm Taş Dekoratif Taş Dere Taşı Bahçe Süs Taşı Dolamit Loche No.6

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AHS Ticaret Satıcı Ünvanı: ADEMHAN SUDAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7840523133
    Bu ürün AHS Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Beyaz Dolomit 50 Kg Taş Dekoratif ile Bahçenizdeki Şıklık

Peyzaj uygulamalarında ya da farklı mekanların dekorasyonlarında çeşitli dekoratif ürünler kullanılır. Bu ürünler arasında beyaz dolomit yer alır. Beyaz dolomit, dekorasyon amacı ile kullanılan bir üründür ve bir çeşit taştır. Pek çok bahçede veya mağaza dekorasyonlarında bu ürün ile karşılaşılabilir. Farklı dekorasyona sahip alanlar ile ve bitkiler ile uyumlu şekilde kullanılır. Dış veya iç mekanlarda modern görünümlerinin sağlanmasında rol oynar. Kullanım alanlarına göre farklı kullanım şekilleri ile de karşılaşılabilir. Süs taşı olarak bilinen bu ürünün farklı çeşitleri ve satışa sunulma şekilleri de görülür. Bu çeşitlerden biri Ekodoğa beyaz dolomit 50 kg 4-6 cm taş dekoratif taş dere taşı bahçe süs taşı olarak öne çıkar. Sizler de yaşam alanlarınızda veya farklı alanlarda bu süs taşına ihtiyaç duyuyorsanız ihtiyacınıza bağlı olarak ürün seçimi yapabilir, istediğiniz dekorasyon tarzını yaratabilirsiniz.

  • Dekoratif Tasarım
  • Modern Görünüm
  • Çok Amaçlı Kullanım

Ekodoğa Beyaz Dolomit Loche Özellikleri

Ekodoğa Beyaz Dolomit Loche Özellikleri

Beyaz dolomit süs taşı dekoratif kullanım özelliği ile öne çıkar. Farklı alanlarda farklı görünümlerin yakalanmasını sağlar. Pek çok mekan kullanılabilen bu süs taşı bitki diplerinde kullanılabilir. Beyaz rengi ile temiz bir görünüm elde edilmesini sağlar. Rengi ve tasarımı da bitkiler ile oldukça uyumludur. Peyzaj uygulamalarında sıklıkla bu ürün kullanılır. Beyaz dolomit dekoratif taş Loche 302 iç mekanlarda da kullanılabilir. Mağazalarda veya evlerde rahatlıkla kullanılması mümkündür. Bitki köşelerinin bu ürün ile süslenmesi ya da farklı alanlarda dekoratif eşya olarak kullanılması gerçekleşebilir. Kullanım şekli de tercihlere kalmış bir durumdur. Ekodoğa beyaz dolomit 50 kg bahçe gibi alanlarda kullanmak için yeterli bir miktara sahiptir. Bu şekilde de talepleri karşılaması mümkündür. Balkonlarda veya kış bahçelerinde de yer alabilir. Saksı diplerinde kullanılması ya da büyük akvaryum gibi alanlarda kullanımı da tercih edilebilir.

Ekodoğa Beyaz Dolomit 50Kg 4-6 cm Taş Dekoratif Taş Kullanımı

Ekodoğa Beyaz Dolomit 50Kg 4-6 cm Taş Dekoratif Taş Kullanımı

Ekodoğa beyaz dolomit 50 kg 4-6 cm taş dekoratif taş dere taşı bahçe süs taşı özellikleri arasında ölçüleri gibi konulara önem verilir. Bunun nedeni ise farklı alanlarda kullanılabilmesidir. Örneğin peyzaj uygulaması için taş boyutlarına dikkat edilmesine önem verilmeyebilir. Ancak saksı veya akvaryum dipleri için kullanımı tercih edildiğinde ölçü ve miktar gibi unsurlara dikkat edilir. Beyaz dolomit taşlar 4 ile 6 cm arasında ölçülere sahiptir. Ortalama boyutu ile pek alana uygun şekilde kullanılabilir. Bunun yanı sıra ürün 50 kg olarak satışa sunulur. Bu da oldukça avantajlıdır. Farklı kullanım alanları için yeterli miktarlara sahiptir. Kullanım alanlarının tercihine ihtiyaç duyulan miktarın satın alınabilmesi mümkündür.

Ekodoğa Beyaz Dolomit 50 Kg 4-6 Cm Taş Dekoratif Taş Dere Taşı Bahçe Süs Taşı Dolamit Loche 302 Yorumları

Ekodoğa Beyaz Dolomit 50 Kg 4-6 Cm Taş Dekoratif Taş Dere Taşı Bahçe Süs Taşı Dolamit Loche 302 Yorumları

Ekodoğa beyaz dolomit 50 kg 4-6 cm taş dekoratif taş dere taşı bahçe süs taşı kullananlar ya da deneyimleyenler tarafından tavsiye edilen bir üründür. Kullanıcı yorumları ve önerileri tüketiciler tarafından oldukça önemli görülür. Beyaz dolomit süs taşı kullananlar değerlendirmeleri ve yorumları ile ürün hakkında görüşlerini bildirmiştir. Sizler de Ekodoğa beyaz dolomit 50 kg 4-6 cm taş dekoratif taş dere taşı bahçe süs taşı yorumları ve ürün özellikleri inceleyebilirsiniz. Ürün özellikleri içerisinde Ekodoğa beyaz dolomit 50 kg 4-6 cm taş dekoratif taş dere taşı bahçe süs taşı içeriği gibi pek çok bilgiye de ulaşarak tercihlerinizi yapabilirsiniz. Bahçe, teras veya mağazalarda dekorasyona katkıda bulunan dekoratif taşları kullanılacak alana göre farklı sayılarda alabilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.