8
Sıcak Hava Tabancası kategorisinde
en çok satılan 8. ürün

Einhell TH-HA 2000/1, Sıcak Hava Tabancası

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.190 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.299 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.313,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.500 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Einhell TH-HA 2000/1, Sıcak Hava Tabancası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trendyol Satıcı Ünvanı: DSM GRUP DANIŞMANLIK İLETİŞİM VE SATIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Vergi Kimlik Numarası: 3130557669
    Bu ürün Trendyol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Einhell TH-HA 2000/1 Sıcak Hava Tabancası eski vernik ve boyaları sökme, lehimleme, plastik boruları takma ve çok daha fazlasını yapmak için kullanıcılarına iyi hizmet veren güçlü bir üründür. Sıcaklığı ve hava hızını belirli gereksinimlere göre ayarlamak için iki güç ayarı vardır. Belirli bir göreve optimum şekilde ayarlanması için dört adet nozul bulunmaktadır. Ayrıca yüzeyden cila ve boya kalıntılarının çıkarılması için bir boya kazıyıcı da bulunmaktadır. Yerleşik aşırı ısınma koruması ve kararlı taban, maksimum güvenliği sağlar ve sıcak hava tabancasını sabit uygulamalar için uygun hale getirir. Sıcak hava tabancası güvenli tutmak için pratik taşıma ve saklama kutusuna hızlı bir şekilde yerleştirilebilir. Yüksek güç hava tabancası, 2 güç ayarıYüksek güç hava tabancası, 2 güç ayarıTezgah kullanımı için destek yüzeyiAşırı ısı koruması ile güvenli çalışmaGeniş aksesuar seçeneği ile çok yönlü kullanımBoya kazıma ve 4 adet nozul dahilPratik taşıma ve saklama çantası içerisinde sevk edilir Giriş voltajı 230/240 V | 50 HzGüç 2000 WSıcaklık (1. kademe) 350 °CSıcaklık (2. kademe) 550 °CAyar 1'de hava akış oranı 300 L/minAyar 2'de hava akış oranı 500 L/min.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 3 Yıl
Geri Bildirim Ver