6
Elektrikli Zımpara Makinesi kategorisinde
en çok favorilenen 6. ürün

Einhell TE-OS 1320, Titreşim Zımpara

1.190 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.190 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.186,40 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.303,33 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.398,70 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Einhell TE-OS 1320, Titreşim Zımpara

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALTINER MAKİNA Satıcı Ünvanı: ALTINER TARIM MAKİNA İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0062048311500001 Vergi Kimlik Numarası: 0620483115
    Bu ürün ALTINER MAKİNA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Einhell TE-OS 1320 Titreşim Zımpara küçük boyutu ve tek elle kullanılabilmesi ile ulaşılması zor, ahşap, plastik ve metal yüzeylerde hassas zımparalama işleri için profesyonellere detaylı çalışma imkanı verir. Ergonomik tasarımı ve yumuşak kavrama yüzeyleri ile kontrolü kolay ve kusursuz sonuçlar için mükemmeldir. Zımpara kağıdını saniyeler içinde değiştirilebildiği cırt bant sistemli zımpara tabanı vardır. Kabloyu toplamak için kablo klipsi ve temiz bir çalışma için filtreli bir toz toplama haznesi mevcuttur. 3 adet P120 zımpara kağıdı dahildir. Cırt cırtlı zımpara sabitleme sistemi
  • Yumuşak kaplamalı tutamak
  • Mükemmel ergonomi
  • Filitreli toz haznesi
  • Kablo klipsi
  • 3 adet zımpara kağıdı dahil (P 120)

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Einhell Te Os 1320 Üçgen Titreşim Zımpara 130 Watt 25323

Zımpara makineleri, geniş kullanım alanı sahip olan makinelerden bir tanesidir. Farklı üreticiler tarafından üretimi yapılan makineler zeminlerin özelliklerine göre değişiklik gösterebilmesine karşın genel olarak işlemi uygulayanlar tarafından parke gibi ağaçtan imalatı yapılan zeminlerin parlatılması ve düzenleme işlemi için tercih edilmektedir. Kimi marka tarafından yapılan üretimlerde kişilerin tercihlerine göre taş zeminlerinde zımparalanmasına olanak sağlayan başlıklar bulunabilmektedir. Farklı markalar tarafından imalatı yapılan zımparalar özellikleri ile değişiklik gösteren zımparalama özelliklerine sahiptir. Pek çok marka tarafından imalatı yapılan ürünler ağırlıklı olarak titreşimli zımparalardır. Özellikleri ile değişiklik gösteren makinelerin üretimleri müşterilere seçim yapma şansı sunarken aynı zamanda fiyatlarında çeşitlilik göstermesine neden olmaktadır. Einhell TE-OS 1320 üçgen titreşim zımpara 130 Watt marka tarafından yapılan üretimler arasında özellikleri ve tasarımları ile dikkat çeken modellerden bir tanesidir. Müşterilerin isteklerine göre değişiklik gösteren özelliklere sahip olan ürünler güçlü motorları ile dikkat çekmektedir.

  • Geniş kullanım alanı
  • Güçlü motorlar
  • Uygun fiyat

Einhell 1320 Üçgen Titreşim Zımpara Özellikleri

Einhell 1320 Üçgen Titreşim Zımpara Özellikleri

1964 yılında kurulan Einhell markası Almanya’da kurulmasına karşın kalitesi ile adından söz ettirerek tanınan markalardan birisi haline gelmiştir. Üretime başlanan günden beri elektrikli el aletleri ve bahçe ekipmanlarının üretimini yapan marka zımpara uygulayanların isteklerine uygun olmak adına minimal ve büyük ebatlara sahip çok sayıda aletin üretimini yapmaktadır. Üretimi yapılan makine ve aletlerde güçlü motorları ile dikkat çeken Einhell aynı zamanda dış aksamda kullanılan parçaların kalitesi ile de dikkat çekmektedir. Geniş ürün yelpazesi sayesinde amatörlerden profesyonellere kadar çok sayıda kişi tarafından tercih edilen marka aletlerini geniş farklı kategorilerde üretmektedir. Einhell TE OS 1320 marka tarafından üretimi yapılan gerek güçleri ile gerekse özellikleri ile dikkat çeken titreşimli zımparalar arasında yer almaktadır. Geniş kullanım alanı sayesinde çok sayıda farklı müşteriye hitap eden Einhell TE-OS 1320 kablosuz modellerden birisi olması nedeniyle rahat bir kullanım vadetmektedir.

Einhell Te-Os 1320 Titreşim Zımpara

Einhell Te-Os 1320 Titreşim Zımpara

Einhell TE-OS 1320 titreşim zımpara üretimleri ile pek çok kişi tarafından dikkat çeken ürünler makineler arasında yer almaktadır. Özellikleri ile dikkat çektiği kadar boyutları ile de dikkat çeken aletlerden birisi olan titreşim zımpara genel olarak ahşap ve parke gibi zeminlerin veya parçaların zımparalanmasına yardımcı olmaktadır. Zımparalama tipi olarak deltayı tercih eden marka yumuşak sağları sayesinde makineyi kullananların el ve kol sağlıklarını desteklemektedir. 12000 rpm’e kadar salınım yapabilen Einhell TE OS 1320 üçgen titreşim zımpara 130 watt kullananlar tarafından ilgi görmesi nedeniyle pek çok kişi tarafından da tercih edilebilmektedir. 230V gücü ile zımparalama işleminin kısa sürede yapılabilmesine olanak sağlayan cihaz 110 milimetrelik genişliğe sahiptir. 240 milimetre derinlik, 145 milimetre yükseklik, 1,22 kilogram ağırlığı ile dikkat çeken ürün zımpara plaka büyüklüğünde ise 93x105 milimetre tercih etmektedir. Einhell TE OS 1320 üçgen titreşim zımpara 130 watt indirimlerini takip ederek ürünü satın alabilirsiniz.

Einhell Te-Os 1320 Üçgen Titreşim Zımpara 130 Watt Yorumları

Einhell Te-Os 1320 Üçgen Titreşim Zımpara 130 Watt Yorumları

Einhell TE OS 1320 üçgen titreşim zımpara 130 watt yorum ve değerlendirmeleri kendi aralarında değişiklik gösterebilmektedir. Genel olarak yorum ve değerlendirmelerin değişiklik gösterme nedenleri kişilerin deneyimleri olurken makine özellikleri ile çok sayıda yoruma sahiptir. Müşteriler tarafından yapılan yorumların olumlu, değerlendirme notlarının yüksek olması aleti satın almak isteyen diğer müşterilere güven vermektedir. Fiyatları ile de değişiklik gösteren yorumlara sahip olan Einhell TE OS 1320 üçgen titreşim zımpara 130 watt satın al seçenekleri ile Trendyol üzerinden müşterilere sunulmaktadır. Minimal boyutlara sahip olan titreşimli zımpara pek çok kişi tarafından tercih edilebilmektedir. Einhell TE OS 1320 üçgen titreşim zımpara 130 watt kampanyalarını takip ederek avantajlı fiyat seçenekleriyle satın alabilirsiniz.