Einhell TC-US 380, Tezgah Bant Zımpara

Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.121 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.123 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.864,46 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.860 TL

Ürün Bilgileri

Einhell TC-US 380, Tezgah Bant Zımpara

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: uğuryiğit Satıcı Ünvanı: UĞUR YİĞİT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tokat Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5163765728000011 Vergi Kimlik Numarası: 9800107459
    Bu ürün uğuryiğit tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • EİNHELL TC-US 380 TEZGAH BANT ZIMPARA MAKİNESİ 4419257 Ürün Kodu: 4419257 Einhell TC-US 380 dik kayışlı disk taşlama makinesi/zımpara, kayış ve disk taşlama/zımparalama için güçlü 380 W yardımcıdır ve iş parçası durdurmalı döner kayışlı taşlama/zımparalama cihazına sahiptir. Kolay ve kullanıcı dostu taşlama/zımpara bandı değişimi için bir germe cihazı vardır ve taşlama/zımpara bandı dışarıdan merkezlenebilir. 150 mm çapındaki disk taşlama makinesi/zımpara makinesi, taşlama/kum bandının hızlı bir şekilde değiştirilmesini sağlamak için bir cırt cırtlı tutturucuya sahiptir. Alüminyum tabla eğilebilir ve sağlam ve distorsiyonsuz olacak şekilde yapılmıştır, kayış ve disk taşlama/zımparalama için kullanılabilir ve çok çeşitli uygulamalar için okunması kolay bir açı ölçeğine sahiptir. Çapraz dayanak ayrıca -60° ile +60° derece arasında döndürülebilir. Dört sağlam lastik ayak, titreşimleri emer ve sağlam ve güvenli bir duruş pozisyonu sağlar. Temiz bir çalışma yeri için dik kayışlı disk taşlama makinesi/zımpara makinesi üzerinde bir toz emici konektör bulunur. Ürün, bir taşlama/zımpara bandı ve disk taşlama/zımpara kağıdı ile birlikte verilmektedir. Genel Avantajları Kayış ve disk taşlama/zımparalama işlevi İş parçası durdurmalı döner kayışlı taşlama/zımparalama cihazı Gerdirme cihazı sayesinde kolay taşlama/zımpara bandı değişimi Taşlama/zımpara bandı dışarıdan merkezlenebilir Cırt cırtlı tutturma sistemli disk taşlama makinesi/zımpara makinesi Çok yönlü alüminyum tabla, her iki zımpara ünitesinde de kullanılabilir Okunması kolay açı ölçeğine sahip eğilebilir alüminyum masa Çapraz durdurma -60° ile +60° arasında döndürülebilir Sağlam ve distorsiyonsuz tasarım Güvenli ve düşük titreşimli ayakta durmak için 4 lastik ayak İşyerini temiz tutmak için toz emme sistemi bağlantısı Taşlama/zımpara kayışı ve disk zımpara kağıdı (G80) ile birlikte Ürününüzü seçmeden önce teknik bilgi föyünü okumak ister misiniz? Sabit Kayış Diskli Zımpara TC-US 380 için en önemli verileri ve rakamları burada bulabilirsiniz: Teknik Özellikler Rölanti hızı zımpara tablası maksimum:1500 dak^-1 Maksimum dönüş aralığı (zımpara bandı)
  • 90 ° Maksimum dönüş aralığı (çalışma desteği):90 ° Minimum dönüş aralığı (çalışma desteği):0 ° Motor tipi:Endüksiyon motoru Ürün ağırlığı:13.25Kg zımpara kayışı tahıl:80 zımpara kayışı uzunluğu:914 mm Zımpara bandı hızı maksimum:292 m/dak Zımpara bandı genişliği:100 mm zımpara pedi çapı:150 mm Emme bağlantı çapı:36 mm Enine durdurma maksimum:-60 ° Enine durdurma minimum:60 °

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver