Einhell Tc-cs 1400 Daire Testere

5.298,70 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Einhell Tc-cs 1400 Daire Testere

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Genişreyon Satıcı Ünvanı: AY-KA DIŞ TİCARET GIDA İNŞAAT İMALAT VE TURİZM LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kastamonu Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0106005685500017 Vergi Kimlik Numarası: 1060056855
    Bu ürün Genişreyon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Einhell Tc-Cs 1400 Daire Testere Ahşap malzemelerde düz kesimler için güçlü daire testere Geniş tutamak sayesinde güvenli durdurma Ayrıca işte daha fazla güvenlik için ayırıcı ile Splitter, otomatik olarak kesme derinliğine adapte olur Hem tane boyunca hem de tahıl boyunca kesmek için karbür bıçak En iyi kesme sonuçları için aletsiz kesme derinliği ayarı Açılı kesimler için aletsiz testere tablası ayarı Doğru kesimler için paralel durdurma ile tamamlayın Toz emme bağlantısı ile eksiksiz Uzun ömürlü, galvanizli taban Yumuşak başlatma işlevi: Sınırlı başlangıç akımı sayesinde güvenlik Ürün Açıklaması TC-CS 1400 el tipi daire testere, ahşapta çok sayıda ebatlı kesme işlerinde çok güçlü bir DIY aracı ve çok yönlü bir yardımcıdır. Testerenin kesme derinliği ve eğim açısı, aletsiz olarak ayarlanabilir ve karbür bıçakla hem tane içinde hem de tam olarak kesim yapabilirsiniz. Bir ayırıcı, bıçağın sıkışmasını önler ve bu nedenle insan ve malzeme için ek güvenlik sağlar. Büyük, ergonomik tutacağı sayesinde, TC-CS 1400 el tipi daire testere tutması iyidir ve yönlendirmesi rahat ve pozitiftir. Yumuşak başlangıç işlevi, sorunsuz başlatma ve güvenli çalışma sağlar. Paralel durdurma ile doğru kesimler sağlanır. Doğrudan toz emme için bir bağlantı da sağlanmıştır. Kesin, sürekli kesim için olağanüstü kayma özellikleri sunan TC-CS 1400'ün sağlam galvanize taban plakasını unutmamak gerekir. Teknik veri Şebeke beslemesi 230 V | 50 Hz Güç 1400 W Rölanti hızı 5200 dk ^ -1 Testere bıçağı 190 mm x 30 mm Testere dişi sayısı 24 Adet 45 ° 'de kesme derinliği 45 mm 90 ° 'de kesme derinliği 66 mm Lojistik veriler Uzunluk 355 mm Genişlik 255 mm Yükseklik 270 mm Brüt ağırlık tek ambalaj 5,2 kg Ürün ağırlığı 4,3 kg

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 1400 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Einhell Tc-cs 1400 Daire Testere ile Kolay Kesim Rahatlığı

Daha çok ahşap, metal veya plastik gibi malzemeler için tercih edilen daire testere aslında daire kesicilerin takılmasıyla kullanılan bir ürün olarak ortaya çıkmaktadır. Kesme diskleri ürüne göre farklılık gösterse de bu modeller daha çok ahşap ve düz kesimler için tercih edilmektedir. Eingell Tc-Cs 1400 Daire Testere, oldukça güçlü ve çok işlevli yapısıyla her zaman işinize yarayacak bir ürün olmakla beraber özellikleri ile de dikkat çekmektedir. Kesim açıları ve derinliği istenildiği gibi ayarlanabilen bu ürünün gücü yaklaşık 1400 W olmakta ve ağırlığı 4 - 5 kg arasındadır. Ergonomik özellikte olan bu ürün hem pek çok farklı avantajıyla gözde olmakta hem de karbür bıçağına sahiptir. Bu sayede hem iç hem de boydan kesmeler yapılabilmekte ve ürünü istediğiniz gibi kullanır hale gelebilirsiniz.

  • Galvanize Kaplamalı
  • 1400W ve 24 Dişli
  • Ergonomik ve Softstart Özellikler

Toz Adaptörlü ve Galvanizeli Einhell Tc-Cs Daire Testere

Toz Adaptörlü ve Galvanizeli Einhell Tc-Cs Daire Testere

Düzgün kesimleri gerçekleştirebilmek için güçlü bir testerenin olması gerekmektedir. Bu noktada Einhell Tc-Cs 1400 W Daire Testere 190 Mm, galvanize bir tabana sahiptir. Yani paslanmayı önleme amacıyla galvanize batırılmış özelliktedir. Bu sayede oldukça uzun ömürlü bir imkân sunarken sizin için verimli bir performans olanağı sağlamaktadır. Kırmızı rengiyle gözde olan ürünlerden Tc-Cs 1400 Daire Testere Özellikleri çok fazla olsa da başlıca avantajı toz emme adaptörünün olmasıdır. Bu şekilde kullanırken herhangi bir toz bırakmadan gayet temiz bir şekilde ürünü kullanabilmekte ve tozdan kaçınmanıza gerek kalmamaktadır. Hem sizin, çevrenizdeki kişiler için hem bulunduğunuz oda için oldukça sevilen bir özellik olan bu toz adaptörü dışında paralellik kılavuzu sayesinde daha hassas, doğru bir kesim yapmak için oldukça ideal bir ürün olarak görülmektedir.

Konforlu ve Performans Gösteren Tc-Cs 1400 Daire Testere

Konforlu ve Performans Gösteren Tc-Cs 1400 Daire Testere

Ek güvenlik sağlamak için de başvurulan bazı yöntemler bölücü ve softstart fonksiyonlarının olması denebilir. Yani bölücü ya da diğer adıyla bıçak ayırma kaması bıçağın sıkışma gibi sorunlarını kökten çözerken soft start fonksiyonlar ürünü daha yumuşak bir şekilde çalıştırmaya yaramaktadır. Bu yüzden Tc-Cs 1400 Daire Testere daha güvenli bir ortam oluşturmaktadır. Testerenin diş sayısı 24 olmakla beraber oldukça güçlü ve neredeyse her kullanım için uygun olduğu söylenebilmektedir. 190 mm çapı bulunan bu ürün kablolu ve elektrikli bir model olarak ön plana çıkmaktadır. Ayrıca el tipi testere olduğu için daha rahat yönlendirme yaparak istediğiniz gibi kullanmak mümkün olmaktadır. Tc-Cs 1400 Daire Testere yorumları ise oldukça sevilen ürünlerden biri olduğunu göstermekte ve gücü ile bir hayli dikkat çekmektedir.

1400W ve 24 Dişli Tc-Cs 1400 Daire Testere Verimliliği

1400W ve 24 Dişli Tc-Cs 1400 Daire Testere Verimliliği

Tc-Cs 1400 Daire Testere kullanımı bir hayli pratik olurken daha çok ahşap malzemeler için tercih edilmekte ve tutacağı sayesinde rahat kullanım sunmaktadır. Gücü sayesinde her yerde tercih edebileceğiniz bu testere modelinin güç kaynağı ise AC olmaktadır. Temizliği de oldukça kolaydır. Öncelikle testeredeki bıçağı ayırıp sonrasında solüsyonuna batırmak gerekmektedir. Ardından bıçağın dişleriyle tabanca bölgeleri iyice temizlemek için normal bir fırça veya diş fırçası kullanmak yeterli olmaktadır. Bunun dışında farklı meslek dallarının sıklıkla kullandığı yaygın bir üründür. Tc-Cs 1400 Daire Testere fiyatı ise ürününün performansı ve gücüne göre uygun fiyatlı olmaktadır.