Einhell 4513950 Te-hd 36/28 Li Bl Solo 3.2 J Akülü Kırıcı Delici Matkap

12.455 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Einhell 4513950 Te-hd 36/28 Li Bl Solo 3.2 J Akülü Kırıcı Delici Matkap

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GFC İÇ VE DIŞ TİCARET Satıcı Ünvanı: GFC İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0395196391800001 Vergi Kimlik Numarası: 3951963918
    Bu ürün GFC İÇ VE DIŞ TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • *Ürüne, akü ve akü şarj cihazı dahil değildir. Bu ürün Power X-Change akü sistemi üyesi ürün çeşitlerinden biridir. Power X-Change akü sistemindeki aküler, sistem üyesi olan tüm makineler ile uyumlu olup, birlikte kullanılabilmektedir. Bu sayede ihtiyacınız olan ve dilediğiniz kapasitedeki akü ve şarj cihazlarını ayrı olarak satın alarak Power X-Change üyesi ürünlerinizde kullanabilirsiniz. Böylece satın aldığınız her PXC sistemi üyesi makineniz için ayrı ayrı akü ve şarj cihazı satın almanıza gerek kalmadan tek bir ürünle birden fazla cihazınızı çalıştırarak tasarruf sağlayabilirsiniz. Matkap çeşitleri içerisinde yer alan kırıcı matkaplar hem kırma hem de delme fonksiyonlarına sahip olan kullanışlı ürünlerdir. Standart matkap modellerinin yetersiz kaldığı uygulamalarda kullanımları oldukça sık tercih edilir. Sert ve zorlu yüzeyler üzerinde yapılan çalışmalarda uyguladığı darbe kuvvetiyle daha az efor ile başarılı sonuçlar elde edilmesini kolaylaştırır. Pnömatik darbe hareketi sayesinde duvar ve betonda kırma ve delme işlemi çok daha rahat bir şekilde gerçekleştirilebilir. Kömürsüz motoru ile geleneksel motorlara kıyasla çok daha güçlü olan bu ürün, kullanıcıya şarj başına daha uzun çalışma süresini garanti eder. 2 adet 18V PXC akülerle kullanabileceğiniz Einhell kırıcı delici, 3.2 J darbe kuvveti üretir ve dakikada 5300 darbe hızı ile yüksek çalışma performansı sunar. Kullanıcıya vidalama, delme, darbeli delme ve sabit hızda keskileme şeklinde 4 fonksiyonda çalışma olanağı sağlar. Otomatik kilitleme mekanizması ve elektronik devir ayarı özellikleri ile oldukça kullanışlıdır. Akülü kırıcı delici matkap tasarımı bakımından yumuşak kaplamalı olan titreşim yastıklı ana tutamağı ve ilave tutamağı ile ergonomik bir üründür. Kullanıcının iki el ile konforlu ve güvenli çalışmasını mümkün kılar. Aşırı yük durdurma emniyeti ile ortaya çıkabilecek olan cihaz arızalarını önler. Sahip olduğu Led ışık ile aydınlatmanın yetersiz olduğu alanlarda iş malzemenizi aydınlatarak kullanıcıya rahat görüş, güvenli çalışma imkanı sunar. Aksesuarlar
  • • İlave Tutamak • Derinlik Mesnedi Ürün Özellikleri Darbe Kuvveti : 3.2 J Beton Delme Kapasitesi : 28 mm Mandren : SDS-Plus Fonksiyon Sayısı : 4 Ağırlık : 3.4 kh (Akü Hariç)

Ürün Özellikleri

  • Matkap Türü Darbeli
  • Güç (Watt) 0 - 250 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver