1
MP Player Ses Kayıt Cihazı kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Dynego Mp3 Mp4 Dijital Lcd Ekran Ses Kayıt Fm Radyo Müzik Çalar 8gb Dahili Hafıza Paleon

660,85 TL

Ürün Bilgileri

Dynego Mp3 Mp4 Dijital Lcd Ekran Ses Kayıt Fm Radyo Müzik Çalar 8gb Dahili Hafıza Paleon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DAYNEGO MARKET Satıcı Ünvanı: SERAP BAHADIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3301617205800001 Vergi Kimlik Numarası: 8250773136
    Bu ürün DAYNEGO MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özellik: Paleon MP3 çalar güç kaynağı: Max 6 saat çalma modu. Desteklenen sistem: Windows 98/SE/ME/2K/XP,Mac OS 10, Linux 2.4.2. Radyo istasyonları için güçlü otomatik arama özelliğine sahiptir. Mp3 desteklenen müzik formatları: MP1,MP2,MP3,WMA,., ASF,WAV,AMV. Açıklama: Ürün adı: MP3 çalar Şartname: Mp3 çalar bellek: 128MB-8GB flaş MP3 çalar güç kaynağı: Max 6 saat çalma modu Mp3 desteklenen müzik formatları: MP1,MP2,MP3,WMA, am, ASF,WAV,AMVğ Mp3 çalar desteklenen sistem: Windows 98/SE/ME/2K/XP,Mac OS 10, Linux 2.4.2 Ürün listesi: 1 X MP3 çalar 1 X şarj kablosu 1 X kulaklık içinde dahil 2 yıl garantili

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellikler Ekran
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Hafıza 8 GB ve altı
  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Dynego MP3 MP4 Dijital LCD Ekran Ses Kayıt FM Radyo Müzik Çalar 8 GB Dahili Hafıza Paleon

Dijital ürünler içerisinde müzik çalarların etkisi büyüktür. Müzik dinlemeyi seven kişiler için özel olarak tasarlanmış olan Dynego MP3 MP4 dijital LCD ekran ses kayıt FM radyo müzik çalar 8GB dahili hafıza paleon 6 saat kadar çalma moduna sahiptir. LCD ekranlı dijital bir ürün olarak karşınıza çıkar. Modelin 8 GB kadar dahili hafızası bulunur. Ürünle 1 adet şarj kablosu ve kulaklık hediye edilir. Müziğinizi keyifle dinleyebileceğiniz kaliteli bir üründür. Model, ayrıca güçlü otomatik radyo istasyonu arama özelliğine sahiptir. Ürün; Windows 98, MAc OS 10, Linux 2.4.2 işletim sistemleriyle desteklenir. Böylece cihazı bilgisayarınıza bağlayarak istediğiniz şarkıları yükleyebilirsiniz. Dynego müzik çalar ile gittiğiniz her yerde müzik dinlemek çok daha konforlu olur.

  • Dijital LCD ekran
  • 8 GB dahili hafıza
  • Ses kayıt özelliği

Dynego MP3 MP4 Dijital LCD Ekran 8GB Paleon Kullananlar

Dynego MP3 MP4 Dijital LCD Ekran 8GB Paleon Kullananlar

Müzikle haşır neşir olan ve onsuz yapamayan kişiler için özel olarak üretilmiş ürün pek çok özellikle piyasaya çıkar. Ses kayıt özelliği, radyo dinleme özelliği, 8 GB dahili hafıza gibi pek çok özelliğin yanı sıra ürün yanında ek olarak şarj cihazı ve bir adette kulaklık hediye edilir. Dynego MP3 MP4 dijital LCD ekran ses kayıt FM radyo müzik çalar 8GB dahili hafıza paleon kullananlar ürünün sağladığı özellikler sayesinde gün boyu müzik dinleyebildiklerini yorumlarında paylaşırlar. Ürünün sunmuş olduğu olanaklar arasında radyo kullanımı da mevcuttur. Böylece sevdiğiniz radyo programlarını kaçırmadan dinleyebilir ya da yüklediğiniz parçaları gittiğiniz her yerde çalabilirsiniz. 6 saat çalışma kapasitesine sahip olan ürünü kullandıktan sonra şarj cihazına takarak kesintisiz kullanıma devam edebilirsiniz. Cihazın sahip olduğu ses kayıt özelliği sayesinde derslerde kayıt alıp sonrasında not çıkarabilirsiniz.

Dynego MP3 MP4 Dijital LCD Ekran 8GB Paleon Avantajları

Dynego MP3 MP4 Dijital LCD Ekran 8GB Paleon Avantajları

Etkili bir müzik keyfi yaşamak isteyenler için tasarlanan ürün içerisinde pek çok özellik bulunur. Ürüne kolayca müzik yükleyebilir ya da silebilirsiniz. Ses kayıt özelliği sayesinde yazmak için uygun olmadığınız zamanlarda sesli not kaydedebilirsiniz. Radyo özelliğini kullanarak cihazda bulunmayan parçaları dinleyebilirsiniz. Cihazın güçlü çekim özelliği sayesinde farklı alanlarda kesintisiz olarak radyo dinleyebilirsiniz. Müzik keyfinizi daha eğlenceli bir hale dönüştürmek için üründen istediğiniz zaman yararlanabilirsiniz. Müzik dinlemeyi seviyorsanız Dynego MP3 MP4 dijital LCD ekran ses kayıt FM radyo müzik çalar 8GB dahili hafıza paleon satın alarak cihazı istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Yüksek performanslı bu cihaz sayesinde yolda, aracınızda, evinizde ve daha pek çok yerde sevdiğiniz müzikleri dinleme şansına sahip olabilirsiniz. Cihazın uzun süre kullanmayı mümkün kılan şarjı sayesinde yolculuklarınız esnasında rahatça müzik dinlemeniz mümkündür.

Dynego MP3 MP4 Dijital LCD Ekran 8GB Paleon Fiyatı

Dynego MP3 MP4 Dijital LCD Ekran 8GB Paleon Fiyatı

MP3 MP4 formatında ses dosyalarını çalabileceğiniz dijital LCD ekranı bulunan cihaz 8 GB’a kadar dahili hafızaya sahip ürün sayesinde sevilen içerikte şarkıları kaliteli bir şekilde dinleyebilirsiniz. Pek çok ek özelliğe sahip ürün sayesinde müzik keyfini yüksek ses kalitesiyle deneyimleyebilirsiniz. Dynego MP3 MP4 dijital LCD ekran ses kayıt FM radyo müzik çalar 8GB dahili hafıza paleon fiyatı dönemsel olarak indirime girer. İndirimlerden faydalanmak istiyorsanız ürünü takip ederek avantajlı fiyat aralığında sahip olmanız mümkündür. Ürünle ilgili merak ettiğiniz detayları öğrenmek için özellikler kısmından faydalanabilirsiniz. Değerlendirmeleri inceleyerek ürünü kullananların deneyimleri hakkında fikir sahibi olmanız da mümkündür. Ürünü istediğiniz zaman Trendyol üzerinden satın alarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Ürünü kullandıktan sonra Dynego MP3 MP4 dijital LCD ekran ses kayıt FM radyo müzik çalar 8GB dahili hafıza paleon yorumları kısmından deneyimlerini paylaşabilirsiniz.