Dy Global Seay Doğal Çift Taraflı Yeşim Taşı Masaj Aleti Yeşim Roller Yüz Masaj Aleti Premium

Ürün Bilgileri

Dy Global Seay Doğal Çift Taraflı Yeşim Taşı Masaj Aleti Yeşim Roller Yüz Masaj Aleti Premium

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].

Ürün Özellikleri

  • Tip Jade Roller
  • Renk Yeşil
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Canlandırıcı
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver

Dy Global Doğal Çift Taraflı Yeşim Taşı Masaj Aleti Jade Roller

Doğal çift taraflı yeşim taşı masaj aleti Jade Roller ucunda iki adet yeşim taşı bulunur. Silindir şeklinde yerleştirilen yeşim taşları doğal enerjilerini size aktarır. Uygulama esnasında ürünün soğuk olması verimliliği arttırır. Ürünün iki ucunda yer alan iki farklı ebattaki doğal yeşim taşları kullanım kolaylığını arttıracak şekilde tasarlanır. Küçük taş, göz altı ve dudak üstü gibi dar alanlarda kullanım için daha uygundur. Bu bölgelerin derisi yüzdeki diğer kısımlara göre daha ince olduğu için özel serumlar ve cilt kremleriyle beraber uygulanan roller bölgedeki kan dolaşımını hızlandırarak emilimi arttırır. Jade roller çift taraflı yeşim taşı cilt masaj bakım aletinin büyük yeşim taşı alın ve yanaklarda uygulama yapmak için idealdir.

  • 2 adet yeşim taşı
  • Tüm cilt tiplerine yönelik
  • Doğal masaj etkisi

Dy Global Yeşim Taşı Masaj Aleti Jade Roller Özellikleri

Dy Global Yeşim Taşı Masaj Aleti Jade Roller Özellikleri

Dy Global doğal çift taraflı yeşim taşı masaj aleti Jade Roller kullanımı oldukça kolay bir üründür. Düzenli kullanılırsa yüzdeki gözenekleri küçültebilir. Bu sayede komedon ve sivilce oluşumunu azaltır. Uygun serumlarla beraber uygulandığında ciltteki lekelerin görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Elmacık kemiklerinde ve göz çevresinde bulunan, cilde donuk bir etki veren fazla yağların bölgeden uzaklaştırılarak atılmasını sağlar. Ciltteki lenfatik drenajı düzenleyerek yüzde bulunan ödemin lenf bezlerine atılmasına etki eder. Kan dolaşımını arttırarak hücre yenilenmesini hızlandırır. Bu sayede cilt üzerindeki ince kırışıklıkların açılmasını sağlar. Düzenli ve doğru kullanımla açılan çizgilerin kaybolmasına yardımcı olur. Ürünü cildinize daha fresh bir hava katmak amacıyla olduğu gibi tedavi amaçlı da kullanabilirsiniz. Kronik sinüs hastaları göz çevresine uygulama yaparak rahatlama sağlayabilir. Bağışıklık sistemini güçlendirebilir.

Kullanışlı Dy Global Masaj Rollerı

Kullanışlı Dy Global Masaj Rollerı

Dy Global yeşim taşı masaj aleti Jade Roller sayesinde evinizin konforunda lüks cilt bakımı yapabilirsiniz. Rollerı kullanmadan önce buzdolabında bekleterek soğuk taşların etkisiyle yüzdeki ödemden kolaylıkla kurtulabilirsiniz. Soğuk kompres etkisiyle göz çevresindeki kılcal damarları küçülterek göz altı morluk görüntüsünü büyük ölçüde hafifletebilirsiniz. Tercih ettiğiniz serum ve kremleri daha iyi yayıp emilimi arttırmak için doğal çift taraflı yeşim taşı masaj aleti jade roller kullanabilirsiniz. İce roller olarak da adlandırılabilen ürün, ciltteki ödemi ve toksinleri uzaklaştırarak hem daha canlı hem de parlayan bir görünüm kazandırır. Doğal çift taraflı yeşim taşı masaj aleti Jade Roller kullananlar ürünü soğuk ve krem eşliğinde tercih ederler. Dilerseniz ürünü boyun bölgesine büyük yeşim taşını tercih ederek uygulayabilirsiniz. Boyun çevresindeki kırışıklıkların oluşmasını erkenden engelleyerek geleceğe yatırım yapabilirsiniz.

Dy Global Doğal Çift Taraflı Yeşim Taşı Masaj Aleti Fiyatı

Dy Global Doğal Çift Taraflı Yeşim Taşı Masaj Aleti Fiyatı

Doğal çift taraflı yeşim taşı masaj aleti Jade Roller yorumları ürünü kullanan kişilerin fikirlerini içerir. Bu yorumları inceleyerek diğer müşterilerin memnuniyetlerini görebilirsiniz. Ürün yorumları kullanım konusunda da fikir verebilir. Ayrıca puanları da görüntüleyebilirsiniz. Dilerseniz bu ürünü kendi kullanımınız veya sevdiklerinize hediye etmek için tercih edebilirsiniz. Özellikle sivilce sorunu yaşayan kişiler ürünü kullanarak yeni sivilce oluşumunu azaltabilir. Aktif sivilce döneminde tüm yüze değil sadece göz çevresine uygulama yapabilirsiniz. Sivilceler söndükten sonra tercih edeceğiniz bakım kremleriyle olası lekelere karşı önlem alabilirsiniz. Dy Global doğal çift taraflı yeşim taşı masaj aleti Jade Roller fiyatları belirlenirken ürünün tüm özellikleri göz önüne alınır. Kampanya dönemlerinde Dy Global roller fiyatlarında farklılık oluşabilir. Uzun yıllar kullanabileceğiniz bu ürüne Trendyol’un avantajlı fiyatlarıyla sahip olabilirsiniz.