Dream Plus M Medium Ayakkabı Yağmurluğu Su Kar Toz Geçirmez Silikon Yağmurluk

124,90 TL
Beden: M
M

Ürün Bilgileri

Dream Plus M Medium Ayakkabı Yağmurluğu Su Kar Toz Geçirmez Silikon Yağmurluk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dream Plus Satıcı Ünvanı: OLCAY DİNÇER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1655935587400001 Vergi Kimlik Numarası: 2990154160
    Bu ürün Dream Plus tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Medium Ayakkabı Yağmurluğu Su Kar Toz Geçirmez Silikon Yağmurluk 34-38 numara aralığı için uygundur. Tabanlarının kaymasını kolayca önleyen Su Geçirmez Galoş, kaymaz silikon taban ile tasarlanmıştır, ayakkabılarınızı yıkamadan kirli veya ıslak olmaktan koruyan, ayakkabılarınız için şemsiye görevi görür.Yağmur Ayakkabısı Kılıfları katlanabilir şekilde tasarlanmıştır, küçük, hafif ve çok yumuşaktır, kolayca katlayarak bir çantaya koyabilirsiniz, taşıması kolaydır.Silikon Ayakkabı Kılıflarının takılması ve çıkarılması kolaydır, tabanlara mükemmel şekilde otururlar, farklı ayakkabı türleri için uygundurlar ve iyi esneklikle tasarlanmıştır.Yumuşak ve rahattırlar, su geçirmez, kar geçirmez, toz geçirmezdirler, Ayakkabılar için Yağmur Koruyucular, uzun süre aşınmaya uygun silikon kauçuktan yapılmıştır.Geniş kullanım için tasarlanmış Su Geçirmez Ayakkabı Koruyucular balık tutmak, kamp yapmak, bataklık alanlar için uygundur, ayakkabınızı çamurdan, kardan, yağmurdan koruyabilirler.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver