Dr. Clauder Dr.clauder's Kedi Malt Soft Pasta 100 Gr

325 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dr. Clauder Dr.clauder's Kedi Malt Soft Pasta 100 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MIRMIRPET Satıcı Ünvanı: ABDULSAMET ÖZASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1319068606000001 Vergi Kimlik Numarası: 6640421403
    Bu ürün MIRMIRPET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dr.Clauder's Kedi Malt Soft Pasta 100 Gr Kedinin temizlenmek için yalanması sırasında tüyleri midesi ve bağırsağına geçer.Birçok problemin sebebi olabilecek kıl yumağı oluşur .Kusma bundan kurtulmak için kedinin verdiği reaksiyondur.Kıl yumağı önleyici macun malt , selüloz ve yağ içeriği ile üçlü etki yapar. Sindirim yolu ile bu kıl toplarının atılmasını sağlarken selüloz kıl yumağı oluşumunu engeller Böylece kedi çimi ile kusmaya çalışmaya gerek kalmaz . Analitik bileşenler: Ham protein %2.3,ham yağ %38.4, ham lif % 6,ham kül % 0.9 ,Nem %11 .Katkı/kg(vitaminler ):Vitamin A 40 000 IU ,Vitamin D3 16 000 IU , Vitamin E 200 mg, Vitamin B1 48 mg , B2 32 mg , B6 24 mg ,B12 64 mcg ,Nİacin 96 mg ,Folik asit 4.8 mg , 60 mg Pantotenik asit , Biotin 160 mcg .Koruyucu maddeler eklenmiştir .
Geri Bildirim Ver