Doreanse Kadın Siyah Sütyen Kaplı Kalın Askılı Atlet 9399

674,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: S
S
M
L
XL
2XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
674,90 TL

Ürün Bilgileri

Doreanse Kadın Siyah Sütyen Kaplı Kalın Askılı Atlet 9399

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mar Rosso Satıcı Ünvanı: SERAP TEMEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2000300327
    Bu ürün Mar Rosso tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Doreanse Sütyen Kaplı Kalın Askılı Atlet 9399 Ürün Özellikleri %100 Orijinal Ürün %45 Modal, %45 Pamuk, %10 Elastan U yaka Kalın askılı Fit kalıp Kaplı Kadınların günlük iç giyiminin en önemli parçalarından biri olan atlet, her ne kadar çoğu zaman geri plana itilse de sağlık için büyük önem taşıyor. Özellikle pamuklu kumaşlardan üretilen atletler yazın teri emerek serin kalmanızı, kışın ise ek bir katman görevi görerek sıcak kalmanızı sağlıyor. Geçmişte tasarım ve model konusunda oldukça geride bırakılmış olan atlet kategorisi, günümüzde yüzlerce farklı tasarım ve modelle kadınların ilgisini çekiyor. Günlük kullanıma uygun şık bir tasarım olan Doreanse Sütyen Kaplı Kalın Askılı Atlet 9399, modal pamuk karışımı yumuşak kumaşı sayesinde gün boyu konforlu hissetmenize yardımcı olacak. Göğüs bölgesinde yer alan özel kapları sayesinde göğüsleriniz kavrayarak destek olan ürün, göğüs uçlarının belli olmasını da engelliyor. Renk/Beden Seçenekleri S, M, L, XL ve XXL beden seçenekleri bulunan Doreanse Sütyen Kaplı Kalın Askılı Atlet 9399, siyah ve beyaz renk alternatifleriyle Stilimon’da... İade Bu üründe, hijyen kuralları gereği iade ve değişim yapılamamaktadır. Gizli Gönderi Güvenliğiniz ve gizliliğinize çok önem veriyoruz. Bu nedenle almış olduğunuz tüm ürünler, dışarıdan belli olmayacak şekilde paketlenerek/kutulanarak kargoya verilir. Sizin dışınızda hiç kimse paket içeriğini bilemez. Atlet, sporcu atlet, askılı atlet, yarım atlet ve tüm diğer kadın iç giyim ürünlerinde yüzlerce çeşidi
  • en uygun fiyatlar, avantajlı kampanyalar, 9 taksit imkanı ve kapıda ödeme avantajı ile Stilimon'dan hemen satın alabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Kol Boyu Askılı
  • Kol Tipi Askılı
  • Renk Siyah

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni45% Pamuk, 45% Modal, 10% Elastan
Geri Bildirim Ver