DOĞRULAR Plus Kurutmalik Ld-2001

699 TL

Ürün Bilgileri

DOĞRULAR Plus Kurutmalik Ld-2001

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bakucuzaal Satıcı Ünvanı: YÜKSELLER İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0995007423700051 Vergi Kimlik Numarası: 9950074237
    Bu ürün bakucuzaal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Renk siyah paket genişlik 53 cm paket uzunluk132 cm
  • Diğer özellikler kolay kullanım, katlanabme özelliği, hafif alaşım metalden üretilmiştir.
  • Heryere rahatlıkla taşınabilir.
  • Pazlanmaz metal boya ile çamaşırlara zarar vermez

Ürün Özellikleri

  • Materyal Metal
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

DOĞRULAR Plus Kurutmalık ile Pratik Kurutma

Doğrular plus kurutmalık Ld-2001 2016ST02122553 sağlam yapısı ve taşınabilir gibi birden fazla özelliği ile tercih edilir. Çamaşır yıkama ve kurutma zorlayıcı ve sürekli yapılan ev işleri arasında yer alır. Bu işlerin kolaylaşabilmesi için de çeşitli ürünlere ihtiyaç duyulur. Çamaşır kurutmak için kullanılan kurutmalıklar birden fazla özelliğe sahip olmalıdır. Bu özelliklere sahip olduğu zaman doğru kullanımı ve işleri kolaylaştırması mümkün olabilir. Birden fazla özelliği bulunan plus kurutmalık Ld-2001 katlanabilme ve hafif yapıya sahip olma özelliği ile bilinir. Kurutmalıklarının katlanabilme özelliklerinin bulunması kullanılmadığı zamanlarda yer kaplamamaları ve küçük alanlarda saklanabilmeleri için önemlidir. Bu özelliğinin yanı sıra kolay taşınabilmesi de önemli görülür. Bunun nedeni ise kurutmalıkların farklı alanlarda kullanıldıktan sonra kaldırılmasıdır. Örneğin sıcak havalarda kurutmalıklar balkonda kullanırken kış aylarında ev içerisinde kullanımı mümkün olur. Bu nedenle bu ve benzeri özellikleri önemli görülür.

  • Dayanıklı ve Paslanmaz Yapı
  • Kolay Taşınabilirlik
  • Yeterli Kullanım Alanı

Doğrular Plus Kurutmalık Ld-2001 Özellikleri

Doğrular Plus Kurutmalık Ld-2001 Özellikleri

Doğrular plus kurutmalık Ld-2001 sağlam yapısı ve paslanmaz özelliği ile tercih nedenleri arasında yer alır. Kurutmalıkların dayanıklı yapılara sahip olması oldukça önemlidir. Çünkü bu özelliği ile uzun süre kullanımı mümkün olur. Bunun dışında ıslak çamaşırların belirli ağırlıkları bulunur. Bu çamaşırları taşıyabilmesi ve zarar görmemesi gerekir. Kalın yapılı telleri ile pek çok çamaşırın bu kurutmalıkta kurutulabilmesini mümkün kılar. Paslanmaz yapıya sahip olması ve bu özelliğe sahip boyalar ile boyanması da önemlidir. House plus ld-2001 kurutmalık paslanmaz boya ile boyanmıştır. Bu şekilde de çamaşırlara zarar vermez. Paslanmaz yapısı kurutmalıkların sahip olması gereken özellikler arasında yer alır. Kurutmalığın diğer özelliklerinden biri de iki adet kanadı bulunmasıdır. Katlanabilir kanatları ile daha fazla çamaşırın aynı anda kurutulması mümkün olur. Kanatlar geniş çamaşırların da rahatlıkla kurutulabilmesini sağlar.

Doğrular Plus Kurutmalık Ld-2001 Kullanımı

Doğrular Plus Kurutmalık Ld-2001 Kullanımı

Doğrular House Plus Ld-2001 kurutmalık kullanışlı tasarımı ile gerekli özellikleri taşımaktadır. Metal rengi ve kurutmalık tasarımı ile tüm beklentileri karşılayan bu kurutmalık siyah paket içerisinde teslim edilir. Paket genişliği 53 cm, uzunluğu ise 132 cm olarak görülür. Bu ölçülere göre de ürün seçimine dikkat edilebilir. Yapımında hafif metal alışımlar kullanılmıştır. Bu nedenle de hafif yapıya sahiptir. Ancak bu özelliği dayanıklı olmasını değiştirmez. Hafif olmasına ve rahatlıkla kullanılabilmesine rağmen sağlam yapısı ile uzun yıllar kullanılır. Kullanım alanı fark etmeksizin yerinin değiştirilmesi mümkündür. Perilla House Plus Ld-2001 çamaşır kurutmalık tasarımında ayak bölümlerinde yıpranmayı önlemek için koruyucu malzemeler de kullanılmıştır. Koruyucu özellikleri de yine kullanım süresini arttırmaktadır.

Doğrular Plus Kurutmalık Ld-2001 Özellikleri Yorumları

Doğrular Plus Kurutmalık Ld-2001 Özellikleri

Tüm ürünlerde olduğu gibi kurutmalık alırken de dikkat edilmesi gerekenler bulunur. Ürün özellikleri fiyatları ve kullananların yorumları gibi konular dikkate alınabilir. Bunun yanı sıra ürün çeşidine bağlı olarak yapımında kullanılan malzemelere ve kullanım özelliği gibi unsurlara da öncelik verilir. Doğrular plus kurutmalık sahip olması gereken tüm yapı ve kullanım özelliklerinin bir araya geldiği bir üründür. Ancak yine Doğrular plus kurutmalık Ld-2001 yorum ve fiyat gibi konular da incelenmelidir. Sizler de kurutmalık satın almayı düşünüyorsanız ürünü inceleyebilir kolayca sipariş verebilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü satın almak isterseniz, Doğrular plus kurutmalık Ld-2001 satın al işlemi ile araştırma yapabilir, hızlı alışveriş yapabilirsiniz.